Valborgsmässofacebook…


Tiden är 20.30.
Datumet är 30e april.
Året är 2010.
Platsen är 5 Cluian Dara, Leixlip.
Aktiviteten är minimal.
Stämningen är hungrig.

Det ser inte ut som att det blir så mkt firande för våran del ikväll men till alla er som befinner er ute nånstans i världen där det verkligen pågår nått slags firande; Ha en trevlig Valborgs!

Förra året var vi hemma hos Lotte och firade, jag minns det som underhållande och jag återkallar också att det var mkt folk på plats.


Lott + Björn…

Annars:
Har det varit en medelsnabb vecka men den har ändå varit bättre än föregående då jag hade kvällspasset. Nästa vecka har jag 09.00 - 18.00-passet. Det kommer nog vara lite slitsamt att komma hem så sent, för vi (jag) har en tendens att inte orka tillaga nån slags föda den tiden på dygnet. Men som ofta annars, så tar min överlevnadsinstinkt över och jag får i mej nått.

Jag antar att allt som är kvar att göra på jobbet dessa fem veckor är att keep on with the Hard Work.

Cybervärlden (oj, vilket 1990-tals ord):
Som dom flesta av er har sett så har jag "addat om er" på Facebook. Anledningen till detta är att jag för länge sen bytte namn FRÅN Viktor Gidlöf TILL Vicente del Toro. Och innan det har jag också bytt namn. Och då har jag blivit blockad att byta namn för att jag har gjort det "för många gånger"! Så då tänkte jag att jag gör en exakt lika dan användare, addar exakt samma folk, går med i exakt samma grupper osv - efter sju månader i blockhet.

Så det är därför!

Kul att se dock att det verkligen funkade och att alla börjar att adda mej igen! :) Jag har fått kommentarer som "jag trodde redan vi var kompisar här på Facebook". Haha, kul!
Så det har alltså funkat smooth att göra denna transfer som jag har planerat i tre månader. Känns skönt att till slut få executa det!

En annan sak jag har märkt är att Spotify har lite problem att streama. Kan det beror på att ALLA i VÄRLDEN just ikväll använder Spotify på sina fester? Hrm, kanske det…

Övrig:
Mysig information just nu är att jag och Tina har varit ihop i fyra månader ikväll! ♥ Bra jobbat, gumman! Jag älskar dej. Puss! ♥

Nu ska jag se vad som händer här egentligen. Det blir nog att beställa hem lite hämtmat! ;) Praktiskt.


hörz.,

freden.,


Jag mår honom att lefva…



Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna.
Jag hälsar Dig vänaste land upp på jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fronstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden,
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Det var den låten som ljöd här på Clundan idag när vi firade Kludds 18 årsdag.
Jag och Alle styrde upp och lagade Pasta Carbonara till middag och sen käkade vi glass till efterrätt. Kludd fick en whiskyflaska av oss.

Födelsedagen(aftonen) i bilder:


K-ludd:

21 år…

På tal om annat:
Jag ändrade mej och sa upp mej till den 4e juni idag istället. Med lite konsulting med den administrativa avledningen där hemma så är det lika värt att jobba hela veckan ut. Och sen kicka hem under helgen den 5e eller 6e juni!

Nu ska jag lägga upp det här och försöka göra en tidigare kväll än vanligt; att somna på jobbet är inte coolt!


Hörs…

Peace…

Den här dagen betyder…

1. Att det är 36 dagar till Sverige.
2. Att det är 5 dagar till Maj.
3. Att det är 1 dag tills Kludd fyller år.
4. Att det är 16 dagar tills morsan, farsan och brorsan kommer hit.
5. …och att idag kommer en ny video upp på min YouTube-kanal.

Annat som sker är att brorsan och Sarah kickar till Holland idag för att besöka moster Inger, *avundsjuk*. Vill också det! Men vi ska nog styra upp så att vi hinner komma nån gång i sommar.


