Månday…

Yo motherass bitchin' punkass crackerz…

Att åka buss är inte kul. Det är verkligen inte det. Dock så satt jag vid min bärbara datte i typ tre timmar så det var nice. Jag tog bussen som gick 13.00 från Här nös en and. Och ju längre man åker, när man börjar åka kl. 13.00, desto mer deprimerande blir det. Det blir mörkare och mörkare, man blir tröttare och tröttare, man får ondare och ondare i ryggen. Batteriet i datorn blir mindre och mindre. Man blir hungrigare och hungrigare.
Jag käkade dock ett 'Fransk Hot Dog Meal' på Sibylla i Umeå. Det var riktigt gott för att dom grillade korven på plats i en riktigt hamburgergrill. Shell, det kanske skulle vara nått att satsa på? :) När expiditen bakom kassan skulle stoppa in min grillade korv i det torra brödet (nae, jag har inget på) så gick den av lite grann högst upp. Det tyckte hon var enormt pinsamt och hon skämdes röven av sej. Hon frågade till och med om jag ville ha en helt ny korv. Men för att jag är så snäll (?) och för att jag var så djuriskt hungrig så tog jag bara korven och gick.

Två och en halv timme senare kom jag till Skell. Jag fick hämtning av min bråuh på bstn. Vi gittade på Obs! och handlade krubb. Jag lagade spagetti och köttfärssås, det blev gott.

Fuck det här. Nu har det tagit tre timmar att skriva det här inlägget för att jag har distraheras av lite olika grejer. Läget ser iaf ut så här nu; Alle, Björnen, Karja och Bajjan spelar kort. Calle spelar iPhonespel och jag bloggar. Vi ska kanske se den tecknade Sagan om Ringen. Så tills jag skriver igen (imorgon) så ses vi i Nangijala. Peyys


Hörs

Fred

Härnösands uteliv: summering…

Hej och välkomna!

Vi softade i lägenheten till kl. 00.00 typ sen beggade vi oss till ett ställe som heter Amadeus (klatschigt namn!).

Lokalen·
Stället var rätt så stort. Det var en gammal O'Learys-lokal, vilket visade sej på färgerna och möblerna. Grön.
En lång trång gång förde en in till dansgolvet, vilket ofta är det första man kommer in i såklart. Pinsamt nog var det helt tomt i början, obviously.
Sen kom man in barsektionen. Vilket utsökt leder mej in på nästa del i "Vi hissar & dissar". Det fanns dock ett till rum längst in. Men där hängde typ ingen trots att det fanns en bar där det stog en stackars tjej och frös.

Baren·
Okej, för det första så var alla i personalen sämst. Det var som om alla som jobbade bakom baren var på sin första dag på jobbet.
Ingen visste vart nått var och när man skulle betala så var man tvungen att betala med en sån där betalningsterminal som man fick hålla i själv och det var bara bökigt och kefft.
Sen tog det alltid tio år att beställa. Ingen service tot. Det var som att dom som jobbade var inavlade syskon som var blyga mot alla kunder eller som att dom inte riktigt var bartenders och egentligen inte skulle stå bakom baren och servera drinkar?

Musiken·
Har jag kommit till ett lågstadiedisco? Nej, men man kunde tro det. Mixningen mellan låtarna kunde nog ha gjorts bättre av mina ofödda barnbarn. Det hade nog varit bättre att bara låta till exempel Spotify stå på och låta musiken sköta sej själv. MED REKLAM! Det hade låtit bättre.
Och när det väl kommer till alla låtar? Lady Gaga spelades såkart varannan gång. Day n' Nite. Put your hands up for Detroit och Håkan fucking retard Hellström? Vem fan spelar Håkan Hellström på en "nattklubb"? Dom spelade fan samma låtar oftare än typ NRJ eller Rix FM, och dom brukar ju spåra! Sen spelade DJ-jäveln Magnus Uggla en stund också, det får man inte enligt lag tror jag?

Folket·
För att förstå hur det först och främst är att vara ute hemma i Skellefteå så måste man ta reda på lite geografisk data:
Skellefteås befolkning: 32425 (2oo5), 2 170 hektar.
Härnösands befolkning: 18003 (2oo5), 1 090 hektar.

Detta betyder att Skell är nästan dubbelt så stort som Härnös, och för er som vet hur det är att vara ute i Skell, som ändå är en liten håla där alla känner alla, så suger det verkligen att man alltid ser samma, samma, samma drägg som är ute varje fredag och lördag.
Så även om det såklart var nytt folk och ny plats på Amadeus så kändes det lång väg att tjejerna som upptog största delen av dansgolvet eller nördarna som fixat frillan och tagit på sej en flanellskjorta förmodligen var där förra helgen också. Och att det hade varit en O'Learys-lokal gjorde inte saken bättre. Det fick det att verkligen känns som ett drägghak.
Sen finns det alltid ett hörn på sånna här ställen med ett gäng afrikaner som står där hela kvällen och hälsar på varandra med ett slags "hiphop-handslag". Sen blir det alltid fight också, det får inte glömmas.

Summasumarum: Över lag så var det en ny upplevelse som i sej alltid är roligt. Frånsett den ovanstående dissen så var det ball. Det har dock blivit ganska bildlöst här i helgen. Det har som bara inte blivit att jag har tagit fram den. Får väl skärpa mej. Hänvisar till Fraggan, Tiniwini string bikini och Linnsans bloggelicious för bilder.

Tack för mej, hej!


Idag knaprade vi tunna falukorvsbitar som jag stekte lite för länge så att dom blev som korvchips. Det, och en Red Bull fick bli min lunch.
Nu ikväll kanske vi ska se SoR-filmen som jag köpte. :) Nu ska jag dricka Kåla. Fridens…


HœR3z…

PëAze…

Telias…

…modem funkar inte som det ska idag?

Tjo…

Igår kom jag och Lotte till Hzand vid 15.00. Genväg över tågrälsen och 30 minuter senare kommer tjejerna hem. Vi softade hemma och tog det bara lugnt på fredagkvällen. Vi åt gott kött och köpte godis för hundratals kronor. En annan höjdpunkt från gårdagen kan jag ta upp.
Jag kommer fram till ett filmställ inne på Coop Forum. Till min förväntning så bestod 80% av alla filmer av barnfilmer eller filmer med jul-anslag. Jag granskar stället upp ifrån och ner och när jag återigen vänder det för att se en ny sektion av filmer så ser jag; högst upp står en film som jag inte har sett på 10 år och som jag har letat efter sen dess!
Sagan om Ringen den tecknade versonen från 1978!

Sagan om Ringen, 1978…

Jag har inte sett den än men jag väntar på ett ypperligt tillfälle inom en snar framtid då jag skola få skåda denna skapelse utav andra världar!

Idag vaknade vi vid 11.00 men kom upp därsenare (word?). Stekte falukorvar. Åt dom som snacks. Gittade på stan. Gick efter en Charlotte, en Tina och en Agnes på slumpvisa affärer. Vi kom hem och Agnes gjorde god mat i form av kyckling. Ja, mamma jag vågar prova ny mat och nej, jag brydde mej inte om mitt bordsskick. Även om det var ganska standard mat så blev det jättegott. Fett creds till dej Agnes!

Ikväll ska folk festa här. Jag sitter nykter som en spik och har funtinationer på om jag ska sätta mej vid blackjackbordet ikväll och räkna kort. Länge sen sist. Räknandet alltså, för i förrgår när vi var på Allstar så lirade jag och plusade 100 spänn. Glömde bara nämna det. Spelade felfritt och på så sätt ökade oddsen att vinna mot dealern. Det återstår bara nu att se om det finns ett bord att sätta sej vid! :)


En annan viktig sak att ta upp är att på tisdag den 1 december så kommer regeringen att verkställa FRA och deras kablar kopplas in i vårat nätverk. Det kommer att uppenbara sej på olika sätt ute i landet. Så alla pirater (fildelare) där ute, be ware. Försök att kryptera så mkt som möjligt, SSH, SFTP, Adium (när det kommer till IM på Mac), använd vnc i ett nätverk, ring istället för att smsa (tycker jag känns bäst iaf).

