Min vän Klaud O'Connour

Yo bitches…

I förrgårkväll gick jag, Calle och Audrey upp på garagetaket och skotta ner en gigaantisk hög med snö nedanför. Sen hoppade vi! Riktigt kulig vinteraktivitet. Vi gick förbi hos Bajjan också och skulle hoppa i snön på hans bakgård men då blev det hockey mitt i allt ihop. Då gick jag och Audrey hem och Calle och Bajjan "såg hockey".

Igår kom Kludd hem från Irland. Han ska vara hemma en vecka. Jag visste att han skulle komma hem så jag mötte upp han på Vitberget sen for vi runt stan och överraskade lite folk. Snacka om att folk som inte visste om det blev förvånade. Han gick bara in och la sej på Bajsi där han låg och sov t ex. Bajjan fattade först inte vem det var men sen såg han ju.
Sen vid 1400 kickade jag, Isse, Tina, Audrey och Jeremy till Boda Borg och regerade. Eller ja, det blev inte så många stämplar där inte. Inte en enda faktiskt. Det var inte det att det var svårt, vi klarade bara inte av ett enda rum. Men it's okey, I had fun!

I gårkväll lagade vi Fallos mytomspunna tacogratäng hos Tina och sen var det meningen att vi skulle planera lite nyårsaktiviteter men det slutade med att vi kickade på Olles. Alla var där, Jocke Andersson, Kludd, hela SBH. Klockan blev typ 0000 och sen GICK vi hem för att vi inte hade nån bil. Kallt!

Nu idag ska jag gitta på stan och lämna in min hårddisk igen. Hoppas asen kan göra något rätt den här gången och fixa den. Jag måste också dubbelkolla om jag har backat upp den. Men det tror jag att jag har gjort!

Mycket text och lite bilder, live with it. Efter den 10e januari blir det bättre innehåll här på bloggen. Nu: Stan och fuck y'all…


Hörs

P'z

S? N? Ö? Frågetecken.

Det är den tjugosjunde december år 2009. Slutet är nära. Jag ska fatta mej kort. Eftersom inom en snar framtid så kommer vi att vara helt insnöade här. Det spelar ingen roll hur mkt man skottar. Det kommer bara ner mer och mer. Bilar slutar fungera, folk fastnar i snön och fryser ihjäl. Vi har redan förlorat tre av våra crewmedlemmar i det förbannade vädret. Ikväll tar vi oss ann dom stora snöhögarna och beger oss ut i snöovädret för att ändå försöka göra något positivt i dessa hemska tider. Dock så måste vi hitta en annan väg ut. Snön har tagit hela framsidan och stora delar av baksidan. Snart kommer kanske plogmaskinen också, det kan betyda slutet för oss alla. Den gör mer onytta än nytta. Är man nte synlig ute så kör den skoningslöst över en och man går en faslig död till mötes.

Bilder att skåda:
TRYCK HÄR!

Tiden är snart inne för att inta lite föda och sedan åker överlevnadsdräkten på. Säkerheten kommer främst. Ingen ska gå utan. Jag skriver det här på min sista bit toapapper. Jag vet inte om jag ska torka mej med det eller elda det för att få tillbaka känseln i mina lemmar. Skriver mer sen när jag kan, nu ska jag utföra en hemskjutsning.
Det här var er kapten Viktor Gidlöf, överman på rymdskeppet Anastacia. 27 decemb……………




Annan anananan ananana nananana nanana nandan…

Tjo all…

Sov lite sent idag. Riktigt skönt faktiskt. Jag och Tina tog drive-in på Sibylla och två parisarmål var spikade. Sen hann vi förbi på stan. Typ alla jag känner var där. Fast jag träffade bara Inger, Audrey och dom och Fredde, Karja och Bollen. Jag skulle på banken men dom har ju såklart stängt. Sen gick jag och Tina på alla tänktbara affärer som sålde iPhones. Applebutiken skulle just stänga och Expert hade inte iPhones. The PhoneHouse i CK var dock öppet och sålde iPhones. Så efter lite snack med snubben bakon disken där så lämnade Tina butiken en iPhone 3Gs rikare! Grattis! Välkommen till familjen. Nu måste jag kräkas lite av avundsjuka och fundera riktigt noga på om jag också ska köpa en. Sen blir det att ta fram min pedagogiska sida och lära hon allt jag kan.

Vi åt nyss en stor familjemiddag med hela crewet och sen bär det nog av till stan och(eller) till Fredde på A-torp. Får se vad som händer riktigt, det blir nog soft ändå.

Här kan jag bjuppa på en liten rulle från julafton när syrrans kille försöker stajla om sänka en bärs utan avbrott. Botten upp och resten i håret:


Nu ska jag nog duscha och grejer.


hörs…

peace…

Julkorven ja…

Ttjjeennaarree ttjjeennaarree…

Flera olika folk firar jul på flera olika sätt. Vi gjorde så att vi softade på dagen och for sen till farmor vid 14.00. Där fikade vi och fick några enklare julklappar. Malik och Sam fick lite lego som vi (jag) byggde ihop. Vi såg lite Kalle Anka vid 15.00 också. Sen där vid 16.50-tiden så drog vi hem och började göra oss i ordning att inta julföda. Strax efter att vi blivit mätta och belåtna så knackade det på dörren och tomten stegade in. Malik och Sam visade den gamle kraken vart han skulle sitta och sen delade han ut klapparna. Jag fick bra och nödvändiga saker; först hos farmor fick jag lite para och 150:- på iTunes Store (bra till att köpa Appar). Hemma fick jag bland annat; en ny ("vind"jacka, bra till Irland), ett par nya handskar (Irland), sängkläder (Ire), ett par jeans och en tröja. Ett pussel. Flis. En ny hårddisk och ett MobileMe-konto. Det var bra för att då kan jag på så sätt kommunicera och hålla kontakten på ett mkt enklare sätt för alla här hemma när det bär av till Irland. Så i fortsättningen kommer jag nog inte att ladda upp bilder här på blogg.se. Istället upp på mitt MobileMe galleri. Mycket, mycket enklare och smidigare. Man kommer också kunna synka en massa andra viktiga och roliga saker såsom; kontakter, kalendrar och filer osv. Tillbaka till klapparna; jag kanske har glömt att nämna nån liten klapp det får isf tillkomma senare.

