Nattens rubrik…

Yo fickers…

Sitter uppe i vardagsrummet. Inte ofta man gör det. Men jag är less på mitt rum där nere, det är en jävla dungeon. Jag kom på att skriva 'Dagens' rubrik mitt i natten inte var så clever! Så då får detta inlägg heta 'Nattens' rubrik. Svårt?

Be te dubbelv så hittade morsan två stycken Vanilla Coke som nån har gömt hemma hos mej. Alla fittor som alltid jävlas med mina grejer ska få fa'an. Jag vet vilka ni är! Nämner inga namn, *host* BajsiKluddAlleKarjaBjörnenCalleFreddeLotte *harkel*! Men det var det bästa som kunde hända typ! Har inte druckit det sen sista kvällen i Bergen. Jag hade nästan glömt hur jävla gott det smakade, så nu har jag druckit 355 ml V med välbehag.

V 2 the anilla…

Dagens aktiviteter? Jag vaknade faktiskt 11.00, hade ställt väckaren och allt. Startade datorn och började fundera på vad som fanns att göra; städa mitt rum (det tar typ 5 h), fortsätta med Freddes film (inte utan Freddes hjälp). Det fanns några alternativ till men jag valde att ligga kvar vid datorn för en viss Oonagh (en kvinna som jobbar i Belfast heter så, sjukt) ringde mej och ville att jag skulle göra klart deras tester till företaget TeleTech. Som tidigare nämnt. Men jag vill inte ens jobba där? Jag ska nog säga det till hon. Och nu när Kludd har fått jobb på HP och allt så känns det inte så värt för mej att ens göra en intervju med ett företag som ligger i ett annat land?

Jag väntar också fortfarade på polisonger. Nae men, på att Xerox ska skicka sin feedback till Charlotte Lawson på Manpower Ireland så att jag kan få veta om jag fick deras jobb. Det har gått en vecka sen jag gjorde intervjun nu. Men som jag har sagt tidigare, ju längre jag är hemma nu desto mindre vill jag fara. Fast jag vet att jag måste fara om det blir ngt jobb! Svåra val nu förtiden.

Saker jag måste styra nu; duscha, raka bort min mopedmustasch, rädda en hårddisk, börja i Photoshop till Fredde, kolla banken, göra en fucking Skype simulator bot intervju skit. Sen hade jag kanske tänkt hinna dra ut och fota lite. Jag känner att min kamera börjar bli lite oanvänd annars.


Nu: Fixa hårddisk…
Sen: Stuff…
Väder: Höst…


Höres…

Peace…

Dagens rubrik...

Tja alla...
Jag sitter på min iPhone och bloggar från Calles bil som, vänta jag ska fråga, är på väg till Piteå!?
Iallafall; dagen, vaknade för sent. Hann inte till Af, lite dåligt samvete för det! Men jag kickde till Kludd och sen till freddes skola. Jag körde moppe igen, kallt men mysigt. På Freddes skola knegades det på som vanligt och hos Kludd hade fanskapet just vaknat. Jag kommer alltid och väcker han, som the big brother jag är!
Iallafall; kvällen, den har tillbringats hos mej ett tag när majoriteten av dom jag känner såg hockey. Sen, återigen en moppetur till Kludd för att softa och snacka. Sen blev det såklart Shell och sen spårade bilfärden ur:
Parkbron reverse, backa, fel håll, mot rött. Är allt jag säger!
Nu sitter jag här, i baksätet på Calles Saab. På väg hem från Piteå. Alltså lika länge som det har tagit att skriva det här har detragot att köra till Piteå ch nu är vi på väg hem! Sick!
hörs, fred.......

Jag…

…omformulerar mej.
Det tidigare inlägget som vi skrev för att beskriva HASA var nog att ta i lite väl mkt. Jag förstår att det har väckt starka känslor och det var klumpigt gjort av oss. Och namnet som vi tillfälligt hade hittat på var bara nått som Mo hade sagt som en kul grej och det betyder egentligen inte det vi angav. Namnet har en annan, ironisk betydelse som bara få av oss vet. Så det vill vi be om ursäkt för.
Men, det handlar fortfarande om att om man som person inte trivs i en viss situation så måste man få ställa sej upp och säga att nått inte är okej. Detta har inget med personer att göra, det är inte fel på folks personligheter eller utseenden. Det har det aldrig varit. Det handlar om det faktum att det är fyra, fem år mellan oss och folk. Och jag förstår att det framstår som att man har varit falsk och så, men ju mer yngre folk har börjat hänga med oss desto mer har vi insett att vi kanske inte borde umgås med dom som är 16, 17 år. Vi vet inte vad detta fenomen beror på men vi vill iallafall ha det sagt, och ber om ursäkt för att vi framförde detta på ett osmidigt sätt och det var fel av oss att skriva det så här. Men jag ska inte behöva säga förlåt för min åsikt och vi har redan räknat med att folk visar sura miner. Vi säger inte heller till folk vad folk ska tycka eller göra, utan det här handlar mest om oss själva. Och 90% av SBH visste redan om att vi tycker så här, så att vi ställer oss upp och säger ad vi tycker är inget fel. Och det är bättre att man säger till om nått man inte trvis med nu än senare…

Moondag…

Yo bitches…

Innan jag skriver ngt så kan jag skriva att mitt dåliga uppdaterande beror på att jag hellre har gjort andra saker än att sitta vid datorn, basically. Allt handlar om att prioritera! :D

Måndag alltså, betyder ungefär samma sak som alla andra dagar när det kommer till att sysselsätta sej. Förutom helgens sysselsättningar som har skilt sej riktigt mkt jämfört med tidigare helger, på ett jävligt positivt sätt! :D

Jag begav mej ut på ett mopedäventyr by my self idag. Började med att syrran ville ha hundmat (kan tolkas på två sätt om man tänker att hon inte skulle ha en hund). Körde först till Obs! för att handla the stuff och sen påbörjade jag körandet mot Mobacken. Det är fan en bit om man inte kan köra fortare än 45km/h. Och moped i ett lite för kallt höstväder är fan nice. Uppfriskande och mysigt! Hann softa lite med Sam och Malik också. Dom vill alltid att man ska leka monster på studsmattan med dom. Såklart en morbre backar kidzen, va!

Mah main man Samwise & Malik the Halik…

Min mopedresa tog av från Samwises & Malik the Haliks hood när Northern Ireland ringde mej. Det var ett företag som heter TeleTech som har ringt mej och frågat om jag är intresserad av att jobba hos dom med customer service i Belfast. Nordirland? Njaa, jag vet inte. Kanske. Men jag säger såklart att jag är intresserad för att ha så många krokar ute som möjligt.

Med min karriär som jobbsökande i tankarna så styrde jag mitt klass II fordon till Kludd @Klostergatan. Varken jag och han har ännu inte fått något besked om hur vida vi ska jobba nånstans i världen eller inte. Sen ville TelTech i Belfast att vi skulle göra några tester åt dom. Det är samma process som för alla andra företag och nu väntar vi på svar från dom också.
När jag hade tillbringat den tid det tog att färdigställa testerna så startade jag min vespa igen och körde hem för att mötas av en middag bestående av parisare med bröd.

Nu sitter jag hos Fredde med datorn och allt. Alla var här och såg Twilight, men nu är det bara jag, Fredde och Lotte kvar. Dom tappra bloggarna!


Vet inte vad som kommer att hända ikväll. Kanske shell, kanske inte. Kanske nått annat, kanske inte. Tar det som det kommer så får vi se, mkay?

Höres...…...

fred…...…

Soldag…

Tjo igen…

Vaknade, bara gudarna vet när. For till Freddes skola och hjälpte lite people med lite stuff. Alltid lika kul när man får hjälpa till och agera som en mentor med dom saker som är roligast i världen typ! :D

Morsan skulle ha krubb från Obs! så jag körde dit och speedhandlade innan kl. 16.00 typ. Då hann jag också fara till Sunnanå och säga hejdå till Tina, Frances och Linn! :)

På kvällen gittade vi till Fredde och softade. Vi redde ut lite probz som har uppstått och vi hann se District 9. Den var jähähäähhävla bra alltså. Den ska ni också se! Grym, fem av fem aliens.