Jaja, nu ska jag spara & publicera…


104 111 101 114 115…

112 101 97 99 101…

Tvåtusentolv…

2012:
Det var en av dom bästa filmer jag har sett. Okej, det kanske var lite drastiskt sagt men den var riktigt jävla, satans, helvetes, förbannat bra. Och spännande som fa'an! Nae om man ska vara seriös så kände man en adrenalinkick 85% av filmen. Dock kan jag tycka att det blev lite för mycket klyschiga scener. Det var som att huvudkaraktären alltid klarade sej undan alla faror i sista sekund. Men själva handligen då? Som dom flesta vet så handlar den om att jorden kommer att gå under den 21a december 2012. Då har USAs regeringen i hemlighet byggt stora skepp som bara vissa människor får åka med. Då är det huvudkaraktärens uppgift att avslöja The Governments komplott och äga alla.
Det som också gjorde filmen bra var att en av mina största fobier förekom rätt mkt. Det är vatten som är en av mina största fobier! Alltså inte kranvatten, utan stora, öppna, mörka vatten. Och att måsta utsättas för drunkning. Det är fan det värsta i hela livet!
Ett annat fenomen som också bidragit till att jag är mörkrädd om nätterna är att jorden ska gå under. Typ att jorden ska träffas av en gigaantisk komet eller att Mayakalendern ska ta slut och att världen ska spåra tot. Eller att planeten Tellus (jorden) ska komma ur sin bana runt solen och vi kommer frysa ihjäl på tre minuter. Eller att all is på jorden smälter och man måste slåss med övriga världen om vem som ska få leva på bergstopparna.
När jag var liten minns jag hur jag brukade titta upp i rymden och se hur sateliter eller flygplan paserade över himlavalvet och jag trodde att det var en komet eller en stjärna som kom mot jorden. Och jag föreställde mej redan då att jorden lika gärna skulle komma att gå under nån gång under min livstid (eller mina barn och barnbarns livstid). Det är det värsta jag kan tänka mej skulle hända eftersom man inte skulle kunna göra ngt som helst åt det. Och allt det kände jag när jag såg filmen. Så det blev en jävla upplevelse som involverade klaustrofobi, rädsla för vad the future might hold och en adrenalinrush. Tot alltså, se den!
När det kommer till att världen verkligen lika gärna kan gå under den 21a december år 2012, så söker jag nu nån som eventuellt har flygcertifikat, eller känner nån som har det. För jag ska fan vara i luften om det händer! Så om du eller en person du känner har det så var god ta kontakt med mej innan den 21a december år 2012. Tack!

Idag då?

Då vi vaknade softade vi en stund sen kickade vi downtown. Vi hängde på stan ett jävla bra tag. Vi hann med att träffa Fredde och jag köpte en 5x5x5 kub (ja den är redan löst). Sen kontaktade vi Lance och bestämde att vi skulle möta upp han och gå och käka pizza nånstans. Sen skulle vi se "matchen", det betyder oftast att man ska se Skellefteå AIK Hockey spela hockey. Trots mina moraliska restriktioner mot hockey så gick jag med på att se matchen med Lance och Alle. Lotte "var duktig" och var hemma och "pluggade" (aka sov i soffan).

Allstar, Umeå…


"Ingen gillar en hockeybög", så lite bryr jag mej om hockey… :)

Efter hockeyn kickade vi till Max och grabbarna tog "enn fikja" (spola till 1:38)!!!

5by5by5…

Sen gick vi långa vägen hem.
Nu sitter vi och zappar på TVn. Vi ska snart gå och slaggish. Bussen går 12.05 imorgon och örrajvar i H-Zänd kl. 15.00. Dett komer blli fet.


Häörs•

Päeace•


Från Skellefte till Ume…

YO…

Upp in the morning out to the bus. Kl. 10.00 satte jag och Alle oss på bussen. Vi örrajvade i Ume vid 12.00 och gick på Sibylla och tryckte parisare. Lotte mötte upp oss och vi gick till Max för att träffa Fredde. Vi hann med att handla lite krubb (makaroner och köttbullar) också. Sen kickade vi till Lottes crib och softade:

Först lite YouTubetittande, sen blev det middagsdags…


Dom här bilderna visar hur mitt tuggummi lyckades fastna under min dator och fucka om hela undersidan typ. Jag fick bort det mesta som tur var. Jag var riktigt nära att bara snäpa och kasta datorjävelt till Bethel. Dock så kommer det bli svårt att få bort allt tuggummi från bordet! :S

Ikväll blir det bio. Vi har bokat för att se 2012. Det var snack om att se New Moon först men jag har inte sett ettan och kommer förmodligen aldrig göra det heller. Det räcker att jag har sett det här: Twilight. Och att folk säger att New Moon var sämre än första filmen. Om jag vill se nått med 'moon' så ser jag hellre Sailor Moon. Men jag ser fram emot 2012 iallafall.
Men jag vet inte om Alle, Fredde och Lotte kommer se New Moon ändå? Jag sa att det var okey och att jag ser gärna 2012 själv för att slippe New Moon. Kan vara skönt att vara själv en stund också! :)

Nu drar vi till bion. Hej då!


Hör5…

Peac3…

Paranormala Aktiviteter?

Yo bitchin' asses…

Fan att det ska regna? Min "dagliga" promenad fuckades upp och ställdes in pga vädret. Så jag hann med att åka på soptippen och återvinna lite deponirester istället. Sen har jag legat framför datorn och låtit YouTube underhålla mej. Kollade även in HIMYM, Family Guy och Flash Forward. Och för er som inte vet vad Flash Forward är så kan ni kolla trailern här. Riktigt bra serie, tack Fallos som tippsade. Har sett alla nio avsnitt som finns på mindre än fyra dagar. Now it's your turn!

Annars då? Jo, medan jag låg och softade i mitt rum så såg jag nånting i splitvision. Den tyska flaggan som jag har hängades framför min dörr börjar helt plötsligt rycka. Eller ska man säga svaja? Vaja? Vicka? Äh vafan, se själva:


Jag trodde först det bara skulle vara ett vinddrag. För jag menar, sånt händer ju. Men mina misstankar ändrades snabbt då detta fenomen var upprepande och konstant. Jag tog fram kameran som hastigast direkt när jag hade konstaterat att det inte var vinden. Jag berättade för min mamma och vi gjorde en mindre utredning då vi öppnade ytterdörrar på övervåningen för att replikera ett korsdrag. Men vi fick aldrig den här effekten. Inget hände alls om jag ska vara ärlig.
Det är allmänt kännt att det händer konstiga saker i vårat hus och nere i källaren. Det knakar och låter, och visst, det är ett gammalt hus så sånt händer väl. Och det här kanske var nån slags vind? Men det blåser inte så hårt här nere så att det påverkar flaggan sådär!
Exempel på saker som har hänt är, vattenkranen i mitt rum brukar börja droppa (sånt händer väl också men…), toadörren i mitt rum som har ett väldigt distinkt knarrljud brukar låta som om den öppnas. Sen bland det värsta av allt är en gång då jag var själv nere i källaren och Calle och Kim som hade bråkat i tvättstugan hade gått upp för att röka. Då går det en stund sen hör jag hur det låter utifrån källaren. "Grabbar sluta bråka sa jag!". Tredje gången smäller det till ordentligt och då har en stol tippat ute i källaren. Minuterna efter kommer Calle och Kim ner igen. Jag vet fortfarande inte vad det var. Det är sick!