Så istället för bilder här på bloggen så kommer nu, for the first time ever, mitt egna online galleri (provided by MobileMe): VGs julbilder totaosenennajn. Enjoy!

Kan dock tvärlägga in en liten bild på mitt bildbibliotek just nu. 22 000-sträcket spräckt:


Efter det offentliga julfirandet med familjen så återstog inget mindre än den heliga och mytomspunna julkorven på Shell. Jag, Calle, Fallos, Bajsi, Lance, Alle, Fredde(Henke), Lotte, Audrey, Isse, Sarah, Bollen. Bilder på det ser ni här. LÄNK!
Förövrigt så var Bollen faktiskt bengast på stället. Jag tror han missuppfattade det här med julen. Att man ska vara ett snällt barn så att tomten kommer nästa år igen? Men nej, nej, han söp till. Lika bra det, och vi fick oss ett gott skratt på en god jul iaf.

Videon:

Det bästa är när han försöker snacka engelska med Audrey… :)

Efter julkorven blev det hem och fixa lite med bildgalleriet och så. Nu sitter jag i Isses rum och ska slagga på hans soffa. Han och Perrka lirar poker och Sarah sofver.
Imorgon ska jag fara ut till Tinas stuga och hälsa på. Hoppas bara det inte är så mkt snö att vägarna inte tillåter att man kör mer än 30km/h.

(Förövrigt så är det här mitt 200e inlägg på den här bloggen. Det tycker jag att vi ska fira lite grann. Och vilket bättre sätt att fira det på, är det inte att lägga upp ett nice inlägg med en YouTube-video, några länkar och lite grejer? Tack "alla" ni som fortfarande läser och det känns bra att ha kommit så här långt. Det slog mej just att jag har bloggat i ett halvår nu och kan lätt se mej som en riktigt baddarfisk i det såkallade "blogghavet"! :D).

Nu ska jag fan slaggish, god jul och god natt bitches. Pehys!


Höres,

Peace,

Tjugofyratolvnollnio…

Ho ho hoe hoes n'niggahz…

Idag är det doppare dan. Men okej, för att få lite mer innehåll så kan jag börja från gårdagen. Jag, Inger, Audrey och Jerry for till Malik och Sam och skulle hälsa på. Till en början så var grabbarna lite blyga men det tog inte länge innan dom hängde på Jeremy och skrek och hade damp. Jag skjutsade syrrans kille på affären också.

"Uppesittarkväll" hos "Fredde". Vi såg Jennifers Body. Den sög typ. Det är en komedithrillerskräck. Vilket oftast inte blir så bra men it's okey, I had fun. Lance har kommit hem och tittade förbi också.

Senare fick vi för oss att vi skulle dra ut till Klutmarksbacken för att se om det skulle finnas möjlighet att eventuellt kanske åka nån slags bobb eller pulka eller madrass. Och det är rent, och då menar jag, någe lite snö vart man än far. Det var så mkt snö att vi inte kunde komma upp i backen och se om vi kunde åka osv. Så vi sket i det och kickade tillbaka hem. Vi hann förbi Shell sen blev det hem lite tidigare än vanligt efter som det som sagt är julafton idag.
På nått sätt så känns det inte som det, men julgranen och alla klappar som ligger där under övertygar mej lite lätt vi en andra anblick.
En annan tradition som vi på SBH har dragit igång är att varje jul efter man har softat med familjen och grejer så gittar vi på Shell och käkar en kulkorv. Det blir fjärde eller femte året i rad vi gör det nu.

Det kommer nog upp en och annan bild lite senare. Tills vidare kan jag blejza den här underbara låten som jag hittade på YouTube. Han som har gjort den ska ha creds för det känns som att han hade lite problem när han spelade in den. Lyssna noggrant på 0:45 och 0:49. Han fick lite svårt att blåsa och träffa rätt toner! Hihehuhahahej:

Fett credz…

Nu ska jag fan gå ut och skotta. Världen spårar annars. God jul på er, så hörs vi senare. Fridens(?)…


Hörs…

Fred…

Jewl…

Tjo motherfuckaz…

Inget bloggandepå två dagar. Shame on a nigger! Nae men jag har inte haft så mkt tillgång till dator och grejer. För att summera lite av det som har försiggått:
"Hängt" (spenderat tid) på stan för att uträtta endel ärenden och så vidare.
Sovit ut.
Chillat.
Softat.

Min moster, hennes man, Jeremy och hans dotter Audrey kom till oss igår hela vägen från Holland. Dom flög från Amsterdam till Stockholm, sen blev det bilfärd upp till kalla och snöiga(!) Skell. Så igår vart det lite hastig kvalitetstid och sen landhockey med grabzen. Upp idag och in till stan. Hookade med Calle och gick omkring med Audrey, Jerry och Inger. Sen tog vi en fika med morsan också.

Hopp!

Nu har jag käkat och väntar på lite folk och lite telefonsamtal. Ikväll tror jag det blir en uteaktivitet med snö på menyn.

Det kanske blev ett lite tåkigt inlägg så här med två dagars mellanrum. Typ; gjort det, sen det, sen varit där och sen där. Men jag kanske kan återkomma med lite roliga grejer! :)

Dock! På tal om roliga grejer som inte alls endå var så roliga. Idag när jag kickade i stan med min click så gick det omkring en kort och tjock gubbe som skrek "HALT!" till folk som passerade han. Sen sa han; "jag skoja bara, god jul!". Han skrämde en barnfamilj och en gammal tant. Och att han typ såg ut som en jultomte gjorde saken inte mindre roligt. Det är äkta julstämmning det!