Det blev en sen kväll hos Fredde. Han gick inte och la sej heller, utan vi satt uppe till 03.00 typ och snackade skit! :) Det blev ett farväl av Lance också. Sen hem och sova…

Jag påbörjar nu nästa inlägg… howdy…


hörssa

oeacea

Satdag…

Hejjall…

Lördagkväll, åkte till Emelie som gick i våran (min och Freddes klass) i gymnasiet. Hon hade fest i sin lägenhet. Efter ett tags häng där så kickade vi ut höst mörkret och hamnade hos Kludd på SBH. Det var såklart fest och efter som alla vi var nyktra så drog vi hem till mej och såg Observe and Report. Sjuk film, riktigt sjuk. Den var ändå riktigt bra. Se den!

Mysigt som få iaf…


Nu till nästa ilägg, fred.

Hon fick mej att danza…

Yoo mthrfks…

Bästa kvällen ever! Som sagt, station brukar suga men det var riktigt kul igår. Alla var där!

Vaknade hos Kludd igår, han hade intervju med HP igen. Mitt under intervjun kickade jag till busstationen och hämtade Lance. Vi drog tillbaka till Kludd och softade ett tag, sen hem till mej. Planen för kvällen var att dra till Agnes och tjejerna på Sunnanå ett tag och sen till Fredde.


Fredde är ingen våldtäktsman…

Vi for till Agnes och softade med Tina, hon, Linn. Det vart en liten förfest och sen kickade vi till Fredde. Väl @ Freddez var det fullt med folk. 90% av oss skulle ut, och efter kanske bara en h hos Fredde så började vi bege oss till staden. Inne på station var det bara 91or typ, vilket gjorde hela stället ännu mer pinsamt. Det blev inte heller så mkt Blackjackspelande, för jag hade inte med mej pengar. Men det var ändå riktigt, satans, jävla kul!

Efter hela skiten så blev det en snabbis på Max (som vanligt) sen till Fredde på efterfest (som vanligt). Efter två, kanske tre timmar i min bil utanför Freddes efterfest så skjutsade jag hem Tina och jag och Fallos for hem till mej och sofvde.

Idag då? Inget meningsfullt gjort. Käkat en parisare hos Fredrik och nu softar jag hemma med Lance och Fredde hos mej. Vi ska förmodligen gitta till en gammal klasspolare och softa där ett tag. Sen får vi se vad som händer. Det blir iaf en good good night!

Och kom ihåg: sluta, aldrig, dricka, mjölk!


Höres…

fred…

Ljudsättnin…

Hejjssann…

Varför inte vakna i bra tid och sen ändå ligga och dra sej för länge. Retard!

Dagen då?
Har bestämt mej för att dra förbi Freddes skola där hans klasskompis ska spela in en musikvideo, klockan är ca 14.00. Platsen var Traversen, studentpubben i stan. Dött ställe. Jag har med mej ett parisermål från Sibylla (satan så gott, lika gott varje ggn, eller nae, typ godare och godare varje ggn)!
Fredde hade tänkt delta i musikvideon och bjuda på sina dancemoves i bakgrunden. När sen hans klasskompis kommer in i rummet där jag äter frågar Fredrik: "Ska ni börja spela in nån gång?". Jimmy, hans klasskompis, svarar med att säga att dom redan är klara med allt! Nice Jimmy, synd Fredde.

Från "rapekvällen"…

Jobbet då?

Jag har väntat hela dagen på att nån från Manpower Ireland eller Xerox Ireland ska höra av sej och ge mej besked om jag fick jobbet eller inte. Ingen har ringt eller mailat. Jag hoppas på att få svar imorgon. :) Kludds intervju, på tal om samma sak, gick också bra idag. Äntligen fick nån tummen ur röven och ringde han också. Han har en till intervju imorgon, det går nog ann.


Kvällen då?
Jag och Fredde har spelat in det mesta av ljudet till hans film. Och fan vad bra det blev. Jag överträfade min förväntade förmåga att ljudsätta och synka ljud till film att jag fick en positiv inställning till det. För först var jag lite skeptisk men resultatet blev fett nice!
Det hann komma ganska många hit ikväll också, Fredde och Fallos fick en klippning av Sarah och alla har typ spelat kort.

During inspelningen…

Helgen då?
Imorgon är det fredag. Det innebär fest precis som vanligt för alla. Alla ska på Staton 8 tror jag. Det brukar suga, för jag hatar att dansa men då följer jag dit och lirar black jack. Dock så kommer Jonas 'Lance' Stenberg hem från Umeå, Fallos är hemma från Luleå, Tina, Agnes och Linn kommer hem från Härnösand. Så det kommer bli nice som fan iaf!
På lördag får vi se vad som händer, palla ens skriva ngt om två dagar framöver eftersom man tar allt som det kommer? :P Hehuhihahöhohåhähy…

Jag och Lance i Bollnäs 2009…

Nu då?
Dom flesta som har varit här ikväll har farit hem, nu blir det lite lugn och ro! :D Jag har iaf suttit vid datorn i typ fyra timmar. Några sitter och lirar poker i tvättstugan. Några spelar vänd-10a här i mitt rum, en sitter och bloggar och en sitter och kollar på Macar på store.Apple.se.
NuskajagtryckapåSpara&publiceraochgåfråndatornsåattminryggfårvila,denmårintesåbraavattsittaböjdförlänge!:/

Jag tror inte Alle vill att jag ska lägga upp den här, så jag gör det…


Höres?
peace

Bra…

Tjo…

Onsdag, vaknar "i god tid" kl. 11.00. Charlotte Lawson ringer kl. 13.00. Chitchattade med hon lite sen kickade jag till Manpower för att träffa Tom.

Jag kommer upp på andra våningen på Trädgårdsgatan 13-15. Jag befinner mej nu i kontorsmiljö. Jag paserar en man som sitter i ett slags fikarum. Han hälsar inte utan kollar bara på mej som om han undrar vad fan jag gör där, när jag kommer in med mina hängiga brallor och min stora hoodtröja.
Jag går längst ner i korridoren och sätter mej i en väntstol. Mannen som jag ska träffa som jag bara har ett namn på kommer ut ur ett konferensrum. Jag ställer mej upp och tar han i handen och presenterar mej som Gidlöf, Viktor Gidlöf.
Vi förflyttar oss in i konferensrummet och sätter oss ner. Han tar fram sin PC-dator. Han ställer dom typ av frågor som är av den arten att dom förklarar det mesta om min personlighet och mina egenskaper. Efter 30 minuter avbryter han hastigt och önskar mej lycka till. Nu ringer Xerox om inte så länge.

Klockan slår tre. Det ringer i min iPhone. Det är ett utländskt nummer, ett Irländskt nummer. Jag svarar: "Hi, this is Viktor speaking". Det blir tyst. Dom närmsta 30 minuterna är historia. Huvudsaken är att känslan som jag hade efteråt var bra och det kändes som att det gick vägen.

Ikväll hade vi tänkt spela in lite ljud till Freddes film men det gick åt helvete! Det blev lite mkt folk och sen tog inte Fredde tag i nått. Jag hade tänkt gästblogga lite i Lottes blogg men det sket sej också. Att det finns folk som inte klarar av att hålla fingrarna i styr visar på att ingen går att lita på! EVER AGAIN!

Nu ska jag fortsätta att se fram emot fredag. Sen ska jag fortsätta sitta nere hos mej och inte göra ett skit. As usual!


]-[ [] ]R ]E Z

p's

Back home…

Yo allalalaallallaallaal…

Ikväll har vi spelat in dialogen till Freddes film. Jag fortsätter säga 'Freddes film' för att den har egentligen ingen titel än. Eller dens workingtitel är väl S.P.O.OK. Freddes inoffeciella serietidnings filmserie. Men han verkar jobba på en ny titel, så tills dess är det 'Freddes film', capish? Vi ska nog spela in alla övriga ljudeffekter imorgon, det blir spännande. Undrar hur fan vi ska få det att låta verkligt när t ex Sarah sätter sej i en fotölj eller när bajsi bläddrar i några papper?

