Takås…
Tjo…
Igår blev det en lugn dag/kväll. Vi orkade inte hitta på nått speciellt, så vi chillade hemma och såg South Park the Movie. Sen när Kludd och Alle kom hem lagade vi tacogratäng. Enligt Fallos mytomspunna recept.
Igår blev det en lugn dag/kväll. Vi orkade inte hitta på nått speciellt, så vi chillade hemma och såg South Park the Movie. Sen när Kludd och Alle kom hem lagade vi tacogratäng. Enligt Fallos mytomspunna recept.
Recept:
1000g köttfärs
Tacokrydda
Ett paket Philadelphia ost
Ett paket kräm fräsch
Lite rödlök och grejer för att spicea upp det hela
Lite rödlök och grejer för att spicea upp det hela
Ugn 225°C
Stek köttfärsen och tillsätt tacokryddan. Vispa ihop kräm fräschen och Philadelphia osten i en bunke. När köttfärsen är klar häll över den i en form. Smeta på philadelphia/krämfräschen till ett jämt lager ovan på köttfärsen. Snör in gratängen i ugnen i 10 - 15 minuter. Servera med nachochips och coca cola.
Idag drog vi till Dublin igen. Lite senare än förut eftersom på torsdagar har dom öppet alla affärer till 20.00/21.00. Vi hittade till ett jättestort köpcenter som hade en nice restaurang på en av våningarna. Dom hade wheigh & pay så då fick man plocka på sej så mkt mat man ville sen vägde dom det och så betalade man ut efter det. Smart!
€8.64 typ. Gott!
Sen vart det lite shopping igen.
Alla dessa affärer…
En snabb fikapaus också.
Mm, gott för att kosta €6…
Och detta kom Tina hem med.
Påsen är en hemlis till två tjejor där hemma, shhhhh…
Det jag fick med mej hem förblir sekretessbelagt ett tag. Mohaha! Kommer kanske visa lite senare. Nu är klockan snart 01.00 här och det är dags för bax. Nae sällan! Pss, töntar. Det är snarare dags att slagga.
♥
Hör$…
Peac€…
Stek köttfärsen och tillsätt tacokryddan. Vispa ihop kräm fräschen och Philadelphia osten i en bunke. När köttfärsen är klar häll över den i en form. Smeta på philadelphia/krämfräschen till ett jämt lager ovan på köttfärsen. Snör in gratängen i ugnen i 10 - 15 minuter. Servera med nachochips och coca cola.
Idag drog vi till Dublin igen. Lite senare än förut eftersom på torsdagar har dom öppet alla affärer till 20.00/21.00. Vi hittade till ett jättestort köpcenter som hade en nice restaurang på en av våningarna. Dom hade wheigh & pay så då fick man plocka på sej så mkt mat man ville sen vägde dom det och så betalade man ut efter det. Smart!
€8.64 typ. Gott!
Sen vart det lite shopping igen.
Alla dessa affärer…
En snabb fikapaus också.
Mm, gott för att kosta €6…
Och detta kom Tina hem med.
Påsen är en hemlis till två tjejor där hemma, shhhhh…
Det jag fick med mej hem förblir sekretessbelagt ett tag. Mohaha! Kommer kanske visa lite senare. Nu är klockan snart 01.00 här och det är dags för bax. Nae sällan! Pss, töntar. Det är snarare dags att slagga.
♥
Hör$…
Peac€…
Kommentarer
Postat av: Anonym, kl. 13:13:37, 2010-03-12.
MEeeeeeeeeeeeeEEen pucko, det där är inte i närheten av mitt recept ...
Här är det mytomspunna receptet:
http://sbhooden.com/blogg/?p=400
Du glömmer ju huvudingredienserna; Krossade tomater och purjolök !!
Postat av: Anonym, kl. 23:36:55, 2010-04-04.
ni glömde ju purjon!
Trackback