En månad hemma <3

Tjo :)

Nu har jag inte bloggat på en månad lite drygt.

Jag känner att jag inte har haft tid till det över huvudtaget. Jag har bara ängat mej åt viktiga saker enda sen jag kom hem.
Det har varit Tina, familjen, polarna och framför allt jobbet nu också.

Jag jobbar som ställningsbyggare nu på Abrab på Rönnskärsverket. Det är riktigt slitsamt men också kul. Det är tot skönt att få röra sej igen lite fysiskt istället för att sitta framför en datorjävel på HP och krokna! :D

Jag har köpt mej en ny dator (Macbook Pro 15") och jag och Fredde har kommit igång lite med våra filmprojekt. Vi har t ex hunnit göra lite åt Folkhögskolan i Härnösand och håller på med en musik video till en kille i Småland som gör bitpop.

Här har ni lite godbitar från den gångna månaden:

Första veckan i Hzand…

Picnic:

Picnic from danielle dietz on Vimeo.



Flundran:

Flundran from danielle dietz on Vimeo.



Freddes LAKE:


Robot Love (musikvideo):


OCCURRED:
Thim Torstensen:

KULTURGARAGET, jag och Freddes företag. Vi sysslar med kultur och garage. Men mer om det sen…

Nu när jag har gjort om designen (som jag för övrigt blev ganska nöjd över) kommer jag nog att börja om att blogga igen. Jag kände att jag behövde en liten paus i den digitala datorvärlden ett tag nu när jag kom hem.

Men jag känner också att det skulle vara kul att dela med sej igen av allt sjukt man hittar på.
Jag har inte heller vågat gå in på Google Analytics och kollat, men som det verkar så har alla mina läsare försvunnit typ. Jag känner att jag måste styra upp det här och få tillbaka mina 65 dagliga! ;)

Det ska nog gå att ordna. Men nu har jag endå visat lite grann av vad som händer och att jag lever. För nu ska jag sova, det är drygt att stiga upp 04.50 varje morgon hela veckan, så nu viker jag in årorna och säger tack för mej, hoii!


Viktor + Tina = ♥

RSS 2.0