Kan lägga upp en gammal goding som jag la upp på Facebook för länge sen. Men den togs bort för att jag misstänktes för bort mot upphovsrättslagen. Så jag lägger upp den på YouTube och här istället! :D

Förevigt, föralltid, SÖRBÖLE

Sen för alla som gick på min rape så lägger jag upp den här:

Jag tror inte så många trodde att det var for real, men det var kul så länge det varade! :D hihahehu…

Imorgon ringer Charlotte Lawson ännu en gång kl. 13.00. Sen ska jag till Manpower i Skell och snacka med Tom Jak (svenne) kl. 14.00. Sen ringer Xerox på min mobil och då ska jag få sitta i ett kontor och snacka med dom kl. 15.00. Funtar på att ta med mej datorn så att jag kan svara riktigt bra! :)

Nu sitter jag hos Kludd och hjälper han med lite förberedelser till hans intervju som han har imorgon med HP. Det var typ 1000000000 frågor han skulle förbereda. Men vi hoppas på att det går bra.

Jag kommer med fortlöpande inf(h)oe om hur det går imorgon så. Och för er som bryr er nu ska jag pilla på en eventuell design, vad sägs som det?


]-[ [] ]R ]E Z

]P'Z

Snabba tangenter…

tjo motherfuckas

i det här inlägget ska jag bara skriva en massa grejerj utan att trycka på backspace eller radetrar ngt som ajg dkriver om det blir fel. ajg ska ävnta på fredde och bajsi vi ska spela in lige grejrj till freddes film som han håller opå med som sangt. det vi ska göra ikväkl är att spela in en amasas ljud och ljudeffekter till filmen. det kommervara kull. jag snackade med charlotte lawsson från lireland ochsåidag. jag fick veta lite tider osv ang imorgon när jag shak göra initervjusn med xerox! kludd har ockspåen intervju med Hp irmogn så i ska föreebreda lite med det också. nu ska jag tugga ur mun sen ska jag gå ner och börjka preppa lite. ska reddga lite behind tje rape också som jag ska lägga upp så får ni se. det här är det sjukaste inlägg jag har gjort och jag har alddirg skrivit så här snabbt i mitt 15 åriga dataliv (om man tänker att jag satte mej framför en dator för sfsöta ggn när jag var sex år gammal1)

kommer med mer skit snen hörs


pfrace

Mkt gjort…

Yo bitches!

Kan fortsätta att berätta om gårdagen. Det spårade ut men kameran fick slut batteri. Fredde fick i alla fall för sej att han skulle raka sina ben.

Kan lägga upp lite eftersnack:


Det vart kort. Både snacket om gårdagen och håret.

Idag känns det som att jag fått en massa saker gjort; sovde hos Kludd (igen) vaknade upp och for på Af för att lämna arbetslöshetsförsäkrningspapperskit. Ändå värt att få pengar för att inte göra ett nått! :D Vi kickade till Freddes skola och hjälpte hans classmates att installera Final Cut Pro. Under dagen så ringde Charlotte Lawson också, hon sa att min intervju har flyttats till onsdag kl. 14.00. Jag ska som sagt möta en svenne från Manpower på Manpower i Skell och snacka lite med han om mej själv typ. Sen en timme efter det så ringer Xerox och jag har the final interview med dom på engelska. Äntligen!

Kludd fick svar idag också från Fiona (hans handledare) men hon är bara dryg och otrevlig i telefon och verkar inte komma nån vart med det hon gör. Så han fick snacka med en annan från Manpower Ireland som hette Oliver (eller nått). Han började fixa grejer direkt; mailade tester och sa att han bara behövde svar på dom och sen skulle han skicka det vidare högre upp. Känns nice att det börjar komma igång nån gång hela den här skiten.

Ikväll är det hockey. Böghockey. Med andra ord ngt som jag inte kunde bry mej mindre om! Så när alla är och ser på det så softar jag och Fredde hemma hos mej. Han håller på med lite bilder som han ska ha med i sin höstfilm.

Han ska nog hem snart då kommer jag att fara till Kludd även om jag inte gillar hockey så gillar jag dom killarna. Alle Falk som nyss hit också. Vi kickar ut och hittar på ngt ball snart.

Nu: Huvudvärkstabellt…
Sen: Shell…
Imorgon: Tisdag…


härs…

peäce…

Våldtagen…

Tja motherfuckers…

Igår alltså:
For till Fredde. Satte mej i hans soffa. Det var fest. Korvfest. Jag startade hans TV-spel. Spelade. Satt ner. Ställde mej upp. Det var fortfarande korvfest. Det kom lite bröd. Fredde somnade vid 00.00. Jag blev hungrig. Gjorde rostade mackor. Drack cola. Spelade GTA IV. Folk for. Festen övergick till efterfest. Det sög. Jag for hem till Kludd och sov.

Idag alltså:
Vaknade hos Kludd. For och köpte en parisare. Åkte hem till Fredde. Åt. Körde upp på vitberget. Plåtade.

Antar att vi (jag) ville testa ta lite bilder i en nice miljö dagtid…

Det blir ett snabbt inlägg för att jag vill komma fram till pudelns kärna. Det här:

Nice…

Våld(ner)tagen och rakad på skallen. Hej då hår, hej bekvämligheter. Och nu verkar det spåra med rakaparaten. Bajsi rakar bläck med hyveln. Sen rakar Fredde hela sina ben och ljumskar. Fler filmer på det kommer sen…

Och ja, jag ska uppdatera oftare. Sluta wajna! :D


HörZ..

peacE..

]P ][ ]V[ ]P…

Yo bitches…

Det blev en hyffsad photoshoot igår.

Lite testbilder före hos Karja för att se hur bra slutartiden funkar! ;)


By the river…


Lejonströms…


Hedensbyn…

Det brukar alltid spåra ut i slutet på allt vi gör. Så. Vi kickade hem till Fredde efter the session. Det kom lite folk och hälsade på sen fick man känslan av att kvällen var slut. En snabbis förbi Shell och sen till Hannas lägenhet för att se på när folk käkade. S3d4n f0r j4g h3m…

Blir lätt ett "gjorde det-sen det-sen dit-och dit"-inlägg när det inte har hänt så mkt spännande. Nu funtar jag på att duscha och sen kommer jag nog att kicka till Fredde i slummen igen. Undra vad som händer ikväll? Jo, same shit different helg = fest. Och klart Fredde har gått med på att vi ska vara hos han där allt kommer att spåra, när han inte ens ville festa i helgen för att han skulle ta det lugnt och krya på sej. Du är så jävla easyoverspoken, fattaru!

Äh, det blir ju vad man gör det till…

'The Black Eyed Peas – I Gotta Feeling'


hörs

fred

Du är ett svin när du är full…

Tjao…
Bara för att skriva oftare. Steg nyss upp, ska dra och fika med la familia.
Kommer tunga bilder från nattens photosession.
Hörs…
peace…

Det regnar…

Calvin Harris – The Rain
p'z

Uppdateringar…

Tjao madderfukkaz…

Iförrgårkväll (känns som ett år sen) drog vi ut på en 'latenightphootsession'. Det blev lite plåt på bilar och mobillampor med lång slutartid.

Häftigt…

Igår var en fullspäckad dag. Upp tidigt. Skjutsa syrran. Fixa grejer åt farsan. Fara till Freddes skola. Hjälpa han med exportering av film. Hem och redigera lite.

Igårkväll så körde vi bilkurragömma. Och för er som inte fattar vad det är:
1§    Två eller fler lag delas upp i form av fullproppade fordon.

2§    Det klunsas om vem som åker och gömmer sej först (defenition; gömma sej, se 5§).

3§    Om lagantalet är tre så gömmer sej ett lag och två stycken letar.
.       3.1§ Om lagantalet är två så gömmer sej ett lag och ett letar.