För alla ni bröder som tjänade kronan i Kungens Livkompani i Boden, I19 2008; Öppen fyrkant framför mej, mot mej. Verkställ!

(Och till alla er som ser The Pacific och alla ni som läser min blogg också :P)

Jag gjorde ju en Band of Brothers version med våran pluton från värnplikten (film här). Det var också min första video på YouTube btw.

Nu när The Pacific har kommit ut för nån månad sen så kände jag att det var dags igen. Men det här gången med The Pacific stuk obviously.

Tack grabbar för att ni har gjort den här videon möjlig. Jag kommer aldrig att glömma er…


Sen hade jag tänkt tanka nya Spotify också. Men A) det går inte för att Spotify är inte tillgängligt på Irland och B) spotify.com blev så överbelastad att dom tog bort länken till den nya versionen. Så jag är rädd att jag kommer få vänta tills i juni då jag kommer hem innan jag kan kirra det? :O

Men men.

Nu hade jag tänkt göra lite mat och duscha och grejer. Alle och Kludd är och lirar fotboll med grannarna, då är det lugnt och skönt här hemma! :)

T ♥


later

fred

Klippning (bokstavligen)…

Tjo…

Idag var ju alltså dagen D. Mäklaren Gerry var här och han, var, inte, nöjd! Vi var i alla fall nöjda att vi hann röja undan lite skit innan han kom. Vi städade till i köket och vardagsrummet.
Han var hyffsat besviken på att vi skulle flytta. Han sa att han förstog om en skulle flytta, kanske två. "Jag menar sammaträffanden händer ju, men varför alla fyra?".

Men! Det var inte så mkt mer än det, han pratade på om att dom hade lagt ganska mkt pengar i det här och att dom (han och landlorden John) litade på oss och trodde på oss. Vi framförde också att det inte spelade nån roll om vi låg under ett kontrakt det är så här det är och det sa vi!

I alla fall så var det lugnt med gasen och elen. Dom skulle se till att det vart kapat det datumet vi flyttar ut.


Men men, fuck det där for now. Ikväll (som dom flest såg på Facebook) så klippte sej Alle:
Före…


Efter…

En annan som håller på med klippning, det är jag! Jag pillar på en liten idé som jag fick för nån vecka sen. Det kommer bli ganska coolt. Ni får se snart.

Men nu ska jag inte vara uppe så länge till. Sov gott!

Jag älskar Tina, 37 dagar ♥


HÖREH

PEACH

Gör vågen för Vickan G…

Tjo yo…

Den här helgen har inte varit så händelserik. Mkt beror på att jag inte har haft ork för att jag hade fucked up schema i veckan. Det är riktigt mindfuckande att börja 12.30 och sluta 21.30. Especially when you have a business to run! Nu i nästa vecka har jag normala schemat igen. Känns riktigt jävla nice! :D ♥

Sen har jag inte kunnat jobba på min bränna heller. För att det har varit mulet. Det var dock skinande sol i dag – i tre minuter. Sen började det regna igen. Så jag skiter i det där med brännan ett tag, får styra upp det i sommar! ;)

I alla fall. 

Jag tänkte i alla fall få fart på min YouTube-kanal igen så jag tänkte att det var lika bra att ladda upp några gamla skrönor som finns kvar sen gymnasietiden.

Johan 'Selle' Sehlstedt och Rikard 'Rille' Markgren dissade mej i gymnasiet i form av inte en, inte två. Utan fem låtar som handlade om mej.

Detta var såklart mycket underhållande och det har skapat minnen åt mej för livet. Ni ska ha fett creds för det grabbar.

Här är första låten som kom nån gång i mitten av gymnasiet, helt oväntat. Men nu var det i alla fall on:
NBH Underground - Selle & Rille - Fittan Viktor (1a dissen)…

I den andra dissen hade Selle & Rille etablerat sej lite bättre och det resulterade i en väl genomförd diss:
NBH Underground - Selle & Rille - Stackars Viktor (2a dissen)

När det var dags för tredje dissen och andra dissen (Stackars Viktor) hade fått så mkt respons och uppmärksamhet så kände Selle & Rille nog att dom var on a roll. Det blev lättare och lättare att släppa nytt material när dom redan hade börjat bli kända på gatan som "VG dissarna".

