Nationaldagen…

Yo…

Jag har firat nationaldagen på resande fot.

Jag vaknade 08.30 imorse och bussen till stan fick en timme senare. Jag tog farväl av Alle och Kludd sen gick jag en sista gång till Louisa Bridge där bussen går.

När jag kom in till Dublin satte jag mej på flygbussen vars hållplats hade blivit flyttad p g a ombyggnationer på O'Connoly St.

Och sen dess jag har svettats!

Det blev lite stressigt med tight tidspann på Dublin Airport men, jag kunde checka in och hann till och med äta. Sen gick flyget till Heathrow, Great Brittan. Och den flygplatsen är inte, och då menar jag INTE liten. Man fick ta bussen till Terminal 5 därifrån flyget skulle gå. Sen var det hur mkt folk som helst så jag var nära att missa att gå igenom gaten. Jag fick kubba som en gasell för att hinna. Och det blev inte kallare för det!

Jag hade det stressigt till planet till Skell också. Men det hann jag tot med.

På flygplatsen möttes jag av Lotte, Calle, Bajjan, Björnen, Mo och Bollen. Och morsan och farsan. Det var riktigt nice! :D

Vi kickade på Max och käkade sen softade vi hos Carl. Bara sweet.

Imorgon ska jag och Fredde till Hzand. Det kommer vara riktigt skönt. Nu är jag äntligen hemma!


Tack för mej, hej!

En dikt, en blomma, en frukt…

Tjo motherfuckaz…

I förra lördagen drog vi till Dublin och skulle kolla om man kunde tattuera sej nånstan. Det finns faktiskt ett överflöd av tattueringsstudior i Dublin så det var inte några större svårigheter.

Vi gick till ett ställe som heter Zulu Tattoo och snackade med ladsen som jobbade där. Vi pitchade lite idéer och vi kunde boka tid till dagen efter faktistk.

Vi for hem och började knåpa på lite designs som vi kunde komma in med på söndagen.

Ludvig har under en längre tid velat skriva en text på utsidan av sina underarmar och jag har alltid velat ha ett Macäpple nånstans. Vi komponerade ihop Kludds text och sen på söndagen vid 13.00 for vi tillbaka till Zulu.

Som en liten impulsgrej satte sej Alle ner och gjorde en liten shamrock på vänster handled. Det var en soft dag. Vi hängde på studion hela dagen och sen åkte vi hem för att slagga.

Zulu Tattoo:

[HQ]…

Riktig sköna lirare på var dom på Zulu. Bra killar. Dom hade vunnit en massa priser och dom från Green Day hade varit där och gaddat sej.

Nu ska jag ta det här till en ny nivå. Peace…


Hörs

Hoi

Sista Fredagen ever…

Tjo… :P

Ikväll har vi softat med grabbarna från Kludds desk; Matte, Anton och Larz.
Vi lagade spagetti och köttfärsås. Och jag måste säga, jag gör förjävla go' köttfärsås alltså!

Det blev inte så mkt bilder av den tidiga delen av kvällen då vi stog och lattjade fotboll på baksidan men… Kameran kröp fram när vi kom på att ta boyband bilderna (som alltid):

Boyband…

Sen tog vi det till en ny nivå (som alltid):

Stockholm B-oogie…

Grabbarna ska nog slagga här för att det är "hockey" på "TV". Det är nån "NHL final" eller nått skit som dom ska se. Imorgon måste vi ta tag i städningen också! Sen har jag packat klart allt också, det är lite tshirtar som hänger på tork bara. Sen är jag ready to go. :)

Nu ska jag se om jag har kvar nå chips, hoii!

T<3


Hörs

Peace

On my way…


HINT! HINT! HINT! HINT! HINT! HINT! HINT! HINT! HINT! HINT! HINT! HINT! HINT! HINT! HINT! HINT! HINT!

SATAN, vad dålig jag har varit på att uppdatera den här skiten.

Men om jag ska vara helt ärligt så har jag inte haft nån motivation alls. Det är tre dagar kvar tills jag är hemma och nu den sista tiden har det känts som att tiden saktat ner helt och hållet. Kan det bara inte vara söndag imorgon?

Nae men, det är mycket som händer ändå, jag har en del grejer som jag kommer kunna lägga upp. Men jag skulle vilja spara lite tills jag kommer hem.

Jag jobbar min sista dag imorgon och jag flyger på söndag vid lunch. Innan dess ska jag ha hunnit städa, packa, softa och grejer.
Det känns riktigt bra att få komma hem och ta det lugnt ett tag. Även om det har varit riktigt kul på Irland så har det också varit lite stressigt och lite ångestfullt, det kan man inte sticka under stolen med. Så det känns bra att komma hem, tot.

När jag kommer hem ska jag och Fredrik dra en mini road trip ner till b-rudarna i Härnösand. Vi ska hjälpa dom att köra hem möbler och flytta osv. Det är riktigt avkopplande att vara där tycker jag. Det kommer vara det bästa i år! Så det känns hur bra som helst.
Jag saknar Härnös. Eller är det sjukt? Det är ju en bara håla egentligen, men jag gillare! :)

Den senaste helgen och veckan har jag faktiskt varit och tjackat lite grejer inne i Dub. Det har blivit lite kläder till jag själv, sen lite souvenirer osv. Kan blazea lite stuff:
Kläder…

Det kommer upp en YouTubefilm på måndag också. Den kommer vara riktigt sick, så det är bara att vänta och se!

I helgen ska vi nog bara softa. Ta det lugnt. Relaxa. Chilla.
Vi måste komma igång med städningen lite också. Jag siktar på att städa mitt rum cleaniskt rent så att det är klart, då har vi bara vardagsrummet, köket, trappen och baksidan kvar! :O Sen måste jag nog tvätta lite också. Men feck it, vem orkar höra på mej när jag pratar om tvätt nu?

Jag har påbörjat mina funtinationer om hur "bloggen" ev. ska se ut när jag inte bor på Irland längre. Har lite idéer som skulle kunna vara coola. Men då märker jag också att jag har en massa andra idéer på andra saker som skulle vara coola. En del kortfilms grejer och sånna saker som har öppnats upp sej nu när man innehaver ny kamerautrustning and shiet! :)

Nu ska jag bättra mej på bloggen. Jag firar ju snart ett år med den så! :)

Tills vidare, tack för mej. Hej!


3 dgr! T ♥ V


P'z



RSS 2.0