4§    När det gömmande laget har gömt sej så skickas en ledtråd till de övriga lagen via SMS.
.       4.1§ Tre ledtrådar skickas därefter med fem minuters mellanrum.
.       4.2§ Ytterligare ledtrådar kan begäras om de första tre var för svåra.
.       4.3§ Ledtrådarna skall vara anpassade så att alla deltagarna i laget kan ta del och förstå de.
.       4.4§ En ledtråd är ogiltig när den är för intern, är helt osammanhängande och/eller inte har något med något att göra.

5§    Ett korrekt gömställe är vart som helst inom det angivna området som bestäms i förväg.
.       5.1§ Om ett lag gömmer sej utanför det angivna området så leder det till diskvalifikation.
.       5.2§ Man skall stå relativt synligt och hava parkeringslysen, reflexer eller annan märkning synligt för de övriga deltagarna.
.       5.3§ Följer man inte 5.2§ så leder det också till diskvalifikation.

6§    Om lagantalet överstiger två så är det det lag som hittar de som gömmer sej först, som gömmer sej nästa omgång.

7§    Denna tävling styrs demokratisk och alla beslut röstas fram av samtliga deltagare.

Vi var tre fullar bilar och körde typ 19 omgångar. Det var kul! Sen kickade vi till my main man Kludd ett tag och sen hem för att lägga sej alldeles för sent.

Idag skulle jag egentligen fara och bada med Malik och Sam men dom har drabbats av sjukdom igen. Jävla förkylningar! Jag for och köpte en parisare (grymt underskattat :D ) och jag käkade på Freddes skola.

Lite uppdateringa angående Irland. På tisdag har jag en teleintervju med Xerox i Dublin. Dom tyckte att jag gjorde ett bra jobb på roleplayen. En halvtimme före intervjun ska jag dra på Manpower i Skell och träffa nån där för att visa vem jag är typ. Och sern ringer Xerox till ett av deras kontor så får jag göra intervjun där.
Det som dock gör mej stressad är att dom vill att jag ska börja den 25e (fredag) om jag får jobbet. Men jag kommer måste säga att jag inte kan börja då eftersom det blir för lite tid över bara. Byta liv på två dagar är svårt!

Sen vill jag ju också vänta på Kludd och Bajsi och se om dom får napp på IBM eller nånstans också. För det är ganska avgörande om jag ens kan fara. Kommer nog inte att dra själv!


Okey, this is what's gonna go down tonight. Me and Fredric are gonna meet up at my place, we are gonna go out and buy some soda, get in my car, drive around all night and sing a long with Veronica Maggio all night!

Nu ska jag trycka på Spara & publicera.


hörs(…)

fred(ag)

The Infinite journey of the Return of the Death 2: The Reunion…

Yo fkrs…!

Filminspelningen igår gick bra. Förutom att alla var så här <---------------------------------------------> hungriga mot slutet. Lite bilder på scenografin:


Snyggt byggt…

Scenen som Fredde skulle göra som höstprojekt handlar om en detektiv som heter Eric Matthews. Han ska lösa morden på fyra stycken flickor som har blivit mördade på samma sätt. Genom samma slags ritual. Onda andar, demoner och övernaturliga krafter är ett förekommande fenomen i Fredriks fantasivärld och det har sina speglingar i den här scenen. Eric Matthews specialiserar sej på vampyrer och andra övernaturliga saker.

Den enda ledtråden han har är en pinn som han hittat som tillhörde the bad guy, där det står "Vote for Andrew Scott". Det knackar på dörren och in kommer en okänd kvinna. Hon pratar kortfattat och osammanhängande och säger att Eric måste vara försiktig. Eric får en mapp med obduktionsrapporter av den okända kvinnan sen försvinner hon.

Förberedelser och egobilder på "regissören"…


Höstfilm fun fact #34: Det japanska tecknet, högst upp på papperet i mitten av bild 1 står det faktiskt vagina…

Titeln på Fredriks film är väl 'Höstfilm' för tillfället, men själva filmen som scenen är tagen från, som fredrik också har kommit på, heter S.P.O.O.K. Den handlar om Eric och hans kumpaner och deras kamp mot det onda krafterna som lurar i världen.

Jag lägger in teasern på scenen så får ni se (om ni inte såg via Facebk igår). Det kändes whack att döpa YT-klippet till 'Freddes Höstfilm' eller S.P.O.O.K(?) så vi döpte teasern till något coolare:

The Infinite journey of the Return of the Death 2: The Reunion…

Under dagen så fick jag ett samtal av Charlotte Lawson från Manpower som meddelade att jag inte fick jobbet på IBM. De hade tyckt att jag hade några för svaga svar. Och med tanke på att dom ställde frågor som jag inte hade förberett så förstår jag dom.
Men CL sa att det fanns några platser på ett annat IT företag som heter Xerox. Och där handlar det bara om kundtjänst och att kunna vara trevlig i telefon. Deras intervju var i dag 15.30 och den skulle var mkt, mkt enklare än IBMs. Det skulle var bara ett litet roleplay där dom låtsas vara kund och jag support. Det kändes att gå bra. Charlotte Lawson ska få tillbaka feedbacken från Xerox idag och sen får jag veta om jag får en intervju med dom!

Åter till gårdagen. Jag lägger in en liten film med behind the scenes och lite testbilder:


Idag har jag klippt gräsmattan och ikväll ska vi softa skallarna av oss förmodligen. Nu kickar jag från datorn.


höres

peace

Natt inlägget…

HejZan bitcheZz…
Jag känner en störning i kraften.
Jag orkar inte göra ett långt inlägg om dagen och skit. Jag gör det imorgon istället. Jag kan bjuppa på ett par bilder från dagens (gårdagens nu då) filminspelning.
Assisterande regisör. Skådespelarna…

Det kommer fler grejer imorgon. Nu ska jag slagga tot.
Hösss
peceee

Blogginlägg on demand…

Yo all…

Kan göra en liten lista på saker jag har gjort idag, check!
i. Haft en telefonintervju med IBM, chåck!
ii. Hjälpt Fredde med lite skolarbete, chuck!
iii. Hjälpt Kludd med lite anställningstester till IBM, chack!
iv. Laddat upp en ny banner eller vafan det heter (vill inte kalla det för header), chick!
v. Varit på Freddes skola lite till, chock!
vi. Hängt med:
kottebajjancallealletoffe
Vi hängde med Toffe men jag hittade ingen bild på han så jag lägger upp en bild på Fredrik när han är full istället!

Vi tar listan i kronologisk ordning.
i. Intervjun i dag var kl. 16.00 svensk tid (15.00 Irländsk). Kl. 13.00 hade jag förberett mej en sista ggn med Charlotte Lawson och hon tyckte att det skulle gå skit bra. Det skulle jag också tycka om dom hade ställt dom frågor som jag hade fått av Charlotte och förberett!
Dom ställde andra frågor istället. Djupare och tyngre frågor än väntat. Så jag fick typ "uuuuuuuuuhhhmmm:a" lite extra i takt med att min självförtroende sjönk. Hon frågade typ "what do you have to offer IBM", vi ett tillfälle. Lätt fråga frågetecken. Jag höftade iväg ett svar i stil med att jag har mkt goda IT kunskaper och att jag har jobbat med customer support. Då ifrågasatte hon typ det jag har jobbat med tidigare, typ: "Ja, men på ComHem så jobbade du väl bara med fakturor och internetuppkopping ju?". Då var jag tvungen att förklara att det var mkt mer än så, och det kändes inte rätt. Men när jag pratade med Charlotte igen direkt efteråt så fick hon det att kännas som det gick bra. Nog om det!

ii. Imorgon har Fredde inspelningsdag på sitt skolarbete och får äntligen bli klar så att vi kan hänga hos han på kvällarna igen! Idag/kväll när jag var där så gjorde vi klart obduktionsrapporterna som ska vara med i filmen. Dom har jag gjort i Photoshop och fredde skulle skriva ut dom på skolan med ett gammaldags papper så att allt ser coolt ut!