Sprillans Viktor:
NBH Underground - Selle & Rille - Sprillans Viktor (3e dissen)

Sen fortsätter detta och en fjärde diss görs.
NBH Underground - Selle & Rille - Värdelösa Viktor (4e dissen)

Här trodde man att man hade sett slutet på deras diss-era. Det tog förvisso en längre tid innan den femte och sista dissen kom. Nästan i slutet av gymnasiet. Men så efter en tid så kom i alla fall den låt som skulle avsluta allting.

Bögen Viktor:
NBH Underground - Selle & Rille - Bögen Viktor (5e dissen)…

Som avslut på deras disserie så tyckte Selle & Rille att det passade sej att ha samma beat som dom använde sej av i första dissen, bara för nostalgins skull liksom. I den här låten så använder sej också Selle & Rille av ganska hårda uttryck. Mest för att markera att det var över nu.

Det tog i alla fall inte lång tid efter den sista dissen till mej innan jag och Oskar 'Fodde' Rönnmark svarade med en counter-diss.
VG & Fodde - Fittorna SR (svaret)…

Den här dissen fick mycket uppmärksamhet och hyllades på gatan av random förortskickers vilket gjorde att Selle & Rille beslöt sej för att göra ytterligare ett svar.
Selle & Rille - Till de Efterblivna…

Nu har det gått tre år sen vi sist hörde nått av både Selle & Rille och mej & Fodde. Ingen vet om denna beaf är över eller om det kommer att komma nån fler diss i framtiden. Det återstår nog bara att se.

Rent teoretiskt så är det min och Foddes tur att svara på deras svar osv. Men, nån dag, kanske nån dag så kommer den.

Nu ska jag fan käka.

V ♥ T


Hörs

Peace

Kommer…

…med sjuka grejer snart! :D

Stay tuned!


p'z

En liten bild upplysning…

Hej…

Nu kanske ni undrar varför jag lägger upp ett inlägg mitt i natten? Inte för att det är nån som läser på fredagskvällarna/lördagsmorgnarna i alla fall men…

Jag plåtade så att jag kunde visa er hur min färd har varit. Very interesting, jag vet, men och?

Tog dock inge kort på bostadsområdet eller det mytomspunna trästaketet, kom på mej när jag redan hade passerat.
Här är grönområdet med The Beautiful Barn efter mitt hopp över staketet. The Beautiful Barn syns inte på bilden… (föreställ er nu detta på natten - PITCH fucking dark!)


Detta är vägen som går till HP, där det inte körs sakta. Just det här är på bron över the highway som går till Dub…


HP Main Entrance…


Sen börjar min låånga walk of doom. Det är INTE en kort bit…

Som tur är så har jag fått vanliga tider på jobbet nästa vecka (07.00 till 16.00) och det känns skönt.


Same shit different day…
Imorgon hoppas vi på att det är 18 grader och sol som YR.no lovade. Då blir det ut och jobba på brännan. Vi måste också städa lite om mäklaren ska komma hit på måndag - det får inte se ut hur som helst.

Kan bjuppa på en kul klipp som jak hitade ph JooToob:
Jete kull…

Nu ska jag softa ner. Hörs imorgon!

T♥


HÖrs

PEace

Så ser det ut just nu..

Tjo motherfuckas..

Jag sitter på jobbet igen. Jag tänkte att jag skulle kunna guida er igenom min färdväg till jobbet den här veckan.

Som bekant har jag 12.30 - 21.30 passet. Detta betyder att jag ställer min väckare på 10.00 varje morgon. Jag har då förbestämt att jag ska stiga upp och laga lunch/middag.

Dock så snoozar jag till 11.30 istället. Skyndar mej upp och hinner just och pass steka lunch/middag innan jag ska gå kl. 12.00.