Men fuck det där nu, jag kommer inte palla sova annars. Och jag behöver sova i natt för jag och Alle ska upp i ottan imorgonbitti och sätta oss på Umeåbussen för att dra till Fredde och Lotte! :) Den går 10.00. Så vi lär väl put something out there då nångång.

Nu: packar jag väskan.


Hörs:Peace.

Mycket…

…gjort idag!

Tjo förresten bitches…

Idag steg jag upp vid 10.00. Jag hade lite ärenden att utföra på stan så jag satt av vid lunchtid och för att ta det from the top;
1. Hämta Calle (han ville med. Annars hade jag promenerat).
2. Köra till Arbetsförmedlingen och snacka med dom om ersättning i utlandet.
Och dom säger typ så här:
Om man har riktig A-kassa och får arbetslöshetsersättning så kan man fylla i en blanket och ansöka om att fortsätta få det om man skulle dra utomlands och söka jobb (t ex Irland). Och antingen beviljas det eller inte. MEN! Eftersom jag inte har riktig A-kassa utan jag har "Jobbgaranti för Ungdomar" så klipper dom mej från att få ersättning om jag far utomlands och söker jobb. Men det spelar ingen roll, för om jag skulle få ett jobb så rullar ju pengarna ändå in. Right? ;)

3. Jag skulle lämna in min hårddisk på Teknik Magasinet där jag köpte den. Jag har ju såklart inget kvitto kvar? Det är ju inte så bra. Dock så sa killen bakom disken på TM att jag kunde gå till banken och be dom skriva ut ett utdrag på min transaktion och mitt köp. Jag minns att HDn kostade 899 men inte vilken månad jag köpte den. Efter att jag och Calle stått och dividerat lite om vårat skeva tidsspektrum så hittade vi rätt månad och jag kunde få ett "kvitto" från banken.
Väl tillbaka på TM så fick jag lämna in HDn och han sa att det skulle ta runt två veckor. Fuck, tänkte jag. För alla er smarta där ute som använder Mac så kan jag säga att jag har hela mitt iPhoto bibliotek på min externa hårddisk. Dock backade ju jag såklart upp hela hårddisken men nu kan jag ändå inte importera några foton eller nått. Men det är nog ingen fara, jag har en tillfällig lösning medan jag väntar på att dom lagar min hårddisk.

4. Jag handlade lövbiff och kroketter till middag.
5. Hjälpte morsan att städa till lite i ett av förråden i källaren.
6. Ikväll har jag softat med grabbarna. Alla for dock till David och softade!
7. Jag och Alle har bokat en resa till Dublin. Avresa sker den 11 januari 2010.
8.
Snackat med Kludd på Skype.

That's about it! Det känns som att jag glömmer nått men jag skriver väl dit det om jag kommer på det! :)
Sen så tickar klockan ner till fredag den 27e november. Jag längtar sönder mej! Dels till det och dels till att få ta bussen ner och träffa Fredde och Lotte i Umeå!

Nu ska jag och Alle kicka vidare, ut i slummen, ut i den mysteriska natten, se vart den för oss! Kolla på den här också den får mej att känna mej lite konstigt (på ett bra sätt):

Sagostunden från 80-talet…

Härs

pëace

Server…

Hejsan…

Som hastigast:
Dagen har tillbringats med Malik och Sam på gatan. Vi lirade bandykambalo. Det var länge sen jag gjorde det känner jag. Typ från back in the days när man spelade med grabbarna från hooden.

Igår alltså:
Vi installerade Mac OS 10.6 Server på Mac minin och resan började. Efter många om och men, efter mycket googlande och uppkollande av fakta angående hur man skola till väga, så fick vi upp den. MEN! Vi ville modda den på vårat eget sätt för att vi ska optimera SFTP-SSH-anslutningen för alla PC-användare som ska vara med i servern.

Servern…


Andra försöket…


Systemansvariga nätverksadministratörer…

Uppåttjack…

Det blir nog en ominstallation till innan den är klar och det kanske kommer dröja två veckor till. Då Fallos kommer hem nästa gång.

Ikväll blir det film med Karja, Bajjan och Alle. Vi har redan bestämt oss för att se Toy Story I. Så det är lugnt! Vi planerar också SörböleHooden dokumentären litegrann. Det går sakta men säkert framåt! :)

Imorgon har jag en hel del att göra; Af, lite jobbställen, Teknik Magasinet, sen måste jag packa också lite. Fast det är egentligen till på onsdag men, jag och Alle ska dra till Umeå och hälsa på Fredde och Lotte. Sen på fredagen åker jag och Lotte till H-Sand och softar. Mer om det senare. Jag och Saander kommer nog att kunna styra upp Intolerismen och bjuppa på lite action! :)

Nu är det film…


Höres,

Peaces,

I väntan…

…på grejer; ta er tid och se den här! Riktigt mysig och bra! :)
Google Me…

Det har gått lite halvt som halvt med servern men den är på G. Lägger upp mer skit imorgon, nu ska jag slagga tror jag! :) Fred…


Hörs…

Peace…

SBHooden.com…

Yo fucktards…

Ikväll kommer blir en helspäckad kväll. Det kommer vara brudar, musik, party, bitches n' bros! Alla kommer att vara här och det kommer finnas något att roa sej med för alla! Gillar du att gå ut på klubben? We got that! Eller gillar du bara att sitta och softa som den pimp du är? Vi kirrar biffen! Det här kommer bli världens grej, årets phetaste gathering! This is for y'all MC's out there; the place to be tonite is where? Mah crib! Yeah!

Det kommer bli en natt ni sent kommer att glömma, för i kväll/natt ska nämligen jag och Fallos sätta upp SBH servern på en Mac mini och köra Mac straight out! Fuck yeah!

Vi kommer att ge er fortlöpande info om hur det går och visa er bilder på skiten! Enjoy…

Gå utan syfte…

Jag kliver ut på gatan i regnet. Det enda som hörs är regndropparna som faller från dom blöta träden i lekparken och motorljud i fjärran. Jag andas in den friska luften och den gör en glad. Till skillnad från den luften jag andas in nere i mitt sunkna rum. Jag sätter av och börjar gå. Jag vet inte vart jag ska men jag ska komma dit. Går utan att veta vart, går utan att ha ett egentligt syfte. Det enda som driver mej är min hunger. Mina steg bär mej fram ner för Liljevägen och jag svänger nu höger ut på Ekgatan. Jag har inte tänkt så mycket på min destination men eftersom jag måste döva min hunger så känns Obs! som ett vettigt alternativ. Jag skriver ner dessa ord på ett gammalt kvitto som jag hade i fickan. Det har börjat regna mer nu. Det känner man på dugget som fuktar ansiktet. Nu måste jag se efter vart jag sätter ner fötterna för att undvika att dom hamnar i vattenpölarna.

Jag paserar Sibylla och känner doften av hamburgare och pommes, smältost och cola. Men jag låter mej inte frestas. Inte den här gången. Det börjar bli för mycket skräpmat. Och det är därför jag är ute och går. Det skulle vara motsägelsefullt annars. Det känns som att det är mitt i natten, det är mörkt och mitt sinnestillstånd är inte helt klart. Nu bär mina ben mej helt och hållet utan att jag behöver tänka eller anstränga mej för att ta mej fram. Jag går över E4an och bilarna susar förbi framför mej och bakom mej. En näradödenupplevelse kanske, om jag skulle ha varit mer medveten om min omgivning. Vilket jag borde vara eftersom jag går och skriver ner det här på ett gammalt kvitto.