iii. IBM har ju kontaktat både Kludd (som kanske sagt), Bajsi och Alle. Det är positivt tycker jag. Alla tre utom Bajsi har fått genomgå IBMs tester och idag blev Kludd klar med det också. Dom kommer förmodligen att forsätta ringa dom andra killarna för att göra intervjuer med dom också. För dom på IBM verkar förstå att vi söker och vill resa tillsammans. Så om allt går vägen så börjar vi eventuellt i slutet av månaden.

iv. Som alla ni 60 läsare från Sverige som läst idag (igår, 14e sept)
svergie
så ser ni att jag har gjort en ny banner. Den är gjort i PS CS3 och Flash 8. Credds till brorsan som lånade ut 124k av sin server än en gång! Om det blir jobb i Irland så fattar väl hela världen att jag kommer att göra en "Från Sverige till Irland" banner. Eller om jag gör en "Från Sverige till Norge, till Sverige till Irland". Ha!

v. Ikväll softade vi hos Toffe ett tag sen hängde vi på Shell (som dom flesta kvällar). Inte så händelserik kväll men jag tycker det är mysigt att åka Audi


Nu ska jag fan slagga tot alltså! Sharpton for president ya'll, I'm outie!


hös

peae



Ny huvuder…

Hej…

A) Ja, jag är vaken nu. Okej!

B) Jag har en ny header. Okej!

C) Peace…

The Pigs…

Yo bitchasses…

Okey, dags för ett inlägg igen. Att uppdatera varannan dag funkar ju bra. Men det är kanske inte så kul för er? Jag ska bättra sönder mej!
Igår skulle alla festa men ett dilemma vi hade var att vi inte visste var vi skulle vara. Lägger in bilder + film så får ni se.
hrorapungjuerddadas..…………………karrarhunar


Det är lite mörk bild men Fallos äter upp Fredrik levande…

Det blev att vi for hem till Tina och softade där. Vi började bege oss mot krogen alldeles för sent och Kludd som skulle "fixa in alla" gittade in på krogen och det slutade med att jag och Tina blev kvar där ute. Så vi for och köpte krubb sen satte vi oss i min Golf på busstation och snackade i 3 h. Det var roligt hur som helst! :)

Efter krogen och bilen och allt så gittade vi till Kludde ett tag sen skjutsade jag hem Tina och Agnes. Min kväll blev fulländad när jag var på väg att skjutsa Agnes hem och var vid Landskyrkan. Jag ser en polisbil så i en korsning och softa, så jag höjer handen och hälsar på dom när jag kör förbi. Det gjorde att jag drog deras uppmärksamhet till mej och dom började köra efter mej. Dom stoppade mej innan Lejonströmsbron och policemannen kom fram:
"License and registration, please!"
"Officer, is there a problem?"
"It looks like you have a broken tail light…"
"Oh yeah, I just saw my dashboard indicated a malfunction!"
"If you don't want to get a ticket I suggest you drive straight home."
"Sir, yes, sir, officer. I will do that, sir. Right away!"

Det gjorde min kväll och jag kunde köra lagligt hem och sova lagligt gott i min lagliga säng. Jag har alltså officiellt blivit stoppad 10 ggr sinse 2006. Tvåsiffrigt!

Idag vaknade jag av att min mor ville att jag skulle följa med hon, Malik och Sam på brandstationen på deras 'öppethusdag'. Sagt och gjort:
samm
Spännande var det…


Dagen i övrigt? Jo, jag har varit på Freddes skola och hjälpt han både idag och igår.

Från idag…

Annars har jag suttit lite i PS och softat mest hela dagen.

Framtiden då? Jo, i en nära framtid så ska jag nog dra tillbaka till Freddes skola eller så hookar jag med Kludd när han kommer hem eller om han vill hänga! :)

I en avlängsare framtid (imorgon) så har jag teleintervju med IBM som skrivet. Och då får jag nog också veta om och när vi kommer att fara till Irland!

Mycket bilder i dag motherfuckas, glädjs! Nu am I out!


Hürs

péace

Igår, idag…

Tju…

Min syster har sjuka barn ät the moment. Så jag fick dra och köpa pizza och alvedon åt dom. Då hann jag in och plåta Samwise lite.
kattmatS4msamm
Bild 1: Våran CPkatt Betty. Bild 2: En gädda jag hittade hos syrran. Bild 3: Samwise…


Charlotte Lawson från IBM Ireland ringde några gånger igår och förberedde mej lite till på intervjun som jag ska ha med IBMs managers på måndag. Vi gick igenom hur man ska svara för att dom ska tycka att man är bra och anställa en.

Igår vart det fotboll för en del grabbar på Buren på Sörböleskolan. Jag tog med mej kameran och vi hade en 'photbollsession' (word)!
pohtobolhoraavvv
Vart inte så seriösa bilder men…

En phet philm phrån photbollssessionen, phan…

Lite suddig men jag försökte manövrera både zoom-, och fokusringen på objektivet samtidigt…

Jag sovde hos Kludd i natt också! Jag har inte sovit hemma på tre dagar typ. Det beror mest på att A) Kludd har lite svårt att stiga upp i reko tid på dagarna så han behöver min hjälp och B) att vi håller på att kommunicera med Irland tillsammans. Men jag vaknade av att Fredde ringde mej och ville ha lite 'runnerhjälp'. Jag skjutsade omkring han i stan och vi kollade på lite möbler och rekvisita till hans höstfilm. Vi hittade inget av värde men.
Jag hade en mockintervju (fakeinterview) med Chalotte igen idag och det gick riktigt bra tyckte hon. Hon kom med tips och trick och hon berättade att IBM gör bara intervjuer med folk dom tänker anställa. Sen pratade hon om Kludds CV också. Hon sa att dom höll på att behandla det och skulle göra en intervju med han sen också. Hon frågade mej även om jag kände fler svenskar som hade "technical IT-skills" som kunde vara intresserade av att söka. Dom söker 20 personer berättade hon. Det blir nice!

Jag och morsan gittade upp på Picasso och hämtade 4a pizzor för 100:-. Och nu sitter vi och trycker mat.
Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Folk ska festa, jobba, plugga, resa osv. Men vi får se vad som händer, det är alltid ngt som händer även om det är same shit different helg! :)

Det har inte hänt så mkt mer coolt faktiskt. Jag håller er uppdaterade om Irland sen får jag se till att råna nån för att det ska vara ball att läsa. Nu ska jag till Fredde iaf, I'm out…


Höressss…

Peaceeee…

D90

Tjo motherasses…

Idag har varit en stor dag. Eller inte idag (10e) utan den 9e. Jag fick min D90 <3 och hade en intervju med IBM. Apple har släppt lite nya grejer. Jag har kommit över 20k bilder på mitt iPhotobibliotek! :D
iphoto
20114 bilder tot…

Jag lätt Lotte gästblogga litegrann ikväll också, vädligt trevligt(?). Annars idag så har jag unpacka min kamera, gittade till brorsan och köpte objektivet och ett minneskort på 2GB. Jag har handlat på Obs! och hängt hos Kludd. Det har varit meningen att jag skulle kicka vidare till Freddes skola och hjälpa han med att bygga scenografi men det har kommit upp tiotusen saker tot. Har lite dåligt asmvete för det, sorry Fredde. Jag får gottgöra med att hjälpa till med filmningen och postproduktionen. Det vet du!

Jag blejzar lite pix från kvällen:
bildkattetfuck offbagnare
kil youheilajudahr

Lan:
amjudesscattshorrabajsibjaisrhaora
Lan, Bajsi och GästLotte…

Photosession med bitches:
hogarbithebirthgasniggahsLottesarahniegere

Jag avslutar med en liten video som är inspelad med D90n. Jag tror jag att ställde in kameran på högsta upplösning när jag filmade och då ska det vara 720p HD. Får kolla lite på det!

Filmen är inspelad hemma hos Kludd när vi softade och i Karjas kvartersgård där alla LANar. Huvudpersonen är Kludd (Claude).