Jag åker inte gratis buss eller gratis taxi, jag gratis GÅR!

Att ta sej till jobbet:
1. Måste gå igenom ett bostadsområde (tänk att det typ ser ut som Privet Drive där Harry Potter bor). Det är inte så farligt förutom att man vet inte om Voldemort kommer att stå bakom nästa hörn.

2. I slutet på bostadsområdet är det ett två meter högt trästaket som jag måste över! Inte nog med att man just har vaknat och knappt har någon armstyrka än, det är också nån jävel som har kletat en kläggig sörja på toppen av staketet (typ nån slags olja?). Lite längre bort på staketet har dom gjort samma sak, fast också lagt dit en taggtråd!

3. Väl över staketet så kommer jag ut på ett grönområde. En åker typ. Det finns en lite grus väg som går hela vägen över fältet dock. Jag passerar The Beautiful Barn också. Allt blir inte mkt bättre av att jag har jacka på mej när det är 15 grader i solen som gassar.

4. Jag kommer i alla fall ut på den "vanliga" vägen efter grönområdet. Där kör irländarna INTE sakta utan FORT!

5. 10 min senare: Jag kommer in genom HP Main Entrance. Sen tar det 8 - 10 minuter att gå den dryga 1 kilometern till min arbetsplats.

Att ta sej från jobbet:
Tänk då också att kl. 21.30 när jag slutar så ska jag göra allt detta igen, fast reverse. I BÄCKMÖRKER!
The Beautiful Barn är inte så beautiful när man går där själv och det är tot svart över allt!
Och innan jag kan komma ut ur HP så måste jag hitta en städerska eller en säkerhetsvakt som kan öppna en branddörr nära huvudentren för att den är låst. Och ingen är så glad att öppna en larmad dörr varje kväll när nån snorunge ska hem!

Annars då?
Jo, jag skickade ett mail till Landlorden att vi skulle säga upp huset i början av juni och han och mäklaren ville träffa oss på måndag kväll och diskutera lite saker.

Sen kollade jag på flygbiljetter också, det blir inte så mkt dyrare än 2000 kronor i alla fall.

Jag har också gett en heads up till min teamleader att jag ska sluta. Hon tyckte att det var bra att jag var ute i så här god tid för att hon hade tänkt sätta in mej på nån sommarträning och grejer. Hon lät bara positiv till att jag skulle få åka hem till min familj igen.


Det är lite drygt att uppdatera när man kommer hem kl 23.00 svensk tid och vill sova. Så därför skriver jag nu ist. :)
Men det är snart helg osv. Då blir det att jobba på brännan.

Jag saknar alla där hemma. Men det är snart sommar! Nu ska jag se om jag kan göra nån nytta här.

V ♥ T, 41!


hoerews,.

peaewce,.

4 år…

Tjo…

Nu kanske ni undrar vad jag menar med mitt rubrikval? Det är nämligen så att idag har vi en liten kille som fyller år.

Idag fyller Sam 'Samwise' Gidlöf fyra år! GRATTIS!!!

Back in the days:

29-08-2006…

Nu:

02-04-2010…

I sommar när jag kommer hem ska vi fara och bada på alla coola badställen som finns. Nu ska jag försöka vila lite!


Hörz!

Peace!

Kludd däckish…

Yo…

Jag tror att dom flesta har varit med om liknande? Eller?

See for your self:
Kolla med [HQ]…

Detta är alltså Ludvig - från i helgen - som har druckit och däckat. Hans skönhetssömn mår inte bättre av att två fulla Alexander och Mattias jävlas med han. Som tur var så sov han så hårt att han inte riktigt var vid medvetandet om vad som skedde i hans omgivning. Hehu!

Nu ska jag banne mej sofva. Hej då…


hörs¨

peace¨

Sitter...

..på jobbet fortfarande.

