www.viktorgidlof.com

Tjo motherfuckas!

"Ny design" på bloggen och för er som har missat; kolla in viktorgidlof.com. Tåls att tittas på! :D

Ha det, så hörs vi! :)


p'z

Hyenor liksom!


Polaroidfilm & Xcode 4


Min polaroidfilm kom igår. Men jag var inte hemma när det kom så jag och Tina kickade hem idag och skulle prova!

Det var lite skakigt. Man vill inte att nånting ska gå snett så man är ganska förstiktig eftersom det gäller film som inte för exponeras för ljus och måste sättas in på rätt sätt osv. Men det gick och jag har inte tagit en enda bild än. Jag ska spara mina 10 bilder till nått coolt och minnesvärt! :)

Här är en bild på mej och Tina:

We fit perfectly together ♥

Sen har jag börjat pillat lite på ett nytt projekt i Xcode. Men det är inte nämnvärt än…


Peace…

Skell-Oslo-Amersfoort-Sthlm-Hem!



Tjo motherfuckas!

Som kanske många av er förstått så befinner vi oss i Stockholm hos Fredde där han bor. Vi kom i går och ska hem imorgon. Jag var på jobbintervju på ett företag här i Stockholm som heter Excanto. Dom håller typ på med IT-konsulting åt företag. Det kändes som att det gick bra och han verkade gilla mej. Vi skulle höras av om några veckor.

Iallafall.
Det är det som händer nu. Imorgon kommer vi hem. Det ska bli skönt att få sova i sin egna säng! :)
Polaroidfilmen hann inte komma till Inger i Holland så jag hoppas på att den kom idag eller imorgon så får Inger returnera den direkt hem till Skell när hon får den. Så det blir bra.

Flyget går 14.30 imorgon så vi är nog hemma vid 16.00 tiden.
Här är nått Tina har pysslat på medan vi var i Holland! :)

Nu ska jag se lite insidan av ögonlock så att man orkar sej upp till alla olika färdmedlen som ska ta oss tot hjem!


PEACE!



Dutch Fun Facts…

För några dagar sen insåg jag att min kameraladdare ligger hemma i en hylla! INTE bra när man är ute i världen och fotar. Så jag och Jerry gick till fotoaffären som ligger bredvid här och skulle fråga om dom inte hade en laddare att låna ut(!). Jerry förklarade att vi var från Sverige och att vi skulle ut och resa i Europa och jag skulle bara behöva ladda mitt batteri över natten.

Och det fick jag. Så imorgon ska jag gå tillbaka och hämta batteriet! NICE! Hittills har det räckt i mer än tre veckor. Jag har inte kunnat ladda det en enda gång och det var fulladdat när jag åkte hemifrån! Go Nikon!

När vi ändå snackar om foto så kommer nog inte min film till Polaroiden komma för än på onsdag! Det suger!

Över till nått annat.
Ikväll följde vi med Audrey till hennes skola. Det var några uppträdanden och grejer. Lite sång och lite dans. Det var underhållande.

Nått kul.
Dutch Fun Facts:
1. I Holland har cyklister alltid företräde.
2. Det finns dubbelt så många cyklar än bilar i Holland.
3. Holland är lika litet som Jämtland och Medelpad tillsammans med det bor ca 16 600 000 personer på den ytan.
4. Man får gå omkring med 5g marijuana på sej i Holland.
5. 1/4 av Holland är under havet.
6. Högsta punken i Holland är 323 meter hög.
7. Den Holländska "tomten" heter Sankte Klaus [Sinterklaas] och kommer enligt storyn från Spanien med båt till Holland med sina små neger-medhjälpare! Han ser typ ut som påven också.

Sinterklaas… (with helpers?)

8. Pågrund av bostandsbristen (och ytbristen) i Holland så bygger folk hus på varandra och en lagom stor gård kan kosta upp till €1 000 000.
9. Med 0.008% av världens yta är Holland den tredje största jordbruksexportören!
10. Holländarna är längtst i världen. Kortast vore Kineserna!

Hoppas på paket imorgon annars jävlar. Men, ha en bra kväll.

Ha'd, peace!

Regular Sunday

Tjo!

Idag så orkade ingen laga mat så vi käkade skräpmat istället. :) Det blev nån hamburgervariant i alla fall. Sen tidigare idag var vi ute på en walk och Inger visade oss till Snövits hus.


Riktigt fult/coolt…

Imorgon kommer Jerry hem från Ghana. Han drog dit då vi kom ungefär. Imorgon kommer kanske min film också. Det hoppas jag på iaf.

Och det Tina hoppas på är att dom utslag hon har fått på hela kroppen (som vi tror är vattkoppor eftersom hon inte har haft det förr…) ska försvinna tills imorgon! :) Men jag tror inte det är vattkoppor för det hade barkat sönder redan i så fall.