Nu ska jag kolla lite grejer på internet…


hör3s…

pea[e…

LOTTE drar igång bloggen, PÅ RIKTIGT

GOD KVÄLL bloggen.

För första gången sen VG började sitt "blogggggande" så har han insett vad det är som gäller för att få upp läsarantalet. (Eller egentligen så har han väll inte direkt kommit på det själv.. han har väll suttit och nött den nyaste maxreklamen nivet.)

Det räcker inte riktigt att bara åka iväg till bergen och leka brevbärare. Det behövs lite tjejer!
därför har han överlåtit dagens sista blogginlägg till mig.

Idag är det Titanicvarning i Skell. Vår brygga ville inte riktigt ligga kvar så när jag och Sarah lämnade amerikavägen så var grannarna, 2 snickare och pappa nere på bryggan och försökte fixa till det. Kaos alltså.
Tror ej att det gick så bra men det lär vi ju märka imorgon.

För tillfället sitter vi i Karjas kvartersgård. Eftersom killarna är såna otroligt kreativa friluftsmänniskor i vanliga fall (älskar att campa, promenera, fjällvandra, äta nyttigt osv) så tänkte dom göra något helt nytt. Testa ett LAN.
Och det är ju oerhört intressant att sitta och titta på så därför tänker jag och Sarah sitta här större delen av kvällen som stöd(?)

Om ni inte läst tidigare inlägg eller facebook idag så har iaf VGs efterlängtade kamera äntligen anlänt!
Därför tänkte jag att vi skulle starta bloggens första tävling nu idag.
Den som gissar rätt på HUR MÅNGA BILDER som finns på kameran efter kvällen, vinner en private photo session med VG och hans assistent Fredrik. Temat bestämmer du själv. Killarna ställer upp på allt ;)

REGLER:
Lämna en kommentar där du skriver ditt för- och efternamn samt din gissning i siffror.
Den som kommer närmast kommer avslöjas någon gång under morgondagen.

Nu är det en massa gnäll, petande och störande här såå nu ska vi bege oss.
Vore ju onödigt om killarna återigen skulle bli portade från lokalen..

HEJSVEJS

ps. en särskild hälsning till vår favorit tjej.
E _ _ _ _ ♥









Ajerländ

Tjo alla..

Nu är jag tillbaka. Jag kom på att jag inte hade skrivit ngt igår så jag lät Ludvig gästblogga lite (!?).

Det är sjukt hur ens vardag kan fuckas upp bara av ett enda samtal. Igår hade jag planerat att göra ingenting alls! Sen vid 15.00-tiden ringer det en kvinna från IBM på Irland. Hon vill göra en intervju med mej dagen därpå. Jag skulle också göra ett par tester. Det var ett datortest och ett svenskt test som hade med IQ att göra typ. Och helt plötsligt fick jag en miljon grejer att göra. Jag skulle göra klart testerna på en h. Maila dom till Charlotte Lawson som ringde. Skjutsa brorsans skateboard till busstationen och skicka den med Bussgods. Och innan det hämta en till bräda på Sjungande dalen, på andra sidan stan. Sen skulle jag hämta Malik och Sam på Isladan och skjutsa hem dom. Plus att jag skulle dra till Freddes skola och hjälpa han med scenografi.

Det blev en hel jävla del på samma gång. Men jag lyckades ändå få det mesta gjort hyffsat okey.

Jag sovde hos Kludd idag för att jag inte pallade gå hem för jag hade ingen bil. Jag vaknade typ 11.00 och tänkte att jag ville vara lite pigg när jag skulle intervjuas. Charlotte från IBM ringde kl 12.00 svensk tid och hon intervjuade mej i 50 min. Det var en rolig intervju och hoon frågade allt från motivationsfrågor till frågor om hur jag skulle bära mej åt i olika situationer. Hon skrev ner allt jag sa och skulle skicka det till IBMs högsta höns nu idag. Imorgon skulle nån från toppen av IBM ringa tillbaka till mej och intervjua mej lite till!

Det skulle spåra ur av nicehet om jag skulle få jobbet. Men IBM jobbar på det sättet att dom "commitar" med sina arbetare och det betyder att det är minst en period på 11 mån.

Och för er som undrar, hur har jag lyckats med det här? Jo, jag kickade in på www.jobs.ie och registerade mej. Laddade upp min CV och söktetyp fem jobb samtidigt. Man skriver sitt CV i en EU-mall på engelska, den mallen kan du ladda hem här!

BBTTWW, min D90 har inte kommit än heller. Den kommer den 10e, imorgon alltså! Och då satan! :D

Nu ska jag nog dra hem och trycka lite mat. Sen gittar jag till Freddes skola. Nås på mobilen. Fan vad sjukt. Jag har nog aldrig skrivit ett inlägg så här tidigt ever! :D

I'm out bitches...


hörs

peace

Guestblog by Cludd...

Yo!!
it's everybody's main man CL to tha udd here chllin with my sidekick vanillaboii.

Näe skojjar bara tänkte jag skulle passa på att skita ner vg's blogg med lite tyyynga rader.
Idag har vi softat sönder, jag (Claude) har mått röv idag då vi drack några kalla hemma hos mig.
Vi hade egentligen bara tänkt softa med "någon öl" men alla vet ju det brukar sluta.

Vi vaknade väl sisådär vid 1, då Perrka sparkade upp ytterndörren, Carl vaknade till fort och var sugen på att röka så jag bjöd den lilla stackarn på en cigg, då tänkte jag att när dem kommer in igen efter "morgon ciggen" så fick  dem väcka mig men inte kom dem in efter den inte(SÅ!). Sisådär vid 3 tiden ringer mah main man Viktor "vågen" aka "Vågen rullar fram som en våg mot en sandstrand" han berättade då att han hade fått ett samtal från Irland angående jobbet vi var sugna på(jag , bajsi och vg). Kan nog ärligt säga att jag har nog aldrig hört Viktor såg glad i telefon i hela mitt liv!

Så han gjorde några små errands on the block (city). Och eftersom VG har en äppeldator(MAC) så kunde han inte göra testet som krävde att man hade en PC(!!!!!) så han kom till mig för att göra testerna som Charlotte Lawson on IBM in Irland wanted.

Efter att han hade gjort klart det vilket nästan krävde en hjärnblödning och 2 taco tallrikar så gittade vi ut.
Vi for och softade med Karja, Bajsi , Bearshisnic, Peeer and Alexander Falk. Kort därefter  kickade Calle och LottZter förbi. Vi gittade tott till mig (Claude the moneymaker). Vi softade här ett tag sen gittade Lotte och CallZter hem för att sova, Calle skulle tydligen "styra upp sitt liv" yeah about that..... kinda heard that before!  Ialallalalallalfalll fattar jag inte varför jag var tvungen att ens kicka in på Intolerans.se , kanske för att dra ner ner VG's läsarsiffror(ratio) back to the ground where they should u digG!

Kommer att blogga under hela den här veckan så har ni några frågor ang dagens outfit eller personliga frågor om Viktor så maila gärna in dem till mig på lillcyan_blonthå[email protected]!

Now it's time for me and Vanilla thunder to scram the fuck out of here , Sharpton 4 preZident Y'all I'm Outie!!!!

/// The Alchemist

Time…

Tid…

Jag vaknar av mej själv. Tittar upp på klockan och konstaterar att den inte är så mycket som den brukar vara när jag vaknar. Jag mår ändå lite dåligt av vetskapen om tiden för att jag hade intalat mej själv att jag skulle göra ett ärligt försök att stiga upp tidigt imorse och göra det jag kan för att vända tillbaka dygnet.

Jag sätter mej upp i sängen och loggar in på Facebook det första jag gör. Tragiskt men sant. Jag klär på mej hastigt, med tanken fortfarande i mitt huvud att jag skulle ha stigit upp tidigare. Det är både den tanken och det faktum att jag inte har ätit på väldigt länge som motiverar mej att skynda mej upp. Upp för att se efter i frysen om det finns några Gorbys kvar.