Höres…

Peace…

Server tot… :)



Status Saturday…

Yo tards…

Upp vid 12.00 och iväg till Leo's Lekland. Malik, Sam, jag och Tina. Dom har nyöppnat det typ igår. Det var klätterställningar och hoppborgar och studsmattor och rutschkanor och innebandy och basket och en massa coola grejer:

Lika kul för dom små som för dom vuxna… :)

Det blev slush och popcorn i en liten paus. Sen vid 16.00 blev det gitten hem.

Vi hämtade upp Fredde och Linn sen hem och käka lite grann. Jag och Fredde beggade oss sen till Tina och jag fick äntligen se Ingorious Bastards efter fyran månaders väntan. För dom som inte redan visste så såg ALLA, och då menar jag ALLA, som jag känner den dagen innan jag och Calle kom hem från Norge. Så fuck alla andra, det var en riktigt nice rulle.

Vi drog ut och cruisade lite och for förbi O'Learys och träffade Frances ett stund. Jag hann också dubbla upp mej på Blackjack. Sen blev det Max och hem. Vi skulle lira lite TVspel, men det vart inte så mkt av. Upp på Shell norr och hämta Freddes brorsa sen hem tot. Bra dag och kväll.

Imorgon (eller idag) ska jag se till att hinna städa lite. Fredde ville komma förbi och försöka pilla lite på hans film. Nu ska jag tamefan sova for fuck SAFE!!!!1


Höres yoall

Fredens yoall

Freaky Friday…

Tjo mother punk ass niggahs…

För alla er som tycker att det är drygt att åka buss; bussen som vi skulle ta kl. 17.00 var 45 minuter försenad. Med 19 minus och grejer så väntade vi typ 20 min sen vart vi tvugna att värma oss på Frasses med en pommesmeny. Dock som kompensation så payade vi inget från Härnös till Övik. Där bytte vi buss och kom iallafall hem betydligt billigare men ack lite senare.

Idag blev en sån där lugn dag igen. Chillnin' hemma och en och annan skjuts. Sen blev det en korv på Shell med gamle Kivelä. Han var bara förbipasserande och på väg till Haparanda för dylika julfiranden. Just nu sitter jag på LAN med Bajjan, Alle, Bollen Karja och Per. Jag är bara här tillfälligt, men eftersom min data är en sån där data som man kallar lapptåpp så kan ja ha me' me' 'an! Ska nog hinna med att se ett eller annat Family Guy avsnitt.

På tal om inget annat, här hör ni my main man Kaanquest reppa lite SwedishiphopBlogg:

Frank Words…

Nu ska jag hämta Mo sen blir det softa ner tot. Det var nått mer jag skulle ta upp, men jag återkommer väl då. Stay tuned y'all…


öres…

eace…

Idag…

…blev en så där dag som man bara ville ligga kvar i sängen. Och det gjorde jag också. Jag kan erkänna det här på internet; jag klev upp 15.00! Dock vaknade jag först vid 08.00-tiden och sen vid 12.00 nån gång. Men jag låg och drog mej trots att jag hade en massa grejer att göra. Nu sitter jag och käkar stekt falukorv och dricker äppelsaft. Jag har hunnit med att diska lite, packa, bädda. Bussen hem går kl. 17.00 och tjejerna kommer hem närsomhelst.

Där fick ni lite nutid, här kommer lite dåtid:
I natt drömde jag åter igen en återkommande dröm som jag har börjat drömma lite då och då. Drömmen går alltid ut på samma sak; vi är ett helt gäng i ett hus, oftast hemma i mitt eget hem. Alla mina polare är där och det är oftast mörkt. Alla går omkring med handdukar och använder dom som piskor. Och varför denna dröm är lite läskig är för att utanför mitt hus så kryllar det av Velociraptorer (vilket förövrigt var min favvodinosaurie när jag var liten). Och dessa velociraptorer försöker ju komma in i huset och döda oss! Och då är det fan ingen lek att försöka hålla dom borta från alla flanker. Och typ dörrar som helt plötsligt står öppna och grejer. Och dom enda vapen vi har är dom där förbannade handdukarna som vi har virat som piskor och använder för att snärta ihjäl alla dinosaurier. Dock så får man alltid in världens hårdaste snärt när man väl ska sänka en sån där jävel. PANG! Så dör dom tot! Men, men, jag sov gott i natt iallafall.

Ett annat dilemma?
Jag och Alexander har ju fått jobb på HP. Och det känns roligt och spännande. Men dilemmat i det hela är att när vi bokade biljetterna till Dublin så valde vi inte att kunna avboka om vi skulle ångra oss. "Varför ska vi ångra oss? Vi kommer inte göra det!". Och så är det, men HP säger att dom betalar våran biljett ner och dom säger också att vi måste komma ner den 10e januari. Det betyder att våra biljetter som vi har till den 11e är helt värdelösa och att vi har betalat 2000 spänn i onödan. Så om det är nån som vill köpa två biljetter till Dublin den 11e januari 2010, så är det bara att höra av sej. Priset är ju såklart inte 2000, utan rimligare.
Alla problem har ju en baksida, eller framsida. Eller på andra sidan av den här jävla medaljen eller vad fan man säger; så går det inga flyg från Skell den 10e jan. Så det betyder att vi kanske måste ta oss till Umeå eller Luleå för att flyga ner till Stockholm och sen till Dublin. Vilket också kommer att kosta oss en massa skit. För som vi har förstått det så betalar HP flygbiljetten till Dublin, sen om det är från våran hemstad eller Stockholm, det verkar vara vårat problem. Vi kommer inte ha råd att punga ut en massa sånna kostnader om det skulle vara så. Men vi ska maila dom och höra vad som sker tot!

Det blev inte så mkt att göra idag som jag kanske hade tänkt. Jag skulle på banken till exempel och kanske på Teknichus. Men det blir oftast inte som man tänker alla gånger!