Jag har ju som tidigare nämnt 1230 - 2130 passet. Typ drygt med tanke på att min lunch fick bestå av en cola, två bananer, en kaka och ett wienerbröd. Och min middag är just nu en liten chipspåse, snickers och äppelsaft. Det beror nog på orutin. Jag ska styra bättre mat imorgon.

En fördel dock är att det är jag och en till kille här. Så jag sitter med ett headset och lyssnar på YouTube och snackar med Fredde på Facebook; så lite är det att göra!

Jag kan dela med mej av mitt kära hem i Sverige som jag längtar till nu när det är renoverat och ser ut såhär:

Riktigt nice blev det..

Nu tror jag att jag ska kolla om det finns några mail att behandla, annars ska jag fila lite mer på lite grejer.
Det var allt jag ville ha sagt denna måndagskväll från jobbet, tack för mej, hej.


HÄRSS

PEASCE

Varit duktig…

Hey you all…

Idag blev en lugn dag för min del. Grabbarna kickade till Liffey Valley och shoppade vid 1100. Jag stannade hemma och ställde mej i köket istället. Jag städade HELA köket, diskade, plockade undan och rengjorde. Inte en sån stor bedrift faktistk; jag tycker det ändå är lite småkul att se när det blir rent. Det ger mej bekräftelse att jag har åstakommit nått med resultat. Och det går alltid bättre med lite skön mjusse.

Annars ikväll så har vi snackat lite med hem på Skype. Vi har också luskat lite i hur lång uppsägningstid det är på huset här. Vi kom fram till att det är 28 dagar, så det känns lugnt. Dock så cancelerade mäklaren vårat möte till på tisdag. Han "skulle höra av sej i veckan". Vi vill ändå få det här gjort så snabbt som möjligt, men det är nog ingen fara.

Imorgon börjar jag 1230. Jepp, ni läste rätt. 1230 till 2130. Vilket innebär 25% mer på OB timmarna, 1800 - 2130. Sen är det så hela veckan. Tufft men värt, i längden.

Mycket text och lite bilder. Håll utkik i kommande inlägg efter Kludds däckningsöde i helgen. Tack för mej, hej!

T♥, 45!


HÖR%…

PEAC#

Resultat…

…av dagens solning:

Alexander Falk…

Det kanske blev nån timme för länge i solen för oss alla. Jag klarade mej undan ganska bra. Men lite känner jag att jag har fått "färg". Jag blir mest röd till att börja med.

Nu sitter jag här i vardagsrummet själv. Kludd for på en slags personalfest vid 1800 och jag och Alle har sett Stockholm Boogie. Riktigt bra rulle. Brudar, sommar, cleana lirare och Hoffmaestro.

Alle (trots sin genomstekta överkropp) for för ungefär en halv timme sen till festen där Kludd är. Det är gångavstånd och han sa att han inte skulle vara borta så länge för att det kändes som han skulle dö pga solens groteskt genomträngande UV-strålar som har grillat hans hud.

Jag satt med hans dator in kopplad i TVn och tänkte sätta på en till rulle, PANG! Det jag tror är en Bluescreen of Death drabbar Alles dator. Jag tittar på en film på Youtube och så gnekar skärmen till. Som om datorn fick slut batteri. Sen fylls skärmen av blå färg och jag hinner bara läsa dom fyra första orden av den vita texten: "A problem has occur…"

Datorn startas om jag jag kommer till inloggningsrutan. Jag kan inte hans lösenord. Ringer. "The number you have
dialed can not be reached for the moment!".

Jahapp… inte så mkt mer att göra än att sätta sej och skriva en blogginlägg.


Hoffmaestro & Chraa - I'm not Leaving Now (ft. Melo)…



Häres

Pëace

Mitt i allt kaos…

Yo…

Nu är Kludd åter på Clundan efter att ha spenderat gårdagsnatten på ett rätt så lyxigt resort hotell utanför Dub Airport. Riktigt synd att han inte fick komma hem som han ville. Det var såklart inte bara Ludde som var drabbade av detta, två kollegor hade köpt biljetter till ett sportevent i London som dom inte kommer att kunna genomföra. Pity!