Framme på Obs! och jag köper tre varmkorvar och en liten dricka för 20 kronor. Gött!


Övrigt igår:
Min syster fyllde  30 år idag. Grattis! Hoppas du inte krisar för mkt över det talet som du nu har fyllt (30 erhm…).
Igår softade jag med Fallos, Alle, Björnen, Bollen, Bajjan, Karja och Linus. Vi kunde inte bestämma oss för vilken film vi skulle se. Och det pågick en vild diskussion om vilken vi skulle se. Det stog mellan Independence Day och Toy Story I. Men tillslut visste jag fan inte längre. Det snackades om första säsongen av Vänner, eller Casper det snälla spöket, Nyckeln till Frihet, Jurassic Park I, Black Dynamite (en ny negerfilm), Dogma, Sunes Sommar. Bert den sista oskulden. Pirates (porrfilmen). Det var så många förslag som kom upp att jag inte visste vad jag heter längre. Efter 3.5 h så kom vi fram till att vi skulle se The Taking of Pelham 123. Riktigt bra rulle! Den får 4 av 5 tunnelbanevagnar av mej!

Som det var tänkt så skulle jag egentligen lägga upp det här inlägget igår när all the action hände. Men jag blev distraherad av att Fallos skulle fixa en film (som ändå tog 9999999 år) så jag lägger upp det nu ist.

I brist på annat kan jag lägga upp en bild på mitt besökarantal:

En satelitbild över Europa för er retards som inte fattar det…

En låt:
Norah Jones - What Am I To You


Nu kommer Fallos och Matilda hit och softar, så hoii…


Hörs…

Fridens…

EVF avsnitt II…

Tjo motherfuckas…

Steg upp för sent idag men fick för mej att det är lika bra att ta fram sin "hurtighet" och gå till stan. Jag gick till Af och skulle klargöra för dom att jag inte kommer kunna söka det finsktalande jobbet. Kvinnan bakom "disken" skrattade mest åt själva händelsen och jag höll med föregående talare om att det visst hade uppståt en komisk reaktion.
Gick till Max för att trycka krubb i min ensamhet (skrov utan dressing med smältost). Träffade dock Fooodas som kom in och snackade en stund. Alltid lika trevligt!

Ikväll gick kvällen ut på att komma fram till något vettigt att göra av våran server. Vi har ju en serverdator som nu börjar få slut på utrymme. Så nu när Fallos är hemma i helgen så ska vi nog beställa några hårddiskar så att vi får 2TB och så betalar dom som vill ha tillgång till servern en liten summa pengar varje månad. På så vis kan vi också eventuellt köpa en VPN-tunnelkrypterings-tjänst som gör att vi på ett lättare sätt kan gömma oss för storebror. RÖSTA PIRAT!

Sen klippte jag ihop och la upp Epic Vintage Footage part 2 också. I det här avsnittet får vi se mej, Fallos, Kludd och Lance softa på McDonalds och Shell en random kvällsnatt en sen sommar 2004. Vet inte om det är så epic men det är vintage footage iaf. Dock är Fallos jättemanliga, jättemörka röst epic…


EVF pt. II…

And now for something completely different:












My main man Kaanquest släppte nyss en av 2009s fetaste remixer
nämligen låten The Anthem (Remix) där han gästades av inga mindre än
Supersci, Prop Dylan, Hermanos Bernal, Parham, Iron African,
Mohammed Ali, Pato Pooh, Trainspotters, Academics, Finess,
Cleo, Mojizzle, X-Man, Kodie, Toffer & ADL.
Låten har också på kort tid uppmärksammats av Timbuktu på P3 Hiphop
och fått Veckans Kyss av Ametist på SR Metropol. Och nu fortsätter conquesten.

I en tid av mallbaserade produktioner och urtvättade topics så bestämmer sig 21-årige Kaanquest för att droppa en konceptlåt med dramaturgiska drag om ignoranta personer. Låten heter Waiting For The Bus (< Whoa) och är producerad exklusivt av The Busdriver. So go check it out! Tanka Waiting For The Bus här och här.


Nu ska jag slagga. Hade tänkt att gå ut och gå imorgon igen och försöka göra det till en vana. Och fan! Min iPhone verkar jämt ha lite batterier. Wonder why?


Aja, hörs.

Mkey, peace.

Mat?

Tjo…

Ska man dra på Shell kanske? En Cheesdogmeny för 46 (dyrt) med en iskall Fanta till? det skulle väl vara nånting. Eller ska man gå och lägga sej hungrig och försöka göra en "tidig" kväll och komma upp i reko tid imorgon (10.30 kanske).

Btw, se Funny Peolpe med Seth Rogen och Adam Sandler. Riktigt bra rulle, lång men bra!

Imorgon ska jag på Af och snacka lite vett i dom och fråga om det verkligen är sant att jag måste söka ett finsktalande jobb? I äckliga Östersund som bara påminner om mönstringen?


Hörs…

Fridens…

Multitasking…

Tjo där…

Just nu sitter jag på mitt rum och har just tryckt en jävla massa grillad kyckling. Jag har en massa saker som jag håller på med samtidigt; fixar och donar, softar och chillar, hänger och umgås, kirrar biffen och tare lungan!

Jag kollar på YouTube samtidigt som jag kollar statistik om min blogg, samtidigt som jag skriver ett blogginlägg. Samtidigt som jag löser en 4x4x4 Rubiks kub. Samtidigt som jag lyssnar på Spotify. På tal om Spotify, i brist på annat så har ni min vanigaste spellista här och här. :) Jag kollar också på mina gamla hårddiskar på vad jag ska ta med i nästa avsnitt av Epic Vintage Footage. Jag har så mkt gammalt att lägga upp att jag inte vet vad jag ska göra av allt. Jag vill ju bara lägga upp typ "Boys in tha Hood I, II, III" och "BITH: Cross Country", "Snippe the Movie", alla Night Flight-filmer och några gamla filmer. Jag vet inte vart jag ska börja, eller om jag ska spela in nya grejer och lägga upp? Vad är roligast? Feedback?

Annat roligt som har hänt idag:
Jag fick ett brev från Arbetsförmedlingen och då blir man ju alltid lite nojig. Jag öppnade brevet och kunde tydligt läsa att dom hade hittat ett jobb åt mej som jag eventuellt kunde söka. Kul tänkte jag! A) Det var ett telefonförsäljar jobb. B) I Östersund. C) Man skulle vara en utåtriktad och glad person som kan vara trevlig på telefon. Det kan man ju som checka av, right? Sen stog det; man ska också ha ett stort intresse för skönhetsprodukter och kosmetika! WHAT THE FUCK? "Det här är ett jobb som vi på Arbetsförmedligen tror skulle passa dej bra". Men det bästa av allt kommer här: Jag läser vidare och ser till min stora förvåning följande text: "Ett krav på våra jobbsökare är att ni även ska behärska både svenska och finska i tal och skrift"????!

Lite komiskt är det ju. Och det värsta av allt är att man måste söka dom här jobben som Af hittar åt en, annars klipper dom arbetslöshetskassan! Men jag lär ju inte få jobbet för 1 000 000. Det första jag kommer att klargöra (om jag söker) är att jag inte ens kan lite finska eller är intresserad av smik?