Nu ska jag inte fortsätta plåga alla er som "tycker att det är drygt att läsa blogginlägg som inte har några bilder". See ya, bitches…


]-[Ö]R]E5.,.,

]P]E/\C3,.,.

Det blev…

…ett överraskningsmoment istället.

Kl. 10.00 igår satte jag mej på en buss. Två bussbyten (på grund av fel på växellåda!) och fem timmar senare var jag i Härnösand. Jag tog såklart inte med mej min kamera(?). Och varför? Jo, för att min hårddisk som jag lämnade in funkar fortfarande inte som den ska. Och då vill jag inte riskera att det händer nått mer med den när jag är on the road. Osv, osv, osv, osv, osv. Det blev chillen efter att chocken av att jag helt plötsligt dök upp hade lagt sej. Resten är inte alls en avlägsen historia.

Och det tar oss till nutiden:
Vakna av hunger, har ni nånsin gjort det? Det har jag. Imorse också. Som tur är så är det kanske bara 300 meter till Coop Horum. Så jag och min hunger traskade ner och inhandlade några av dom viktigaste ingredienserna i livet:
Mjölk 3x
Juice Äpple
Drickyoghurt
Falukorv
Gorbys
Bananer 3x
Burn
Godis

Jag köpte mej också en French Hot Dog. Så nu är jag ganska mätt efter den, ett glas mjölk, ett glas äpplesaft, ett glas yoghurt och en burn.
Oscar KP var här och hälsade på också, men nu har han kickat så jag sitter här i min ensamhet och skriver. Jag hade eventuellt tänkt fara på Teknichus idag men jag tar nog kanske det imorgon. Det skulle vara roligt. Man minns ju hur det var att vara på Teknikens Hus i Luleå när man var liten, och det var ju ändå inte så länge sen man var barn.
Det är man ju typ fortfarande.

Nu väntar jag på att klockan ska bli 16.00 så att det börjar hända grejer här. Kanske kan dra nån rulle och glutta på. Jag ångrar iaf att jag inte tog med mej min kamera, för hade jag haft med mej den SÅ HADE JAG STÄLLT MEJ OCH DANSAT NAKEN PÅ BORDET OCH SEN LAGT UPP DET PÅ YOUTUBE!! Nae men. I brist på annat att göra hade jag kanske gjort nått sånt.
Sen ringde dom just från Irland också. Det verkar som att jag har fått jobb på HP iallafall. Intervjun hade gått bra och dom skulle höra av sej med besked om några dagar.

Jag ser en ojämn tendens hos mina besökare på tal om inget. Vet inte vad det beror på, men det är som att varannan dag så går det upp till medel och sen är det pinsamt lågt några dagar. Och det blir ju inte bättre av att jag inte har nån kamera så att jag kan visa med bilder vad som händer. Men skit samma. Nog om detta. Återkommer inom en snar framtid.

Google <3…


Höres tot…

Peaces tot…

SS & MM…

Heeii…

Slow Sunday:
Vi for till Fallos och softade en stund. Han bjöd på lite fika och vi såg julkalendern och nyheterna. Sen skulle han iväg och grejer. Vi for tillbaka hem till mej (jag och Calle) och sen kom Bajjan och Alle efter ett tag. Vi chillade och kom faktiskt fram till ngt vettigt. Vi bestämde oss för att försöka styra upp våra liv. Jag, Bajsi, Calle och Alle. Det betyder att vi ska försöka stiga upp tidigt (tidigare(?) än vanligt). Alltså inte vid 13.00, 14.00 eller 15.00. Så att man hinner se dagsljuset iallafall. Och andas lite mer frisk luft än vad vi i nuläget gör…

Moody Monday:
…så imorse så ringde min väckare vid 10.00 (som alltid) men med undantaget att jag var verkligen inställd på att stiga upp nångång då (typ en och en halv timme senare).
Fick också lite hjälp av min personliga väckare faktiskt! Nice! :)

Calle kom faktiskt cyklandes till mej också. Det trodde jag aldrig. Sen droppade Bajjan också in. Vi fick dock fara förbi A-Torp och väcka Alle. Sen pickade vi Fredde och beggade oss till stan. Fredde hade lite grejer som han skulle köpa och jag hann förbi TeknikMagasinet och hämta min hårddisk! :) Så nu är jag back on track. Alla mina 20 000+ bilder är back again. Cirka 73.4 GB bilder. Det är typ 76 965 478.4 kilobytes bilder! :) Det är också därför jag inte har tagit så mkt bilder nu när jag har haft HDn på lagning. Jag har inte haft nånstans att lagra alla bilder. Det tog typ en vecka att få HDn lagad på TMag. Dom hade ett papper med allt dom hade gjort med den. Han sa ngt om att dom hade pillat på med några partitioner och grejer. Jag vet inte om dom ens har gjort ngt fysiskt med den? Typ fixa det konstiga klickljudet som den gav ifrån sej ibland? För om dom bara har formaterat den och gjort om partitionerna så skulle jag lika gärna kunnat göra det själv. Men vi får se. Jag håller på att kopiera tillbaka mitt bildbibliotek nu iaf.
30 GB av 73 GB. Cirka 42 minuter…

ZAP Mobile Disk 250Gb (USB 2.0), 899:- @TMag…


Nog om det. Ikväll blir det chillen. Det blir ändå en lite annorlunda kväll endå. Fallos är hemma tills nästa år. Fredde är hemma osv. Så en gammal hederlig filmkväll hos Fredde plingar inte helt fel! Det blir en tidig kväll för att maintaina "vi-som-har-bestämt-oss-för-att-börja-stiga-upp-tidigt-xxx-megan-fox-dubble-oh-seven-klubben". Nu väntar jag på middag, sen ska jag mekka lite grejer i pannrummet.