Kludd har haft lite oflyt lately, sist han var hem så snöade det här på Irland och han fick åka hem en dag senare. Och därav en dag tidigare tillbaka. Och till råga på allt så har han ryggskott nu också… (Alxerander är solbränd).

Men, men…

Det är lördag och vi sitter på baksidan och softar i solen, här är en live uppdatering med bilder:

Sweet…








Grabbar dricker Kludds Mojito bestående av:
Lime
Råsocker
Mynta
Rom
Toppa med sodavatten

Och jag dricker Kx.

"DrinkblandarN":


Jag tror vi kommer chilla här ute så länge solen gör det. Igår drack grabbarna lite och jag såg på The Pacific. Om ni ska se en riktigt bra krigsserie så ska ni kolla på The Pacific. Det är Steven Spielberg och Tom Hanks nya miniserie efter Band of Brothers som kom 2001. Riktigt bra!

Nu ska jag "sola", tack för mej hej.


Hörs>

Peace>

Eyjafjallajökull…


Året är 1821 och den aktiva vulkanen Eyjafjallajökull får ett mindre utbrott. Dock orsakar utbrottet viss skada då askan innehåller en hög dos fluorid. Flourid har en dålig inverkan på benstrukturen hos boskap, hästar, får och människor.

Dagarna där på följer serier av explosioner och håller på ända till i juni 1822. Mellan juni och augusti det här året sker lite häftigare explosioner och aska skjuts upp i luften och blåser åt norr och nordväst på Island.

Nu händer det igen!
Och den här gången blåser det in över norra Europa och Sverige. Alla flyg ställs in. Många är drabbade. Redan kring jul 2009 började man märka att det var nånting på G med Eyjafjallajökull.

Bland dom drabbade har vi Ludvig 'Kludd' Lindström som är strandad på Dublins flygplats. Som så många andra människor som också är fast på flygplatser runt om i Europa.

Ludvig, som skulle hem till sin familj, sitter fast på Dublin Airport och måste övernatta på ett närliggande hotell. För att eventuellt få åka med ett plan som kanske kan lyfta imorgon. Det kan också vara så att inget plan får lyfta för än på söndag. Det som återstår att göra är helt enkelt att avvakta och se vad som händer.

LIVE!
Uppdateringar från Dublin Airport:
11.03:
LUDVIG måste övernatta på ett hotell vid Dublin Airport

11.24:
LUDVIGs kollegas föräldrar kommer kanske inte att kunna flyga hem till Sverige för än på måndag.

16.27:
LUDVIG bokar en preliminär biljett för att åka hem imorgon, men framtiden ser inte ljus ut.

VULKANDATA
Namn: Eyjafjallajökull [Öfjälljökeln] (som direkt översatt blir 'island mountain glacier')…
Höjd: 1666 möh…
Area: ca 100 km2…
Ålder: De äldsta stenarna man har hittat är 700 000 år gamla…
Krater: 3 - 4 km i diameter…
Info: Vulkanen – som har haft relativt frekventa utbrott sedan Istiden – hade det senaste utbrottet innan 1821, år 1612…

Ni kan följa denna historiska händelse på den svenska kvällstidningen Aftonbladets internetwebplats:
100 000 drabbade bara i Sverige!
Följ flygkaoset – minut för minut!

Tack för mej, denna torsdagskväll, hej!

T♥

(Vi kommer fortlöpande med updates om våra kamraters öden.)

Sjuk…

Yo bitches…

Igår och idag har jag varit sjuk. Inte komiskt med fucking hosta och täthet i näsa. Detta medför att man inte har så mkt ork i kroppen. Så gårdagens föda fick bestå av Pytt i panna (från Sverige ♥) och godis typ.