En bild från Boys in tha Hood 2 (2006) när vi plankar oss in på Eddahallen via toan…

Nuskajagmultifuckaigenpeace…


Epic Vintage Footage…

Yo sluts…

Kvällen har gått ut på att redigera typ. Så…

…här kommer första delen i min serie som jag kallar Epic Vintage Footage. Jag har klippt ihop en massa sköna gamla dängor från Night Flight 2006. Det är Joakim Andersson (med fler) som intervjuar och dom gör det bra. Vi känner igen gamla kändisar från schtaan och det bjuds på en del härliga kommentarer:

Epic Vintage Footage part 1:

Kolla med [HQ]…

Tack till alla som gjorde denna film möjlig (så här tre och ett halvt år senare)…

Nu ska jag sova och imorgon blir det att;
1. Ev. kontakta Af…
2. Tänka ut vad nästa avsitt av EVF ska handla om och innehålla…
3. Hörs…
4. Peace…


Minilogue/hitchhikers choice…

Tänk på det här en stund:



p'z

Som tillägg…

…på det förra inlägget:

Frances 2006…

Det kommer mera…


p'z

Vintage…

YO!

Måste bara blejza ett inlägg tvärt och berätta att kvällen har gått ut på att kolla på gamla filmer. Och ja, det finns ett par jävla gamla filmer ska jag säga alltså. Till exempel så har vi kollat igenom allt material från år 2006 upplaga av Night Flight! Här är några exemplar som vi grävde fram:

Filip Lindström-Ahmadi & Isak Gidlöf from back in o6…

Jag kan redan nu säga att det kommer mera. Jag ska nog göra en compilation av alla vintagebilder jag hittar på olika folk som jag känner. Så be prepared! Kanske just du var på Night Flight 2006? Och kanske jag hittar en fuckad bild när just du håller på att nysa eller säga ngt sjukt?
Och btw Tina, om du läser det här så har jag också lite material på dej från Night Flight år 2005 när du sjunger karaoke! Remember? :D mowhahaha…

Nu är det slaggen…


Häss…

Peass…

25 juni - 16 nov…

Hej tvärt…


Sweet…

Över 6000 besökare? Det är ändå fett nice. Tackar alla er som läser som "verkligen är intresserade av det jag skriver", tackar också alla er haterz out there som ändå är ägda och läser. Sen vill jag tacka Fredde som gav upphov till namnet (ordet) Intolerism. Jag skulle vilja säga tack till alla som aldrig ha velat medverka på min blogg, men när jag har lagt upp bilder på er så har ni inte sagt nått! Appreciate that. :) Skulle inte vilja säga tack till blogg.se för att eran bilduppladdningsfunktion fortfarande suger. Att ni inte har gjort ngt åt den än? Öka!

Sen i diagrammet så syns den sjunkande läsartendensen lite lätt. Men vi på redaktionen har påbörjat en ändring av den genom olika slumpvisa metoder, som vi kommer se resultat av inom en inte så svlägsen forwardtime.

Nu ska jag spara & publicera…


HÖrs

PEace

Söndag & måndag…

Tjo bitchasses, Lil' G in the h-awaawa-house…

Igår…
…fyllde Malik sex år. Ännu ett år närmare åldern sju då livet tar en helt ny vändning och han kommer att börja skolan. Tolv år försäkrad sysselsättning Malle, stay in school, don't do drugs and drink milk! Vi drog dit igår och fikade lite och firade. Vi firade också att han äntligen har fått sej ett eget rum.

Dom första bilderna är tagna av Petra tidigare denna ärofyllda dag:

Tidigare kalas…


Senare kalas…

Plåtade lite i Maliks nya rum. Provade lite olika fotoinställningar i det mysiga ljuset…

Imorse…
…blev det revelj klockan 05:30 ungefär. Har inte stigit upp så tidigt sen back in the army. Fick skjuts hem från Tina och hann inte mer än ta av mej skorna så somnade jag igen. Väckaren ringde 10.00 och jag påbörjade förflyttningen av min kropp till E4an. Dom ringde där ifrån i förra veckan och ville att jag skulle kommmmmma på en jobbintervju. Sagt och gjort. Jag blev bemött en yngre och en äldre kvinna vid min ankomst. Båda svarade på min utsträckta hand med en handskakning och intervjun började. Den fortgick i kanske 15 minuter och det verkade kännas gå bra. Ansvarsområdet om jag skulle få jobbet skulle till största del innebära att jag ska marknadsföra E4an med foto och ev. nån informationsfilm. Typ den verksamhet jag har bedrivit på Fritidsgården Söder. Och eftersom jag har tidigare erfarenheter inom detta ämne så hoppas jag på att jag sticker ut som en av dom tio som E4an har intervjuat.

Övrigt idag:
Det regnar, jag är mätt (och lite less) på Sibyllas parisare, det är fyra plus och slask, ingen som jag känner har vaknat(källa behövs?).
Jag ser också att det är nån som har googlat på termen "aids och viktor gidlöf" och kommit in på min blogg den vägen? Haha lite lustigt. Det är en Skellefteå IP-adress också, så nog finns det allt lustikurrar där ute! Och som svar på endel kommentarer som jag har fått:

Fallos  ([email protected]) om Rubrikerna…:
"Får jag bara fråga, kom du på en lista själv - och skrev världens drygaste svar på dina egna frågor? :O haha"


Svar: Nej, jag kom inte på listan själv. Det är en såndär "hej-jag-är-en-liten-fjortisbloggare-som-svarar-på-pisamma-listor-så-att-folk-kan-läsa-om-mej-lista" som cirkulerar på internet. Och ja, världens drygaste svar! :D

världens bästa lotte om Rubrikerna…:
"Hahahaha alltså "skrattar du åt allt"
vem fan gör det, våldtäckter och mord
DU ÄR SÄR"
Svar: Det är ju sant! (att jag är sär, och att man inte skrattar åt mord och sånt)…

Fredde om Rubrikerna…:
"Jag vet inte vem du är längre, vet inte om jag vågar komma hem nu :("

Svar: Fredde, ingen fara. Du kan lära känna mej igen genom att läsa mina listor jag gör på min blogg nu! :)


Jag måste komma på en idé till en ny film eller sketch också. Så att jag kan uppdatera min YouTube-kanal igen. Kanske en pinsam videologg eller bara en film när jag svarar på alla era hundratals frågor som kommer in på min mail om mej och mitt privatliv? :) Vi får se.

ToDo:
1.Intervju.
2.Blogga.
3.Se lite Family Guy.
4.Tvätta.
5.Stöka undan lite.

Hm, var det ngt mer jag ville ta upp? Nae. Typ inte. Fan vad lång tid det alltid tar att skriva en inlägg? Så nu måste jag slu…

Rubrikerna…

Tjo…

En kul film med Fråga Bertil. Han befinner sej i mitt tidigare tillfälliga hem Bergen.

Hehu…

I brist på annat att skriva så kommer en sån här pinsam lista yo:

1. Tre ord varför du sist spydde? Vomit free since 2003…
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? Bedrev sömn…
3. Vad gjorde du för 30min sen? Samma sak som nu, softade sönder…
4. Vad hände dig 1995? 1995 fyllde jag sju år och började grundskolan…
5. Vem fick dig att skratta senast? Det skulle nog vara Alle kanske…
6. Vilken färg är din borste? Samma borste som din färg…
7. Vad köpte du sist? Kondomer…
8. Vilken färg har du på din tröja? Svart…
9. Var förvarar du dina pengar? Casa del la familia del Toro…
10. Hur var vädret igår? Vilken dag var det igår?
11. Vad ser du fram emot? Natten…
12. Snarkar du? Jag lägger förbannelser på folk i sömnen…
13. Vad är 15? Fem upphöjt i två minus tio…
14. Vilken skostorlek har du? 42…
15. Vill du klippa dig? Det vill jag inte…
16. Är du över 25? Det är jag…
17. Pratar du mycket? Jag har väl sagt 89 257 345 330 ord i mitt liv…
18. Kollar du på O.C? Såg bara första säsongen…
19. Har ditt namn ett ”x” i det? Det har jag…
20. Känner du ngn som heter Steve? Det beror på om det uttalas Steve eller Stiv?
21. Hittar du på egna ord? Argttvovkegötarna…
22. Är du en typiskt svartsjuk person? Det är jag inte…
23. Vad har du för mobil? iPhuck…
24. Vem ringde dig senast? Tina…
25. Biter du på naglarna? Det gör jag inte…
26. Har du lockigt hår? Lockigt hår har mej…
27. Vilken konsert ska du på härnäst? Det skulle inte jag veta för 10 000 000 pund…
28. Någon bra person i ditt liv just nu? Jepp… :)
29. Hur många gånger har du svurit idag? Lätt 930…
30. Vilket ord säger du ofta? Fuck…
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? På en måndag? Nae, men jag ska på arbetsintervju…
32. Vem sa du ”jag älskar dig” till sist? Kommer ärligt inte ihåg…
33. Vad borde du göra nu? Vad borde jag inte göra nu?
34. Har du något smeknamn? VG, Vicke, Vågen, Big V, G 2 The Leaf, Gidlöf, DJ Gidelon, The Main Man, Wave, Skinkan, osv, osv…
35. Sover du mycket? Oj förlåt, jag sov. Vad sa du?
36. Bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? Inte The Tournament iaf…
37. När var du sist ute? Två, säg tre timmar sen…
38. Har du gråtit idag? Fällde en glädje tår tidigare idag…
39. Är du en glad person? Hahahahahahahaahhaahahhaahahahahahahahahahahahahahaha. Ja…
40. Har du roligt nu? Det har jag…
41. Vad äter du helst? Föda i form av nått gott…
42. Vem var du med sist? Vafan ska jag skriva om jag är med folk nu?
43. Pratar du i sömnen? Det gör jag…
44. Vem kramade du sist? Big T…
45. Nämn den bästa personen Ever? Här måste jag typ säga Steve Jobs typ. Eller nån som Alfred Nobel kanske?
46. Tycker du om någon just nu? Det gör jag…
47. Vill du flytta? Flyttar förmodligen i januari till Dublin…
48. Hur ofta borstar du tänderna? En eller två gånger per lustrum
49. Är du egoist? Nae… (Mkt ja och nej frågor nu? Roligt?)
50. Gillar du att bada? Det gör jag…
51. Skrattar du åt allt? Nae så klart inte? Vem fan gör det? Våldtäkter och mord?
52. Vem får dig alltid att skratta? Mah niggahs on the block…
53. Gråter du när du tittar på filmer? När Frodo och Bilbo seglar från Grå Hamnarna i slutet av Sagan om Ringen: Konungens Återkomst så kunde jag inte hålla det inne längre…

Kan be om ursäkt för att jag inte skrev ngt den 14e. Jag gjorde det här inlägget men jag tryckte aldrig iväg det? Tror att det blev nått fel i samband med att CPLOTTE skulle blogga fårn min dator? :O Men men, fuck that…


hörspeace

Fredag den 2345678ios…

Yo all…

Idag kom jag upp i vettig tid. I förebyggande syfte faktiskt. En del saker har jag fått gjort i alla fall, såsom: Damsugit bort lite skit som Bajsi, Alle och Björnen lyckades framkalla trots att jag städade hela dagen i går? Typ kaksmulor och diverse skräp. Det sjukaste dock med dom här grabbarna (och nu riktar jag mej främst till Alexander Falk) är att dom har en tendens att alltid, ALLTID, ALLTID fucka upp mina mattor. Om vi sitter och spelar kort eller ser på en film så spelar det ingen roll, för i slutet av kvällen så har nån (oftast Alle) lyckats dislokera 85% av mina mattor från deras utgångsläge. Typ som att han har Tourettes i benen och inte kan kontolera dom, eller som att han måste fucka till mattorna för att han får en kick av att jag säger till han? Och är det inte han som fuckar till mattorna så brottas Bajsi och Björnen på golvet, vilket faktiskt är kul för att nån av dom ändar alltid upp med att göra sej illa! :) Men ändå…

Tänkte att jag kunde bjudda på en liten rulle som jag spelade in med min iPhone för några veckor sen. Det hörs ganska dåligt vad som sägs, men det är iallafall Bajsi som berättar om en skrämmande händelse som hände utanför mitt rum en tid tillbaka sedan. Krukväxten, eller som Bajsi beskriver den i filmen; "den stora fittjävla horbög bögpackande negerfittknullande horpackneger fittslynans negerhora… ja, krukväxten här utanför iallafall…" ramlade utan att nån rörde den. Och det var läskigt tyckte dom! :)

Pruppan tells a scary story…

Ikväll kommer H-Zand-tjejerna hem så det blir nog en soft kväll med film och andra lugnheter (ord?). Nu ska jag göra klart Maliks födelsedagspresent, han ska få en tavla med alfabetet. Sen ska jag lägga in en tvätt med smutstvätt i tvättmaskinen som ska tvätta tvätten, för er som bryr sej.


Höres…

Peace…

Längsta på länge…

Tjo readahz…

Veckan har gått halverst segt, halverst snabbt. Det sega är att nu när Fredde är i Umeå och Kludd på Irland så finns det verkligen inget att göra när man vaknar relativt tidigt (12) och då alla fortfarande sover. Och eftersom så är fallet så kan man inte annat än acceptera sin livssituation för tillfället och vara glad för att man får 5000 kronor av Försäkrningskassan för att man är arbetslös.

Mic Check:
Igår avvek sej dock kvällsaktiviteterna något då Omid (also known as Baby O the number one hustler on the block) hörde av sej och ville att vi skulle komma till inspelningsstudion på Norrböle. Som dom tunga MCsen vi är så kickade vi dit. So, in the same buildin', Vågen (jag), Big C (Calle), Big B (Bajsi), Baby O (Omme), Saander (Alle) och Curious K (Karja). Omid har en tendens att kunna ta fram den lilla blatten som bor inom alla oss och så klart blir man thug direkt man ställer sej framför micken.

Bangande grabbar som inte pallade droppa den för hooden…



Vi började droppa lite lines som handlade om att dissa Ludd3 (Vänmeck) och Dax för Bax-tjejerna. Men det blev ingen recordingsession utan vi softade bara. Det kommer kanske mer om det sen. Stay tuned!

Idag har jag städat mitt rum, som tidigare nämnt. Och efter 1.5 h damsugning, 1.5 h skurning, 1.5 damtorkning och efter lite annat pyssel så har jag nu en renare tillvaro att befinna mej i, då jag befinner mej nere i mitt rum 16 timmar om dygnet. Största anledningen till varför det tar så ofantligt lång tid att städa för mej beror på att jag är noggrann så in (jag vill leva, jag vill dö) i Norden. Ska det göras så ska det göras ordentligt. Jag städade också min kyl som jag har på mitt rum. Utgångsdatum på förpackning A: 29 september 2009, förpackning B: 28 sept, C: 13 okt! Det var inte komiskt.