Just ja, en annan sak. Kan du, Charlotte Ericsson, förklara varför det är krig mellan oss och du var tvungen att lägga upp en boybandbild på mej på din blogg? Haha! Det bästa är att du säkert tror att jag tycker att det är pinsamt att du la upp den bilden på mej. Men det tycker jag inte, det är bara komiskt! :) Men om du säger att det är "on" med krig så vet du att jag har många bilder på dej där ditt ansiktsuttryck säger typ: "BRNAGAHMZLjagärbengGRUMUHBUHLÄÄÄ!". Jag såg dock att du har tagit bort bilden redan så. Men om du verkligen vill att det ska vara on så säg bara till! :)


H0Rs

P3ACe

Static Saturday…

Tjo motherfussass…

Igår var det lördag. Och idag är det söndag och Simon 'Fallos' Falkman fyller tjugo årar. GRATIS HORA!

Lördagen fick bestå av en kraftgång till stan för att vara snäll vän och uträtta ärenden. Sen blev det lazertag för hela slanten (mesigt uttryck, jag vet!). Vi var tolv personer, så sex mot sex. Mitt kodnamn var King Arthur och jag var befäl i blåa laget. Så passande som det verkar så vann jag också hela skiten. Jag fick 14 650 poäng och tvåan ("Fredde") fick 13 400 poäng. Utan att skryta så berodde nog min överlägsenhet på grund av min oerhörda förmånga att rikta och avfyra ett vapen. Det resulterade också i att jag aldrig blev skjuten i ryggen. I got mah own bac!

Det om det…

Sen gick hela svettiga skaran och käkade på Viking. Man dog typ av törstighet och det sänktes rent någe lite vatten. Alla beställde typ pizza och dyra entrecote alá baugette viva la France-rätter och vin och grejer. Själv nöjde jag mej helt och hållet med två grillkorvar med pommes för 50:-. I och med min beställning följde ett pinsamt scenario med Fredrik. Som skrek inne i restaurangen.

Nog om det…

Efter detta blev det kicken hem och efter ett tags chillande så for vi till Karjas kvartersgård på A-Torp:

Fallos 20 papp, 2k9…

Och som vanligt så blev jag inte med på en enda bild! Tragiskt men sant, tragiskt men sant, tragiskt, sant…

Efter att vi sjungit Nationalsången för Fallos så skulle dom flesta gitta ut på krogen. Jag och Fredde skjutsade lite folk sen drog vi på Max och tjackade krubb. Efter maten blev vi tvungna att lämna tryggheten av mitt rum och bege oss ut för att skjutsa lite mer människor. Sen for vi hem och sov.

Här kommer en liten rulle i brist på annan film att lägga upp. Jag känner att min YouTube-kanal börjar bli lite full med tråkig film från mitt rum, men det kommer snart något spännande faktiskt! :)

Kolla med [HQ]…

Nu ska jag och Calle till Fallos och ta en fjika! :)


HörZ

PeacE

Thick Thursday & Fuzzy Friday…

Yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo…

Igår togs det lugnt. Som vanligt. Alla var här och dom flesta spelade kort. Fallos är hemma i helgen. Och Fredde har kommit hem också. Inget mer märvärdigt än så. Nu känner jag att jag bara skriver korta meningar. Det är meningen. En snabbis på Obs! Sen hann vi med att softa på Shell ett stund. Det blev en tidig kväll och jag trodde att jag skulle komma mej upp tidigt idag? Detta är varför:

Denna text skola artikuleras af dig som läser: Jag vaknade första gången imorse klockan tio, noll, noll. Sedan ringde väckaren klockan elva, noll, noll. Jag led av outhärdliga ryggsmärtor. Väckaren ringde igen vid tolv, noll, noll. Jag blev illa tvungen att ligga kvar i sängen på grund af min ryggs tilstånd. Denna skada i ryggen beror mest troligt på att jag busade med Carl igårkväll och det resulterade i att några armbågar delades ut. Varav en träffade min ryggrad och ställde till det för mig.

Annars idag så har jag hunnit förbi syrran för att passa Malik och Sam. Vi byggde lego. Dom byggde bilar som dom tävlade med, där båda vann hela tiden? Jag försökte bygga ihop mina gamla rymdskepp och mina modeller som jag hade när jag var liten. Dom har fått ärva mitt och brorsans gamla lego.
Jag hann också på stan och jag hittade en skjorta som jag tjackade. Och jag tänker inte lägga upp den här, det är både pinsamt och jag är inte riktigt för att visa upp en massa kläder som jag har köpt. Det känns för mkt "hej-jag-heter-lillblondin-och-jag-bloggar-om-skitsaker!". Så dom som jag tycker ska få se den kommer väl få se den när jag använder den IRL. :)

Nu har jag käkat och softar nere med Alle och Linus. Vi ska kanske förbi Karja eller Fredde. Vi får se. Hur som helst ska chilla i sinne, that's for sure!

Inget svar från HP idag iallafall. Dom lär väl höra av sej till veckan. Det visar sej. Nått annat lite random stuff:
Jag har bara en Vanilla Coke kvar. Vet inte när jag ska hinna köpa ett nytt 12-pack. Man måste trots att föra till Umeå eller Luleå för att köpa det. Sucks!
Jag nös just så hårt att det gjorde ont som fan i ryggen. Phuuuuck!
Jag har två kexchoklad i kylen som jag ska trycka om 3.5 minuter! Nice!
Det känns som att det är nått mer jag skulle kunna nämna, men jag har glömt det just nu! Fan!
Nu ska jag höra med grabbarna vad som ska ske! Hej!

(Tänkte lägga upp nån cool bild men min hårddisk jag inte kommit tillbaka från lagningen på Teknik Magasinet! :S)


Hërs

Pëace


Wicked Wednesday…

Yo alla…

Jag vet att det inte är onsdag längre men fuck that. Dagen i stort då:
Jag gick till stan vid 13.00 och snackade lite med expediten på Apple Storen. Dom kunde inte göra så mkt åt att det har fastnat lite damm nere i ljuduttaget eftersom det inte är en egentlig skada. Hon bad mej bara försöka peta ut skräpet med en synål eller nått annat avlångt. Jag tackade för den lilla hjälpen jag fick och gick och köpte en Redbull. Sen kickade jag hem.