Innan jag gick upp talade jag med min syster över telefon. Hennes tid var ockuperad av arbete och hon hade inte möjlighet att hämta sina två avkommor från dagis. Så jag anlades den viktiga uppgiften. Vilket jag inte hade något emot eftersom nu hade jag ju något vettigt att fördriva tiden med.

Jag värmde och åt min Gorbys i lugn och ro, men avbröts av att min far ville att jag skulle åka och inhandla matvaror i förebyggande syfte för att underlätta aftonens förtäring av föda. Detta gjorde att jag helt plötsligt fick ont om tid. Men som en verklig tidsoptimist så tänkte jag att jag ändå hinner, innan jag ska vara på dagiset klockan sexton och trettio.

Tanken slog mej till och med att jag hinner förbi min vän, som vi kallar Claude, också. Han brukar vara bättre på att sova än mej, så jag kände att jag bara gjorde honom en tjänst om jag körde förbi och väckte honom. Han följde med mej till mataffären och på den knappa tiden som vi hade så hann han också inhandla lite dylikheter.

Jag lämnade av honom vid hans hem igen och körde lite för fort i riktning mot min systers avkommors dagis. Väl framme på dagiset så gick själva hämtningen bra, eftersom det är en sysselsättning jag är van och har gjort förut.

Arbetsuppgifterna som min syster blivit anställd för att utföra gjorde att hon blev lite sen hem från jobbet. Vilket i sin tur gjorde att jag fick spendera lite tid med de två avkommorna. I den här berättelsen kallar vi dom för Hugin och Munin.

Efter att min insats var fullföljd satte min resa av hemmåt igen. Jag kommer hem och möts av fiskpinneliknande ting i en stekpanna mitt på köksbordet. Det finns pulverpotatismos att tillgå också. Jag dricker ett glas mjölk till det och tackar sedan för maten som mina fäder givit mej.

Med stressen i nacken och lite för lång tid sedan jag sade till min vän, som vi kallar för Fred-Eric, att jag skulle infinna mej hos honom, sätter jag mej i mitt fortskaffningsmedel och kör iväg.

Jag kommer till Fred-Eric och han ställer sej nästan omedelbart och börjar tillaga sin middag. Han talar otydligt men jag lyckas snappa upp att han ska äta något i form av parisare. Jag sätter mej vid hans dator och loggar in på Facebook åter igen. Eftersom det var en tid sedan jag gjorde det vid det här laget.

Kvällen fortlöper och vi pratar om ett och annat oviktigt ämne. Och som från tomma intet kommer en tredje person in i vårt tidrum. I den här berättelsen kallar vi honom för Varja. Även han pratar otydligt men jag lyckas ändå hålla en någorlunda normal konversation med honom.

Varja hade anfötrott oss om att han skulle göra uppehåll i våran genemskap som vi hade hos Fred-Eric och åka och hämta sin mor. Han gjorde det för att inte komma tillbaka igen. Då Fred-Eric har regelbunden, daglig, sysselsättning i form av en slags så kallad utbildning att befinna sej vid.

Jag fick tillmötesgå samma öde som Varja och lämna Fred-Eric i fred när han bestämde att det var dags för honom att sova. Så att han kunde få den skönhetssömnen han förtjänar.

Enligt ryktesvägen så hade majoriteten av mina vänner stationerat sina ekipage hemma hos Claude. Jag styrde mitt fordon dit och välkomnades av ett gäng öldrickande killar som satt ute och rökte vid ett trädgårdsbord.

Väl inne i Claudes lägenhet bemöttes jag av tända ljus och chips. Det satt två sköna snubbar på en stol där bredvid också. Stämmningen var på topp, men Claude hade delad åsikt om hur många decibel som var lämpligt att spela utan att han skulle bli vräkt. Så volymen sänktes såklart litegrann.

Ovis om tiden så bestämde jag mej för att börja tänka på refrängen och eventuellt fara hem. Sagt och gjort, jag pratade en liten stund med några personer som befann sej i Claudes bostad. Sedan påbörjade jag min hemfärd.

När jag kommer hem tar jag fram min dator och loggar in på Facebook igen. Den här gången har jag bara i tanken; "fan, jag skulle ha stigit upp tidigare imorse".

Jag stänger dock omedelbart av datorn och lägger mej i sängen. Nu med tanken: "imorgon stiger jag upp tidigt, så att jag gör något vettigt av den tid jag får imorgon…"



SLUT.

Av: Viktor Gidlöf

3 mm…

Yo alla…

Igår vart det fest igen hos Calle med alla. Har inte tagit några bilder dock, men det var ändå roligt. Ganska mkt same shit different helg men. Det blev iallafall en Golf full med tjejer, skrovmål och lite Maggio i bakgrunden, riktigt mysigt faktiskt! :) Det kommer att bli en miljard bilder när jag får min D90. Den kommer ev. imorgon eller på tisdag. Då jävul!

Annars idag så drog jag till Kludd (bild 2) vid 16.00 och var där 4 h typ. Käkade lite hemma sen drog vi till Fredde. Dom såg på Saving Private Ryan. Riktigt bra rulle. Efter det så skulle Fredde sova för att han har skola. Vi kickade förbi Shell och sen hamnade vi hos mej. Inte så händelserik dag fram tills nu:

Så, jag sitter nere i mitt crib och softar med:
calleallebajsiallebjärn
.
Det snackas om att raka skallen här ikväll. Bajsi har redan börjat som ni ser:

Jag funtar på att göra det också och då skulle jag se ut så här:
Vg
Turkiet 'o8…

Jag har inte INTE klippt mej korthårig på typ 8 år? Men vafan! Jag har alltid haft rakad skalle känns det som. Och jag gillar det. Jag kan lista fördelar och nackdelar:
+
1.Man slipper torka håret när man duschat.
2. Man får inte fett hår.
3. Man behöver inte bry sej om nån slags frisyr.
4. Man kommer aldrig att tappa sin huvudbonad.


1. Brudar diggar det oftast inte.
2. Öronen ser helt plötsligt gigantiska ut.
3. Huvudformen framhävs. Kan dock vara antingen positivt eller negativt.

Men jag vet inte, jag har en pakt med Fredrik som jag helst inte vill bryta. För då bryter jag ju hans förtroende och det gör inte jag som vän. Vi sparar håret tillsammans och jag tror att jag kommer att spara så länge jag orkar och just nu så har jag inget emot att ha långt hår.

Nu ska jag vara med i lite vänd-tia här i källaren på Liljevägen på SörböleHooden. I outie ya'll…

höreZ

peacE

Sitter hemma…

Tjo yo…

Sitter uppe i köket och softar. Blev väckt av ett sms före fan imorse, men ingen fara på taket. Somnade om dir. Sen vaknade jag kl. 11.00 och tänkte "fan vad soft, nu fuckas inte mitt liv upp om jag stiger upp nu!". Men icket, jag låg och drog mej till 13.00 typ och nu sitter jag här. Funtar på att dra till Kludd och väcka sönder han. Han skulle på stan vid 11.00 men jag sätter allt jag äger på att han inte ens har stigit upp.
Här är en gammal bild på han:
kludd
Kludd har däckad och blir ägd back in o'seven…
Igår var vi hos Calle ett jävla tag och dom festade.
Här är en gammal bild på han:
Calle
Calle i Hemavan back in o'six…

Vi softade hos Carl tills vi skulle dra till en klassfest som låg near by. Där spårade dock världen och var inte ball för fem öre. Jag, Sarah, Hanna och tre av deras polare bestämde oss istället för att dra och se en rulle så vi kickade vidare. Vi såg Mr. Woodcock, halv dålig faktiskt typ inte värd att se tot men. Det var kul ändå!
Nu ska jag dra till Calle och skjutsa han till stan, han ska uträtta några ärenden. Ikväll vet jag inte vad det blir, Fallos ville att vi skulle komma till Luleå och softa men han.
Här är en gammal bild på han:
fallos
Fallos softar bakis i mitt crib back in two thousand and fow…