Imorgon blir det att packa om.

Nu ska vi vidare. Peace…

Spakenburg…

Holland är endå för mysigt.

Idag var vi i Spakenburg. Det är en liten kristen fiskeby vid havet som var lite cool.

Visualisering:

Så här ser kläderna ut som endel kvinnor fortfarande har på sej i byn… Usch!


Bängen…

Igår blev det inte nån bio. Det blev hemma kväll med Sheldon, Penny, Lenoard, Wolowitz och Raj istället! :)
Nu ska vi se nån film och sen krypa ihop. Ha det!

(Åh, btw så har jag beställt film till min Polaroid nu. Den kommer förhoppningsvis hit till Hof Der Kolommen på måndag. Dock, hade jag beställt den tidigare igår på fredagen eller på torsdagen så hade jag fått det idag. För dom har nämligen utdelning på lördagar här!)

Peace!


Så jah…

Då var flygbiljetten bokad!

Polaroid dilemmat!

Hejsan!

Jag har ännu inte lyckats hitta film till min Polaroid. När vi var i Amsterdam hade snubben på fotoaffären bara ASA 600 film och det passar inte till min kamera, jag måste ha 1200 film.

Jag åkte in till Amersfoort igår och skulle se om det var nån som hade rätt film. Men icket! Alla jag snackade med sa att man måste beställa på internet och att det knappt finns nån film kvar i hela Holland längre.

Sen har jag kommit till insikt om att kameran jag har köpt har två olika namn. I USA heter kameran 'Polaroid Spectra System' men i Europa heter det 'Polaroid Image System'. Kameran ska använda sej av filmtypen POLAROID Type 1200. Och enligt The Impossible Project så heter det Image Film.

Då får man ett 10 pack (+ batteri) för 22.00 USD. Och ett tre 10 pack (+ batteri) för 56.00 USD. 

Ja ja.
I kväll ska vi kanske på bio. Vi får se vad för filmer som går. Nu ska jag ta göra alla en tjänst och ta en dusch.



Hörs, peace!

Anneliese Frank

TINA:

Hej,
Idag har vi varit in i Amsterdam igen. Vi steg upp 08:30 och åt frukost. Choko Pop och rostat! Sedan gjorde vi och klara och kickade till bussen, som tog oss vidare till tåget. I Amsterdam så strosade vi runt i affärer och jag köpte mig en klänning på MONKI! Vi tog en macka på Subway och virrade omkring i ca 2 timmar till innan det var dags för Anne Frank.

Att vara inne på museumet kändes i magen. Även fast man inte riktigt kunde förstå att dom verkligen levde inne i några rum under 2 års tid. Tyvärr har vi inga kort eftersom det var strikt förbjudet att fota. 

På tal om att fota så köpte Viktor en Polaroid kamera idag! Vi har inte provat den än, men i morgon ska vi köpa foton till den.







Anne Franks hus… (foto: Viktor)

Imorgon ska vi softa och se TBBT, sen hoppas vi på lite sol inför våran långprommenad som Viktor inte vet något om ännu! ;)

Hej då!

//Tina

Utrecht…

Hejsan läsare (förmodligen bara föräldrar och familj, kanske nån man känner också!)

Idag("morse") åkte vi till Utrecht och skulle strosa omkring. Det är en fin stad som hade många och bra butiker. Jag fick shoppa mej lite tröjor men Tina hittade inget.

Genom min D90: 


Imorgon ska vi dra till Amsterdam (eller som det heter enligt the urban youth's slang = Adam). Det kommer att bli en heldag eftersom the cleaning lady kommer imorgon vid nio. Då ska vi ta tåget och sen gå på marknad. Vi har köpt biljetter till Anne Frank också så jag måste ladda kameran för det kommer nog att tas lite historiska bilder from the second world war II! :D

Nu blir det en påse popcorn och Det Stora Panget-teorin.


Ha'd!

Fridn's!

Början av veckan?

10 månader med min älskling! :D <3

Idag har jag och smulan hängt ihop i hela 304 dagar! Yay oss! :)

Idag var vi ner på stan ett tag och gick och tittade. Vi hann också planera in att vi ska på Anne Franks museum i Amsterdam på onsdag. Imorgon ska vi till grannstaden Utrecht och chilla.

Jag fick ett samtal av en kvinna idag från ett jobb. Men det var för långt bort så det sket sej. Så vi får se vad som händer nu…

Picks:
Coolt att dom har graffiti grejer över allt; sprayburkar i butikerna och olika motiv osv. Är inte det olagligt osv? :O

Nu ska vi se TBBT! :)

Hej då!

RSS 2.0