Ikväll drog vi till Karjas brorsas lägenhet och lirade lite Wii. Jag tog med mej min dator till Karja för att jag och Alle skulle förbereda oss lite för imorgon då HP ringer. Sen fick jag lite tid att sitta och pilla på min iPhone-app som jag håller på med. Den är ganska hemlig ännu men jag kommer nog att kunna skriva lite om den senare.


Calle tog fram sin fjortissida och ville inte vara med på bild, respekterar folks integritet men fuck that…

Nu står vi faktiskt på Shell och softar. Jag tjackade en korv och en Fanta. Bengen var här för ett tag sen också, det var nån som hade tankat och smitit. Pretty allvarligt brott ändå. Dom skulle nog ut på lite spaning och raportering och sen återkomma till Shell här i hooden. Hard knock life y'all!

Imorgon ringer HP, som sagt, vid 13.00. Jag och Alle ska ha telefonintervju om vi får jobb, eller inte, på HP. Förmodligen samma avdelning som Kludd jobbar på. Det skulle förenkla en massa, och vara ganska kul! :) Annars imorgon så är det inte så mkt inplanerat. Hjälpa till hemma kanske, pilla lite på iPhone-appen. Kanske hinner gå ut och gå en sväng också.

Det här kan vara det sjukaste jag har gjort. Alltså blogga från Shell! Nu ska jag publicera och kicka hem. Ha det!

Här är en cplåt:

Frodo-frodo-sam…



Hwers#

Pweace#

Thirsty Tuesday…

Tjo…

Jag hade egentligen tänkt blogga en till gång igår, men jag fick inte tid. Vi softade iaf hemma hos mej som vanligt sen blev det gitten på Shell för en nattkorv och nattbullar.

Jag tänkte inte sova lika länge som igår, men jag kom mej upp, efter nån timmes dragande i sängen, vid 13.30. Jag ringde till Alle och vi kickade på stan och tog en fijkah (1:38).
Vi hade tänkt gå till parken (1:36) och läsa tidningen, men vi pallade inte. Vi satte oss på Restaurang Kitchen på CK och jag käkade en morotskaka och med Pepsi.

Mums…

Vi satt där och snackade en massa skit i en och en halv timme. Vi insåg att det var roligt att stå och kolla ner på alla människor som passerade nedanför utan att ens ha en liten aning om att vi satt där uppe och kollade ner(!). Det var kul. Fråga inte varför vi fick den impulsen att dra och ta en fika, det har typ aldrig hänt i världshistorien nånsin. Men det var ändå soft. Det hade nog nått att göra med att vi ville inte sova bort halva dagen, utan försöka komma upp i vettig tid och göra något. Man kände sej som en riktig blondinbloggare när man drog på stan och fika och sen tar en bild på det man fikade och lägger upp den i ett blogginlägg på bloggen.

Imorgon blir det upp lite tidigare ändå och ta sej till stan. Jag ska eventuellt lämna in min iPhone på lagning. Det har typ fastnat nått nere i 3.5 mm ljuduttaget. Det gör att jag inte kan koppla in några hörlurar helt och hållet och ljudet låter då fuckat. Men jag vet inte, om man lämnar in den så får man väl tillbaka den nästnästa valborgs 2011. Och då när man under den valborgskvällen måste ha sin mobil mer än allt i världen för att man ska ta emot ett MMS från en vän som just ska spränga den coolaste hemmagjorda bomben nånsin så står man där med en lånemobil av modell Nokia 3210, som inte ens har Snake spelet, och vill bara spy…

Annars då?
Dags att bli lite avundsjuk. Farsans dator gick ner helt och hållet idag och eftersom han har endel viktiga saker som måte utföras så blev utvägen att han gick och köpte en ny iMac 3.06 GHz 21.5" med 8GB RAM (kolla länkarna!). Trådlöst tangentbord och nya Magic Mouse också. För er som fortfarande inte vet vad jag snackar om
KOLLA HÄR!


Kvällens låt:
Här blir det dags för lite gospel!

Nuskajaginteskrivamerhadetgöttsåsesviiframtiden…


Hösrs^

Pesce^

Måndag eftermiddag…

God eftermiddag…

Igårkväll vid 01.00 begav sej mina vänner från mitt boende. Jag tillrättalade mej i mitt sovutrymme och gjorde mej redo för en natts sömn. Jag talade lite med Ludvig över den virtuella telefontjänsten Skype en stund. Sedan startade jag en film. Allt för att komma till ro och kunna somna harmoniskt för att sedan kunna vakna ungefär åtta timmar senare och ta emot ett telefonsamtal från Irland.
Sagt och gjort, det ringde vid 10.45 svensk tid i min iPhone. Det var min handledare Oliver från HP Ireland. Han berättade att han skulle skicka ett e-postmeddelande till mej som innehöll ett tekniskt test. Jag ringde upp Alexander på Skype och vi gjorde testet tillsammans. Jag låg fortfarande kvar i sängen och vissa stunder kände jag att jag lika gärna kunde stiga upp och låta dagen fortlöpa och jag skulle vara pigg och kry. Men vissa stunder så kände jag också att jag kunde ligga och dra mej ett litet tag till. Och det blev som det blev; Alles Skypesamtal gled längre och längre bort och det blev varmare och skönare att bara sjunka ner i sängens hjärtligt och djupt inbjudande komfort. Det var som om jag domnade bort och jag svävade omkring enbart iförd ett par kallingar och hela världen var kolmörk och perfekt tempratur. Min egentliga inställning till att sova länge brukar vara att det är ganska onödigt, för man missar hela dagen som kunde gå åt till att göra något vettigt. Som nu till exempel, jag hann inte se solljuset idag, det är redan mörkt. Men idag var det annorlunda. Det var som att det bara kändes okej att ligga kvar och låta drömmarnas land få bestämma vad som hände. Det kändes bra för argumentet jag hade till att ligga kvar och dra mej var att efter vi hade gjort det där testet åt Oliver så skulla han ringa. Så jag tänkte att jag ligger kvar i sängen tills hand ringer. Men då ingen ringer på tre timmar så både känns det okej att ligga och vänta med tanke på sängens oerhörda härligheter, och man känner att ibland måste man unna sej något speciellt.