Realitycheck:
Ett annat fenomen som har slagit oss är att vi, och då menar jag, jag och Alle, inte kommer kunna fara till Irland förens i januari typ. Jag och Kludd höll ju på länge att söka jobb i Dublin, dock förgäves för min del. Då Kludd blev anställd av HP och fick sin resa betald så var ju avfärden ett faktum. Och sedan dess har jag försökt hitta mej ett kneg där också, gjort intervjuer och tester etc. Detta utan resultat. Så då drog jag slutsatsen för några veckor sen att jag lika gärna bara kan åka dit några veckor och se om man kan söka och hitta något på plats. Kludd som bor där nu tror också att det är ett enklare tillvägagångsätt. Och Alle som förlorade sitt jobb har också blivit sugen på att följa med. Och här i dagarna så hade vi tänkt boka flyg och fara snart men vid närmare eftertanke så blir det inte så. Vilket beror på följade: Både Alle och jag vill vara hemma över jul, då min moster ev. kommer på besök och då Alle måste närvara på en begravning. Och om vi i det fallet skulle fara till Dublin nu så skulle vi redan måsta boka biljetten hem. Och får vi oss ett jobb där så kommer vi ju inte att kunna komma hem. Och om vi ska boka biljetten hem redan nu så kommer det gå åtskilliga tusen bara för att vi skulle "dit några veckor". Så slutsatsen blir att vi åker efter jul nån gång. Lutar mot januari 2010 (huvva, det låter långt bort). Men som med allt annat så smäller det bara!

Så, så är det.

Imorgon är det iallafall fredag den trettonde. Det gör inte mej så mkt eftersom jag aldrig har haft någon vidare otur förut när det har varit det datumet. Nu softar jag med grabbarna och det spelas kort igen. Vi får se vart kvällen och natten tar oss. Dock så blir det en tidig kväll för min del ändå! :)

Jag känner mej nöjd med kvällens inlägg och känner också att med ny design kommer nya ämnen att skriva om och ta upp. Ska försöka ge er läsare med innehållsrika texter då jag fortfarande ser en tendens på sjukande läsarsiffror, vilket mest är mitt eget fel.


Hörs imorgon…

Fred idag…

Så…

Yo motherassbitchin niggahs!

Nu är jag klar med "min nya design". Det tog längre tid än väntat och blev lite pinsamt i längden när jag hade en ickefärdig design uppe. Men fuck allt, nu är det gjort iaf! :P

Jag håller på att städa min rom nu, så jag kommer med vettig text efter det (mot aftonen typ). Då kommer ni bland annat att få en Realitycheck och en mic check!
Y-y-y-y-yeah…

Återkommer.


Ses

Fred

Bloggen…

är under konstruktion…

Tills vidare; peace bitches…


p'z

Hemma igen på måndag fast det känns som söndag?

Tjo…

Tidsuppfattningen är väck. Hungern är inte nådig. Sömnen är förstörd. Dygnsryttmen har upphört. Otvättade gaddar. Otvättad kropp. Otvättad tvätt! Ouppackad väska.
Men dör jag nu dör jag lycklig!

Jag skulle ta 11.00 bussen hem idag. Steg upp och åt frukost med tjejerna vid 07.49 kanske, sen la jag mej igen. Väckaren ringde 10.00 och jag steg upp. 15 minuter och packad väska senare så la jag mej vid datorn för att säkerställa uppgifterna om min återresa hem. Och somnade! Jag vaknade sex minuter i elva och vart helt och hållet tvungen att ta bussen som gick 13.00. Och nu sex timmar senare sitter jag här hemma igen och softar. Det kommer bli att ta det lugnt ikväll och bara njuta av att inte behöva sitta på en buss längre. Åt andra sidan så smäller det bara sen är det helg igen, som jag ser fram emot rejält!

Nu väntar jag på Alle och Bajjan som skulle komma förbi och styra upp lite SBH häng! :)

In the Ghetto


Hörs…

Fred…

Det här är det…

Tjo bitches…

Lördag igår, lite datortid mycket annan tid. Inga bilder dock. Dåligt om det. Vi gick och såg Michael Jacksons 'This is It'. Den var ganska bra ändå. Gripande med tanke på kungen av pops bortgång, och bra med tanke på att han verkligen var kungen av pop. Ett flertal gånger under filmens ville man bara ställa sej upp och göra the moonwalk genom biosalongen. Tot bra rulle! Sen blev det chillen…

Idag blir det att kolla om upp om det går nån buss hem. Men jag tror att jag drar imorgon på morgonen. Det har varit en lugn dag idag.

Jag är tom på ord, men kom ihåg, sluta aldrig dricka mjölk!


Hörs

Peace

Eventewr…

Yo…

I natt drabbades jag och David av nått som bemärks 'det besvär en person som bryter en inrotad vana upplever'. Det vill säga Abstinens (substantiv, härleds ur lat abstinere, verb i neutrum) och som betyder i sin översättning 'avhållsamhet'. Det jag försöker säga är att vi blev sugna på lite äventyr mitt i natten och gittade ut för att söka spänning:

Gangstahz…


Äventyr…

Igårkväll blev det bio. Vi såg Bröllopsfotografen. Det var lätt värt att betala 80 spänn för att se den filmen med totalt nio stycken personer i Sagas lilla biosalong. Den handlar om den sköna värmlänningen Robin som kommer från en liten håla. Han har alltid drömt om att få fotografera och som på ett bananskal halkar han in på den banan när han träffar Johnny Björk, en gammal avdankad skådespelare. Slutligen vet Robin inte längre vad som spelar roll, om det är fotograferingen eller relationerna med dom olika karaktärerna som han träffar. Tot, bra film!

Imorse blev det äppelpaj och sprutgrädde till lunch? Vet inte varför men det hade inhandlas igår.

Sprutgrädde…

Sen chillades det till klockan slog Kalle. Då kom Linn och Agnes hem.


Vi pallade inte laga nån middag ikväll så vi beställde pizza. Det blev Vesuvio för min del, som alltid, såklart. Vi har sett lite Idol och softat. David drog och skulle köpa cigg och tappade bort sej. Men han hittade tillbaka iaf! Det är väl det mest spännande som har hänt ikväll.

Det var egentligen tänkt att vi skulle kicka till Umeå ikväll och Tina skulle hälsa på sin polare som har fyllt år och jag skulle softa med Fredde, Lotte och andra folk som befinner sej i Umeå. Men det blev inte av pga sjukdom från det är hållet och att gästfriheten hos Fredde krävde att jag tog med mej egna sängkläder vilket jag inte kunde bistå med. Men vi tar det en annan gång, kanske på söndak.

Nu ska jag försöka få i mej lite socker, fred y'all


hörs

peace

Roadtrip fast med buss = Busstrip?

Yo…

Sen på att skriva, jag vet. Men fanns inte så mkt tid igår. Igår morse vaknade jag vid 09.00. Bussen till Härnösand gick 10.00. Jag skulle egentligen åka med David, men han försovde sej och det gick inte att ringa heller. Tack Telia!? Men det löste sej, han tog en senare buss. Jag kom iallafall fram vid 15.00. Riktigt satans jävla fittigt pung drygt att åka buss men. Tot värt.

Jag hann förbi Obs! och handla vissa dylikheter som ställs som krav av hygienen. Sen blev att softa sönder.


Idag blev det revelj lite för sent än planerat. Planen var att jag och David skulle kicka ut på stan och softa. Men vi steg upp vid 14.00 istället. Efter en och en halv timmes dragning i sängen. Jag och David körde ner på Obs! och köpte pytt i panna och ägg. Jag kirrade krubbet och David fick en äggröra med grillkorv inlagt i en baugette, jag och Tina käkade pyttipanna med ägg. Tina kände sej sjuk idag och fick anmäla sej med sjukfrånvaro i skolan.

Linn och Anges kom hem efter skolan och vi fick fara och handla lite mer. Nu håller dom på med att göra hemmagjorda hamburgare. Planerna ikväll, tror jag, ser ut som följer; se bröllopsfotografen på bio sen snackas det om att spela in en film. Som eventuellt eller förmodligen kommer upp här. Om det blir av!

Nu ska jag publixera så att ni inte får damp för att jag aldrig skriver! Men innan det så lägger jag upp den här on demand:

Nej ja…


Hörs.

peace.

