Svulst!!

Aatjenahej…

I helgen var Tinas päron här. Nedan kan ni som är intresserade läsa om min kost i helgen.

Torsdag:
Lunch (12.34): Hamburgare på Elenas Grill 
Middag (20.48): Skrovmål på Max

Fredag:

Lunch (12.21): Subway
Middag (19.32): Pizza hos Fredde

Lördag:
Lunch (16.15): Skrovmål på Max
Middag: (20.30): Grillad entrecôte m. friterade potatisklyftor

Söndag:
Lunch (12.43): Subway
Fika: (15.57): Cheesecake på Wayne's
Middag: n/a

Fyfan. Så nu blir det typ att käka sallad i en månad… NAAT!

Nae men seriöst. I veckan ska jag flyga hem och vara hemma i en vecka, det kommer att bli coolt! :) Då blir det att softa och jag hoppas jag har en ven lr två som vil henga lite! ;PpPPpp

Tina ska fara till H-sand för att hänga med Linn. Jag ska ringa SAS imorgon och kolla om jag kan boka om så jag får flyga på onsdag istället. Det skulle vara nice för vi har halvdag på onsdag och att fara efter jobbet vid middagstid skulle vara perrfa! :)

Annars kan ni surfa in på http://developer.viklofdesigns.com bara för att… :)



Annars då?
Hyran betald, telefonräkningen betald, kiropraktorn betald, bredbandet betalt, och två Adidas Original tröjor inhandlade och ändå femsiffrigt kvar på kontot! :D Det går bra nu :)

Nu ska jag gitta. Harne!


PEACE!

En gång till på 12 år…!

Jo tjenare!

Det är vulkanutbrott på Island igen och det hotar mitt annars ganska stabila flyg hem nästa torsdag men det ser ut att lugna sej och förhoppnings är det lugnt redan till helgen. Då blir det är hänga sönder med en massa saknade dudes och dudettes! :)

Speaking of dudes; Tinas päron kommer till Sthlm i helgen och ska övernatta här nån dag. Dom ska se elitloppet (nått slags trav?) så dom kommer att bo på hotell några nätter också. Det blir roligt, då blir det högst troligt att gå ut och käka nånstans. 

Övrigt då?
Ja, min rygg har gått sönder och den har låst sej helt och hållet. Eller ja, iallafall tills i måndags då jag for till en kiropraktor som bara bor 50 m härifrån :) Jag ska dit igen imorgon efter jobbet sen är jag förmodligen lagad igen :)

Sen hände nått idag som faktiskt inte ha hänt på typ tolv år! Vadå tänker ni? Kunde man se en komet på himmlen, eller vad?

Nope!

Detta:

650 spänn fattigare… Nuff said!

Jag och Fredde håller på att skriva en musikvideo som vi har planlagt att genomföra i sommar hemma i Skell! Vi har redan en hel del genomplanerat och några tappra som ska vara med och spela! ;) :D

Nu ska jag dricka Festis med Tino! :)

PEACE!

En valborg…

Gårkvällen in short:


Grill i en park, tuben till förorten, liten pub på Landet, taxi till Slussen sen hem och sussen!

Hoppas ni andra hade en bra valborgs också! ;)

PEACE!

RSS 2.0