Nu ska jag gå upp och äta pannkaka med glass och sylt…

Veckoslut…

Tjo motherfuckas…

Det har varit helg. Det betyder ibland mycket tid till najsa saker, och lite tid till Intolerismen.

Idag är det söndag. Det innebär att det är måndag imorgon. Och det innebär att man får kännas sej "arbetsökande" igen. Och det är lite så det är nu också. Jag och Alle fick ett nummer av Ludde i Dublin till en kille på CPL (rekryteringsföretag) som kanske kunde fixa ett jobb åt oss på HP, på samma jobb som Ludde. Så vi ska snacka med dom lite grann vid 11.00-tiden imorgon.

I förrgår var det fredag och det vart en lugn kväll, Fredde kom hem från Umeå och TLAiH kom hem från H-sand. Vi chillade hemma hos mej tills vi kickade till Fredde för första gången på ett bra tag. Mitt lås på bilen hade frusit och jag ville inte lämna bilen olåst på A-Torp så jag gittade och gjorde en tidig kväll.

Igår var det lördag och dom flesta i SBH pimplade öl hos Jonas 'Curious K' Karja. Det blev lite Assasins Creed II och Tekken 6-lirande på xBox, en och annan hämtning och sen hann jag förbi Linns 20th b-day. Där träffade jag Tina, Linn, Agnes och Lotte med fler. Efter lite om och men, om jag skulle dra hem eller inte, så hamnade jag på Calles vid BlackJackbordet. Jag satte mej med hundra spänn vid den sista platsen. Jag la inte in min insats för än dealern blandade om skon och det gick att börja räkna. Plus ett, plus två, plus två, tre, fyra… sju. La in insatsen, spelade korrenkt, förlorade. Detta kan bero på flera faktorer trots omständigheterna. 1) Jag satt på sista platsen, vilket betyder att 'counten' lätt kan gå ner och vara på noll igen innan det är min tur. 2) Att jag blev psykiskt störd av en man med utländskt påbrå, låt oss kalla han för Bessam Al-Salami, som hela tiden trodde att han visste vad han gjorde.

Idag är det som sagt söndag och jag har varit med Tina så mycket som jag kunnat innan deras buss åkte vid 16.00. Jag har hunnit med att softa med Malik och Sam och åkt kälke i lekparken också. Och ikväll började chillen med Alle för att sedan utvecklas till, jag, Alle, Calle, Bajjan, Sandra och Jennifer.

State of Mind at the moment:
Trött som fan…
Dåligt samvete för att ha tryckt wienerbröd…
Varm…
Längtar…

Lite tidsspärrar*:
Nästa helg - Fallos fyller 20.
Nästnästa helg - Det börjar vankas jul och en del andra godsaker! ;)
31/12-09 - New years eve…
11/1-10 - Dub…

Jag har fem invites över till Spotify påtal om inget, för dom som vill. Skriv ett mail till mej ([email protected]) eller lämna en kommentar här på bloggen.


* tidsspärr är den spärr i livet där en måste befinna sig på en speciell plats vid ett speciellt tillfälle. Ex. "Min nästa tidsspärr är imorgon klockan 07.30, för då ska jag till jobbet". Eller, "min tidsspärr är den 24 december, för då ska jag fira jul med släkten".


Nu ska jag se till att uploada detta.


Hrs,

Pce,

Upplägg…

Yo motherfuckers…

Idag vaknade jag vid 10.00 faktiskt och webcammade lite med Alle(!) tills vi gittade på Sibylla och köpte parisare. Vi pickade upp bollen på Anderstorp och sen dess har vi suttit i min rom. Jag la upp en liten cpvideo som vi spelade in för nån vecka sen i stor brist på vettiga saker att göra? :o


Hehu, kolla med [HQ]…

Ikväll kommer Fredde hem och tjejerna från Härnös. Det blir en lugn softarkväll och jag måste få tummen ur och städa till lite här hemma, det ser ut som skit. Jag tar i tu med det nu!


]-[Ö]R]E5…

]P]E/-\5]E…

Just ja…

…jag glömde lägga in dom här länkarna som jag hittade igen på min Facebook.

För en tid sen så utvecklade vi i SBH två stycken quizar på Facebook. "Vem i SBH är du?" och "Vem av SBH-brudarna är du?". Även om det inte finns något drygare en folk som lägger upp quizar hela tiden om värdelösa saker så kände vi att det måste finnas några SBH-relaterade quizar. Jag hade nästan glömt bort att dom fanns och jag känner kanske att det är dags att göra några nya quizar. Vi får se om jag kommer på nån bra idé.
Ni som läser och kommer från Skellefteå eller har mej på Facefuck har säkert redan gjort quizarna, men what the fuck? Gör dom igen, eller inte. Det är bara en kul grej.


Vem i SBH är du?


Vem av SBH-brudarna är du?