Flis…

Yo bitches…

Dagen har bjudit på lite olika aktiviteter. För att få ett sammanhang i mitt berättande så måste jag ta tillbaka er en bit i tiden.
Jag blev kallad till Af, okej, inte så mkt med det. Handledaren som jag hade frågade mej om jag hade jobbat som vaktmästare i och med att jag har väktarutbildningen. "Nae, det har jag inte men". Innan jag hann förklara att jag fick den utbildningen i lumpen och att den inte riktigt innebär att man blir vaktmästare så avbröt han mej. "Du har jobbat som fritidsledare ser jag". På mitt CV står det att jag har varit studiecirkelledare på fritidsgården Söder. Det innebar att jag var där en gång i veckan och höll i en film-, och fotokurs. Jag var inte en riktigt fritidsledare.
Iallafall, rask som han var så skrev han upp mej på fem stycken ungdoms-trainee-platser. Typ riktiga jobb med lön fast ändå inte, men ändå inte en praktikplats osv. Och om man skulle få ett sånt erbjudande så får man ju inte tacka nej till det. För vem tackar nej till ett jobb i den nuvarande världen?
Dom ringde mej från Ursviksskolan igår och ville att jag skulle komma på en intervju idag iallafall. Så jag for dit kl. 14.30 idag och snackade lite med dom. Det verkade på dom som att dom gillade mej, men vi får se. Jag skulle få veta nått om det i veckan iaf. Det var 6 månader btw!

Vilket leder mej osökt in på nästa ämne. Våran tvättmaskin har gått sönder, vilket betyder att jag inte kan tvätta mina kläder såklart. Och eftersom min livssituation kräver att jag måste byta kläder så fick jag en uppenbarelse när jag var på stan och jag gick och handlade kläder. Två par jeans, sex par kallingar och ett par skor. Det behövdes, så det var ändå värt. Ettusensjuhundra, BASCHACKLAM DASH! Väck!

Ikväll blev det samma sak som alla andra kvällar typ. Jag, Bajsi, Alle, Karja, Calle, Per och Lotte softade hemma hos mej. Men det blir en tidig kväll ikväll för min del iaf för jag har en resa inplanerad och på fredag tror jag att det lutar åt Umeå och hälsa på Fredde. Ska nog slå en pling till Lance likaså.

Här kan jag bjuppa på en film från en av kvällarna här:

Two girls and a fight…

Nu ska jag packa lite. Fred.


HÖra

Peace

Film från back in the back in the back in the back in the back…

Hejsannanananaanananananananananas…

Nu har jag uploadat dom flesta av våra gammla sketcher. Finns dock mkt kvar som jag inte har laddat upp för att det inte är så bra gjort och en del grejer har inget sammanhang. Jag har tagit ut dom bästa och det roligaste:

Allvarligt:
Den här filmen gjorde vi efter att vi började driva med Fallos om att alla fick en satsuma utom han och det blev värsta stora grejen av det:

Från 2005…

Bajsi Lodis - vinter:
I den här sketchen ser vi Emil som lodis och vi sitter inne och har julstämming. Det är ett medvetet låtval vi har gjort. Idén kom från ganska mkt från låttexten också:

Från 2005…

Bajsi Lodis - sommar:
Här är den andra delen av Bajsi Lodis serien. Ända skillnaden här är att det är sommar och vi känner midsommarstämmning:

Från 2005…

Gammal kärlek dör aldrig:
Här ser vi Bajsi och Knogg som ett kärlekspar. Titeln på sketchen kom vi på efter att vi hade fått klart hela idén. Vi hade dock inte kommit på tvisten på slutet innen vi kom på titeln, så den mejkar inte så mkt sense:

Från 2005…

Kalla Fakta - Fjortis fåglar:
Det här är första avsnittet (av två) som vi ser Göran Wjiksenius som reporter för Kalla Fakta. Hans reportage är väl inte lika kreativa som hans frisyr?:

Från 2005…

Kalla Fakta - Sopökningen i Karlstad:
Andra avnsittet av vårat gammla Kalla Fakta. Den här gången handlar det om sopökningen i Karlstad.

Från 2005…

The Godfather:
I filmen som visas nedan så gör vi en parodi på The Godfather. Joakim Andersson spelar The Don och vi andra är hans springpojkar och hitmen. Han vill att vi ska ta hand om en kille på The Mullmountain (Mullberget) som är skyldig pengar. Sen vill han att vi ska sjunga med i "When Johnny comes marching home again":

Från 2005…

Nu var detta äntligen klart! :) Nice…


hös…

oace…

Räven raskar tot…

Tjo motherfuckas…

Dagens gärningar:
1. Handlat mat
2. Köpt tapeter
3. Hjälpt min faster med hennes dator

Som dom flesta av er har sett så tog jag med mej kameran ut igår och det blev lite filmande. Vi fick bevittna en livs levande räv och två gigaantiska äglar som stog vid vägkanten. Läskigt och spännande på samma gång.

Jag la upp trailern på våran kommande dokumentärfilm som handlar lite om livet i SBH och hur det är växa upp i ett villaområde:


Jag har hittat våran gamla hårddisk som vi har en hel del gammal film på. Jag ska fan sitta uppe hela natten och lägga upp här och på YouTube. Så stay tuned! Det kommer att flyga filmer nu.

At the moment så sitter alla grabbar och lirar poker. Vi vet inte vad som står i våran framtid med det visar sej väl. Nu ska jag börja belasta YouTubes servrar lite, hoiiii…


Höra

Pace

Slumpvisa händelser…

Tjafuckers…

Tillbaka snabbt igen med nya grejer på G. En film om lite random Shellhäng med mera:

Kolla med [HQ]…

Nu blir det fan att sova…


Hrs

Pce

Lite mer från igår…..

Yo bitches…

Bjuppar på lite film från fredagens Hal och ven-firande. Enjoy:

Stålmannen & Disco Stu i intervju…


Random eventz…

Tack till dom som ändå fortsätter att läsa; 67 läsare hittills idag. Sweet! Uppdateringar ger resultat ser jag.

Nu har Agnes, Tina och Linn också kickat tillbaka till Härnös efter ett soft lov. Dagen har spenderats med Tina för att hinna säga hej då, och just nu softar jag hemma med en massa. Dom sitter och lirar Mario Party 2. Det spelet var bra förut, men när man har varvat det 9999999988.9993 ggr så är man ganska less på "Baba daba dido winner" efter varje minigame! :S

Sen hände det sjukaste på länge också. På grund av lördagskvällens aktiviteter så föreföll sej omständigheterna som följer: jag skulle köra Tinas Volkswagen Golf (also known as Poffen) från punkt A till punkt B på söndagseftermiddagen. När jag kommer ner för Bölevägen så känner jag att bilen hoppar till. Jag slänger direkt en blick på bensinmätaren och registrerar att det är tot slut bensin i bensintanken. Soppatorsk, slut på drivmedel, tommtank, FAIL! Jag rullar sakta förbi Bajsis hus och till min stora förvåning så kliver Bajjan, Calle och Björnen ut ur en bil. Jag sticker ut huvudet ur Poffen och säger: "Jag fick just soppatorsk, själv då?". Bilen kommer dock igång igen och jag kan köra 200 meter till. Sen är det kört.
Jag ringer efter bilägaren och begär förstärkning. Hon kommer till undsättning och vi beger oss ut på äventyr. Förbi mej, hämta en bensindunk. Förbi Shell, tanka. Tillbaka till det övergivna fordonet, slanga från dunken ner i biltanken. Bilen gick bevisligen igång och kunde framföras på ett säkert sätt till sin slutdestination.

Återkommer med mer grejer som händer sen. Nu ska jag kanske på Shell…



Vi hörs

Vi peace

RSS 2.0