Det börjar också bli allmänt känt att jag kommer att flytta hem i början av juni. Och som ni säkert redan har sett så har jag lagt in en nedräknare till höger på bloggen. Vi har pratat med våran landlord och vi ska träffa han och mäklaren på tisdag. Det är endel grejer som måste fixas innan man bara kan kicka hem. Man måste dels säga upp Bredbandet och TVn, det kostar €100! Sen måste man kolla om det är nån uppsägningstid på gasbolaget osv. Men, men, vi börjar ju nu i tid så det kommer inte vara nån fara.

Sen slängde jag ihop ett par bilder till vårat Photoshop Wars:
(Fredde + Agnes) och Lotte…

Här kommer våran busskur-dans-kort-film. Detta var ursprungligen Freddes idé och vi bestämde oss att genomföra den när vi hade planerat den lite bättre. Fredde gjorde en storyboard, tjejerna koreograferade en dans och jag stog för foto och redigering efteråt.

Här är slut resultatet:

Kolla med [HD] om ni kan…

Läs Freddes egna förklaring till idén.

Jag har bestämt vad jag ska köpa till sommaren då jag kommer hem. Nej, det är ingen iPad eller Mac Pro, men nästan. Jag ska köpa en MacBook Pro 15" och iPhone 4G när den kommer.

Anledningen till MacBook Pro 15" är att jag hade en PowerBook 15" back in the days och tycker att 15" är lämpligt. Inte för stort för en bärbar dator och inte för litet att kunna kolla film på den. Det finns tre varianter på 15"arn, 2.4-, 2.53- och 2.66 GHz. 17 995, 19 495 respektive 21 495 kronor. Dom två första har Intels nya i5 processor och den dyraste har i7an.

Det som också är nytt är att alla modeller kommer med 4 GB RAM-minne, 320 GB HD och 8 - 9 h batteritid.

Sen återstår det ju att se när den nya iPhonen kommer. Det sägs också vara till sommaren nån gång. Men det är väl i USA så då får man väl ändå vänta lite längre.

Vill också passa på att gratta min lillebror som fyller 20! :O :D

GRATTIS…

När jag förberedde mej för min återresa till Irland så köpte jag med svensk proviant som inte är tillgänglig på så många andra ställen i världen. Till exempel; pytt i panna (som tidigare nämnt), köttbullar, falukorv, snus (till Alle och Kludd, you owe me for this) och lösvikts godis. En hel påse salmaikbalkar och en blandpåse. Blandpåsen håller dock på att ta slut men salmiakbalkarna ska jag spara så länge som möjligt.

Det var allt jag hade att säga denna onsdag den 14e april 2010. På återseende och tack för mej, hej!

49♥
V♥T


HÖRES—

FRIDENS—

Tillbaka…


Tjo…

Till alla er som trodde att bloggen är död; det är den inte! Har bara inte haft tid att sitta vid datorn. För er som inte vet så var jag hem i 11 dagar. Här är en ringa summering:

Torsdag:
Planet från Dublin gick vid 1300-tiden. Och jag var väl hemma i Skell vid 2135. Tina och Agnes hämtade mej. Drygt att resa, nice att komma hem. Och som ni ser högst upp i inlägget här så var det första jag köpte när jag kom till Sverige en Trocadero, morotskaka och en chokladkaka!

Det var roligt att träffa alla. Ni skulle ha sett Calle och Bajjans miner när jag helt plötsligt bara kom och gick där på gatan. Mord för att ha fått deras reaktion på film.

Sen hann jag förbi och överraska Fredde. Han snöpulade mej av lycka när jag dök upp på festen han var på. Han fick en Super Man-gubbe av mej från Forbidden Planet.

Fredag:
Vi käkade middag hos syrran med Malik och Sam sen vart det häng hos Calle. Fredde skulle klippa en jarhead-frilla. Det är en sån american-military-army-haircut, med kort snagg på sidan av huvudet och lite längre på toppen.

Såklart så fuckade det ur och Fredde var tvungen att raka bort allt. It's okey, we had fun!

Jag snaggade mej också. Skönt.