P'z

25 Random Things…

Hej…

11.00
Vakna…
12.30
Skjutsa brorsan…
13.00
Skjutsa farsan…
14.30
Skjutsa brorsan…
15.00
Hämta farsan och brorsan…
15.20
Skjutsa syrran…
18.00
Köpte Annandagbiljetter till Tina, Linn och Agnes…
18.20
Köpte mjölk åt morsan…
18.36
Lämnade pengar till brorsan för objektiv…

25 random things:
Jag blev Fritidsgården Söders Sötis år 2005.
Jag blev bäst i min pluton på att skjuta på 30 meter.
Jag kommer från Sunnanå egentligen.
Jag gick gymnastik när jag var liten.
Jag har kallats VG till och med av mina lärare ända sen 1996.
Den låt jag tycker är bäst i världen är Amazing Grace.
Jag kan lösa en Rubiks kub på 35 sek.
Vi har alltid haft katt som husdjur.
Min absoluta favoriträtt är pannkaka med sylt och grädde.
Jag har en sak för morotskaka.
Jag blir fortfarande rädd för första The Ring-filmen.
Det längsta jag har gått är 3.5 mil.
Jag har hoppat på ett ben över Lejonströmsbron.
Jag har aldrig haft en annan datorsort än Mac i mitt liv.
När jag var 15 tog jag på mej ett par jeans för första gången.
Min första mobil var en Motorola med lucka och antenn.
Första läskiga filmen jag såg var Jurassic Park 1993.
Jag har aldrig varit full.
Jag har fått en Royal Straight Flush i femkortspoker.
Jag hade vattkoppor när jag var 8 månader gammal.
Jag grät i slutet på Sagan om Konungens Återkomst.
Jag har aldrig slagit nån med min knytnäve i ansiktet.
Jag har tjuvplåtat prostituerade kvinnor i Red Light District i Amsterdam.
I mellan stadiet kunde jag springa 60 meter på 7.14 sekunder.
Intolerismen startades egentligen för att jag skulle skriva om allt jag var intolerant mot och ogillade. Men så blev det verkligen inte.

Ikväll har det spelats kort här (som vanligt typ) och jag har suttit vid min dator och softat. Vid den här tiden imorgon kommer jag inte sitta vid datorn. Då är det fredag och det är dags för FREDAGSMYS! Nu ska jag blejza det här inlägget…


Hörs,

Peace,

Ondsdak…

Wzup my håomdawghz…

Idag har jag "varit duktig" och transporterat mej själv med hjälp av mina egna ben. Jag gick förbi min farmor och hjälpte dom med deras TV. Det är ju rätt många knappar på en TV-dosa och när man är lite till åren kommen så är det lätt att det blir fel och man råkar ställa om alla kanaler. Men det fixade Vicke TV-docktorn tot!
Jag gick in till stan och styrde upp lite bankärenden, sen hann jag förbi Apple Storen för att se om dom har fått in några Magic Mousear. Men icket! Hepp, okej. Gick tillbaka hem och såg ett avsnitt av FlashForward och Family Guy. Sen har jag inte gjort nånting af värdeh!

Jag har chillat med Alle ikväll och vi har snackat med Kludd på Skype. Det var roligt!

Ludvink O'Connour…

Imorgon måste jag städa mitt rum. Det är oftast en dryg och lång process men det måste göras. Det kommer bli nice som fan. Över till nått helt annat. För er som ingår i SBH och vill kunna ta del av våran FTP så hänvisar jag till det senaste mailet som Fallos skrev på Facebook. Där finns det info om hur man betalar osv. Det är redan fyra stycken som har betalat och dom har fått sina anvandare. Nu ska jag dricka upp min Vanilla Coke och sen blir det kanske en film.


Hewrez…

Pewze…

Snö…

Yo asses…

I stort sett har dagen gått ut på att snooza, Skypat med Alle och skottat snö. Vi har också kollat runt lite på Daft.ie på hus och Kludd hittade ett.

9 Priory Grove St Raphaels Manor, Celbridge, Co. Kildare i Dublin, Irland:

Fett…

Det här huset kostar €1200 i månaden. 4 möblerade rum och kök. Tre stycken badrum och en altan. På annonsen så verkar det mesta finnas; kabelTV, diskmaskin, tvättmaskin, mickro, centralvärme, alarm och parkering. Vi har dock inte kollat upp om det finns internet. Det måste finnas, annars går det inte! Det är också dubbelsängar i tre av dom fyra sovrummen. Så i det där huset skulle vi ha plats för sju pers. :) Vi ringde och mailade annonsören Keith på hans mobil men han svarade inte. Kludd berättade att det är som svårt att få tag på folk på Irland, speciellt via mail. Här är ett annat vi kollade på: Stor hus! Men om vi får fortsätta drömma lite så hoppas vi på att hitta nått sånt här boende.
Vi får se vad som händer, det blir nog bra…

Annars så smällde det bara sen var det snö (igen). Ut och skotta gården, det var uppfriskande nog rätt så uppfriskande(?).

I brist på annat att skriva så kan jag summera gårdagens (eller nattens) aktivitet:
Vi såg Sagan om Ringen från 1978. Äntligen! Det tog mej tio år att återfinna och den filmen. Och den här gången på DVD. Den levde inte upp till mina förväntningar faktiskt.
Den var verkligen inte som jag minns den. Dock så minns man ju vissa grejer som har satt sej i hjärnan. Typ när dom är på Väderklint och The Witch King stabbar Frodo med sin dolk när Frodo har på sej ringen. Då fick man ju se hur Nazgûlerna verkligen såg ut och så pass dåligt det var gjort på den tiden så satte det ändå djupa spår i mitt elvaåriga lilla sinne. För att vara 31 år gammal så är den ändå ganska snyggt gjord. Dom har blandat tecknat och verkliga bilder. Fast dom har som färglagt dom verkliga bilderna på ett coolt sätt. Det blir en helt annan känsla då faktiskt. Sen skiljer sej den här filmen såklart en hel del mot för dom som Peter Jackson gjorde för fyra, fem år sen. Versonen från 1978 liknar ju mycket mer dom riktiga böckerna. Det märker man tydligast på; att saker som händer i 1978-filmen, händer på helt andra ställen i dom nya filmerna, både tidsmässigt och platsmässigt. Men efter tio år så var det ändå lätt värt 50 spänn och sitta uppe till 04.00. Så såg ni den när ni var små, se den en gång till. Men bara en gång till alltså!

Nu ska jag nog sluta snacka med Kludd på Skype och gå ut och spela landhockey med grabbarna.


Hörs…

Peace…

RSS 2.0