Jag ska höra med grabbzen vad som händer. Men det lutar åt fest igen för dom flesta? Inte för min del såklart, jag är en sån som avstår!
Inte ett så innehållsrikt inlägg men fuck ya'll. Nu ska jag tagga.
Hörs…
Fred…

$…

Tjo motherfks…

Idag känner jag att jag har gjort vettiga saker (det här inlägget blir lite "har gjort det, sen det, sen det. Så änvänd den här listan som stödord eller nyckelord och läs inlägget på ditt eget sätt istället):
1. Steg upp försent.
2. Gittade på stan och kollade kontot.
3. Drog till Kludd och softade.
4. Hämtade Sam på dagis.
5. Skulle hämta Fredde på skolan men han beslutade annat.
6. Hämtade morsan på jobbet.
7. Käkade blodpudding till middag.
8. Hoppade studsmatta med Sam.
9. Fick en ny PIN-kod till min bankdosa.
10. Betalat två iPhoneräkningar.
11. Betalat bilskatten.
12. Betalat skuld till morsan.
(Och det bästa ut av allt)
13. Beställt ett Nikon D90 kamerahus med 12.3 megapixlar, 1x optisk zoom, 1x digital zoom, USB, Secure Digital, SDHC, 620 gram, 3 tum LCD, viderolagring med upplösningarna 1280x720, 24fps, 640x424, 24fps, 320x216, 24fps, inbyggd blixt, etc, etc.
Har dock inte köpt ngt minneskort eller objektiv än, men det ska jag också göra.
Det som återstår att göra nu är att:
1. Hämta kläder.
2. Duscha.
3. Göra mej av med min groteska mopedmustasch.
4. Dra till Carl.
5. Softa.
6. Kanske, och då säger jag bara kanske, lira lite Blackjack (är inte så sugen på att slösa så mkt pengar nu när det har gått nästan 13 000 idag typ! :D).
Jag lägger in en video på my main man Alejandro Fuentes Bergström. Som förklarar hur man är cool:
Hewrs sewnare awlla hewror!
höre'
peac'

Tot random…

Yo bitches!

Ett litet random inlägg, bara för att jag har fått lite klagomål från ett par läsare att jag inte uppdaterar så ofta. Nämner inga namn, LOTTE OCH SARAH HRRUHMM!

Det här kan vara det bästa som har hänt världen. Roligare får man fan leta efter. Och för er som inte fattar det roliga, se den igen!
Grotesco måste vara världens smartaste människor:
Imorgon ska jag kicka vidare in till stan och kolla på banken om min Norgelön har överförts. Från min norska inetbank till min svenska ska det typ ta 4 bankdagar och kosta 100 spänn att föra över. Och om det har gjorts så är jag 14 k rikare och då blir det en:
nokoer
Nikon D90


Nu ska jag nog slagga så att jag inte är död imorgon…
…hörz…
…peaz…

Sitter på andra sidan gatan... (svordomar)

(läses med Stockholmsdialekt)
...hos fittfredrik.

Som det verkar nu så bloggar jag fan varannan jävla dag. Det känns jävligt dåligt faktiskt. Och samtidigt som jag vill lägga ner det jävla skrivandet så vill jag fan fortsätta! För jag känner efter själv hur fan det skulle kännas att följa en jävla blogg som helt plötsligt skulle dö bara. Fyfan vad det skulle suga. Men jag fortsätter iallafall och uppdaterar skiten nu igen.

Igår var jag på Freddes jävla skola och hjälpte fanskapet med lite jävla skit som han fan inte fick ihop. Sen for vi ett helt jävla gäng till Kludd och softade som satan där, det blev lite mer jävla jobbsökade utomlands och några jävla avsnitt How I met your fucking Mother. Sen vart det fan hem och slagga tot.

Vi skulle fan dra till Luleå idag vid 11.30 typ med det sket sej som fan pga lite olika satans omständigheter. Så vi satte av på den satans E4an norrut vid 14.00 typ? Minns fan inte när vi for men. Huvudtanken var fan att vi skulle hämta Kludds jävla bror som kommer hem från det satans utomlandet idag. Men det slutade fan med att vi handlade sönder våra jävla kort typ. Eller för i helvete, inte Carl iaf, för han är jävligt pank. Jag hade tänkt köpa ett jävla flak Vanilla Coke, men jag köpte en satans Skanktröja och en jävla Addidas t-shirt istället, och nej jag tänker fan inte lägga upp bilder på dom jävla plaggen, eller då jag har på mej dom änkom för jävla bloggens skull. Det känns jävligt fel på ngt sätt. Men dom var satans jävla cleana iaf!

Efter alla jävla omstänigheter så hade Kludd glömt mata den satans jävla hunden hemma i Skell. Så jag, Karja och jävla Carl satte oss i den jävla bilen och åkte hem som fan. Just nu sitter jag hos Fredrik och softar.


Okej, nu slutar jag svära.

Jag vill på en höft tacka alla er som läser än en gång för att jag är uppe i 6 länder och typ 65 städer i nuläget. Det är sweet. Det trodde jag aldrig.

Städer i Sverige:
Skelleftea
Bromma
Stockholm
Malmo
Umea
Goteborg
Karlstad
Solna
Pitea
Soderhamn
Limhamn
Lulea
Sundsvall
Boliden
Skara
Uppsala
Nacka
Helsingborg
Molndal
Upplands-Vasby
Norrkoping
Arvidsjaur
Boras
Hagersten
Mala
Linkoping
Hudiksvall
Lillpite
Robertsfors
Boden
Orebro
Tingsryd
Kristianstad
Jonkoping
Ludvika
Sundbyberg
Norsjo
Koping
Jakobsberg
Blomstermala
Vanersborg
Kungalv
Vellinge
Lidingo
Lund
Visby
Kalmar
Falun
Jarfalla
Vasteras
Osthammar
Ashammar
Nora
Skarholmen

Länder:
Sverige
Norge
Tyskland
Irland
Spanien
Bulgarien
Holland!

Keep it up, nu ska jag hitta på ngt ball...

Sharpton for president ya'll, I'm outie!


Höres

peace

Vet inte...

...varför jag alltid sitter hos Fredde när jag skiver nu förtiden men...

Igår; bestämmer oss för att dra till Alles stuga och skrämma han, Bajsi och Karja. Tar Calles Saab och gittar mot Bastuträsk. Vi kan inte vägen så vi ringer Bajjan och säger att vi ska dra dit och skrämma dom (smart?). Han vet inte vägen så vi får snacka med Alle som förklarar. Så nu vet dom att vi kommer? Då tänker vi att vi ska köra jättesakta med lyserna av så att dom "inte märker att vi kommer". Så, i sju km kör vi tio km/h i bäckmörkret!

Vi kör såklart helt fel första ggn och blir räddare än världen för att vi skrämmer upp varann och nojjar sönder. Och efter 2 h kommer vi till Alles stuga. Dom har såklart gömt sej i skogen och skrämmer oss istället när vi kommer fram. Men it's okey, I had fun!


Idag; vaknar 10.30, stiger upp, efter 5 h sömn, käkar typ inget, drar till syrran, hämtar Malik och Sam, kör till Eddahallen, badar, kommer hem vid 16.30, håller på att dö av trötthet och hunger, äter middag, mycket middag, drar till Fredde, softar en stund, går ut och går, gå till Lotte, går till Obs!, GÅR till Fredde (för att alla andra åker bil och väntar inte på mej), softar hos Fredde igen, gör ärtskjutare som back in the days, sätter mej vid datorn, kollar lite grejer på Internet, loggar in på blogg.se, börjar skriva...


Har kollat på en Nikon D90 också, så jag ska nog köpa ett sånt hus. Hittade ett på pricerunner för 8500 typ. Sen får jag nog köpa ett Sigma 18-200mm objektiv av brorsan för en billig peng. Det blir söööft!

Alla andra här ska dra och spela poker hos mej, men jag ska nog slagga ist! Det blir dock en safftig pott om alla är med, dvs, Kludd, Isse, Bajsi, Calle, Björnen, Alle, kanske Kim.

I'm out ya'll...


hörs

peace

RSS 2.0