Kolla outtakesen där nere…

Lördag:
På lördag hade Linus kirrat så att vi kunde softa på Örjanshallen och ha ett litet poolparty. Det var riktigt soft. Sen vid 0000 kickade vi in till stan och det blev en photosession.

BILDER HÄR! (tanka om ni vill)

Söndag:
På söndagen så tog vi det lugnt i solen och for till Malik och Sam ett tag sen lagade vi middag hos Fredde. Det fick bli Tacos. Lättlagat och jättegott. Vi planerade igenom en liten filmidé som Fredde hade som vi utförde på torsdagen.

Måndag:
Vi fick hjälpa till och renovera om i köket där hemma. Vi fick slå sönder alla skåp och lådor. Då fick man ta ut lite aggressioner. Sen blev det följaktligen städning.

Tisdag:
Tisdagen blev en softardag, efter vi hade varit och kört upp ett par, tre lass med skräp på tippen. Vi chillade hos Fredde på kvällen, sen blev det bowling för hela slanten. Eller ska jag säga för hela under armen. Fifan vad inte van jag var att bowla. Det sträckte till i alla senor man kan tänka sej och mitt vänstra fuckyou-, och ringfinger dog. Jag slutade på en klar sista plats och fick inte mer än 170 poäng på två serier. Pinsamt!

Onsdag:
På dagen så drog jag, Tina, Sam och Malik och badade på Eddahallen. Det är alltid lika kul att vara där med småbarnen. Dom klänger på en och vill åka vattenskoter. Det är nästan så att man själv måste ha en flytväst på sej för att överleva. Sen måste övertyga dom om att Tina också är en vattenskoter som man kan åka på.

Senare blev det iallafall en kärlekskväll bara jag och Tina. ♥

Torsdag:
Fix med Tinas bil som hade kajkat ihop och lagt av. Sen hämtade vi Malik och sam på skola och dagis och kickade dirren till Leos Lekland för sjuka barnaktiviteter. Det är nice med gratis inträde om man är över 17 och har med sej lite kids.

Överraskade Fallos på stan också. Minen. Minnen.

På kvällen blev det kortfilminspelning. Vi filmatiserade Freddes "dans i busskur"-idé. Jag, Tina, Linn, Agnes och Fredde (och Lotte som inspelningsassistent) tillbringade den kalla kvällen/natten vid Skeria och sen åkte vi ut till Tinas stuga och hade ett litet slumber party. Det var mysigt.

Fredag:
Upp tidigt och kicka till kotknackaren. Riktigt skönt att fixa till det där med "ryggen". En liten vända i stan och på kvällen blev det fest hemma hos Tina för att fira hennes kompis som fyllde år. Det var roligt!

BILDER TOT!

Lördag:
På lördagen tog vi det bara lugnt för att det var sista kvällen hemma. Fredde kom förbi och tog farväl (eller snarare på snart återseende) och sen blev det slaggen.

Söndag:
Tillbakagångsdagen-D. Tugnt. Separetionsångesten var inte nådig. Det är den värsta biten. Men att sen veta att det kommer bli hur bra som helst om bara 7 veckor, det är nice tankar. ♥

Jag fick skjuts av brorsan och Sarah till Umeå flygplats. Jag åkte därifrån till Sthlm och sen bar det av till Köpenhamn för mellanlandning. Ont i öronen pga tryckskillnad och en och en halv timme senare gick jag på planet till Dublin.

Jag har varit skit trött ända sen dess. Jag har typ inte hunnit vända tillbaka dygnet. Sen vart jag förkyld på köpet.

Här kommer lite outtakes från bästa veckan ever:

Det är säkert lite detaljer som jag har glömt att nämna, men jag kan iallafall nämna att det var riktigt skönt att vara hemma! Det kommer att bli så bra, det känner jag i hjärtat.
Nu ska jag nog slagga och börja om att blogga igen. Nu när jag har tid att sitta vid datorn.

Ha det nice, peace…


HörS

PEAEE

RSS 2.0