Hal och ven…

Yo…

Okej, nu har jag verkligen inte varit bra på att uppdatera. Detta fenomen, som jag vill kalla det, beror på att jag dels inte har så mkt intressant att skriva men också på att jag inte har suttit vid datorn så mkt. Jag har som haft andra saker att göra. Och sen har jag hamnat i en ond cirkel; eftersom jag ser en grov tendens på ett sjunkande antal läsare så blir jag såklart mindre motiverad av att skriva. Och om jag inte skriver nånting så får jag mindre läsare. Vicious circle!

Dom andra sysselsättningarna som jag har ansatt mej själv med, de närmaste dagarna, har typ varit att stiga upp tidigt och försökt fixa min bil. Har bytt däck på bilen, varit med Fredde på hans skola, sett film. Det mesta utom att sitta vid datorn och denna domän blogg.se.

Har också lite andra saker på G som gör att jag egentligen har en massa att skriva om, men eftersom jag tror, stödjer och respekterar den personliga integriteten som jag också har full rätt till som medmänniska och inneboende på planeten Tellus, så väntar jag med att skriva nått om den saken!

Nu till det som alla kanske har väntat på; bilderna från årets upplaga av Halloweenfesten hos Bajjan. År 2006 var jag nattorienterare, 2007 var jag naken, 2008 gjorde jag lumpen och i år, 2009, så kom jag som en laktosintolerant deprimerad högstadie biologilärare från Lövånger:



En fakesuperman! "Super Hero", ofta?



Lotte i bakgrunden: "Om nån så mkt som rör min sprit det minsta, då ska ni få se på jävlar!"…


Fallos som John Lennon…


Karjas liepipa…



YouTube-mannen, jag fick kommentera "First!!1" först…

Pippi & Slynpolisen…


1) Carl ska prova att köra ett visst antal volt genom kroppen via munnen. 2) Det gjorde ont!


YouTube-mannen lika så…


Stålmannen och Läderlappen på nya äventyr:

Yeah, high five…



Såja, det får avsluta dagens inlägg den 31 oktober 2009. För er som har tillgång så ligger bilderna också uppe på SBHoodens FTP. Så det är bara att tanka och grejer! :)

Sharpton for president y'a'a'l'…l, I'm outie!


hörs…

preace…

Dagens...

...outfit:
Jag:

Tröjan: Myrorna, typ 40 spänn?
Byxorna: Myrorna, typ 80?
Sockar: Intersport, säkert 79kr för ett trepack?
Glasögon: Hittade på en gata i Göteborg(!)

Tack Fredrik för kläderna. Jag känner mej som mej själv nu!(?)

Fredrik:

Tröjan: Myrorna, typ 40 spänn?
Byxorna: Myrorna, typ 80?
Sockar: Intersport, säkert 79kr för ett trepack?
Glasögon: Hittade på en gata i Göteborg(!)


Lotte ville också vara med på ett hörn med "dagen outfit" dock så var hon tråkigast i världen som inte seriös!

Dagens övriga aktiviteter som är värda att nämna har faktiskt varit att jag köpte mej ett par nya bromsbelägg till bilen och försökte byta dom. Det gick bättre än jag trodde och nu har jag snart nya bromsar på Goffen. Fortsätter väl imorgon med det! :) Inte så mkt mer att säga. Nöj er med dagens outfit.

Sharpton for president ya'll, I'm outie...


Hörs.

Peace.

M'kay…

Yo bitchazz…

Okej, dålig på att uppdatera, jag vet. Följade text ska läsas med Stockholmsdialekt. Tänk Shanti fast ändå inte.

Jag vaknade upp imorse kring elvatiden av att mina systersöner sprang omkring i mitt rum och i källaren. Det gjorde att jag inte så lätt kunde somna om. Det och min magkänsla. Jag vaknade upp av en känsla i min mage som jag inte kännt förut eller i alla fall inte på ett par år. Det var som om nånting hade hänt, i fjärran, långt borta. Något som jag inte kunde göra något åt. Och ovissheten om vad som skulle hända.

Dagens aktiviteter var redan planerade. Jag och min bror skulle byta däck på bilen. Efter att jag hade lekt lite med mina systersöner så började mina funderingar om att ens däckbytet skulle bli av uppstå. Klockan började luta mot middagstid och min mor tyckte att jag skulle göra tacopaj och bjuda dom på det. Eftersom jag vet att mina matlagningskunskaper oftast inte håller måttet så ringer jag min goda vän Fallos. Hans legendariska och mytomspunna tacopajrecept, som funkar i alla väder, beskrevs till mej över telefon och sen begav jag mej för att inhandla det som behövdes.

Middagen blev bra. Det blev till och med över tills imorgon till lunch. Men magkänslan var kvar. Eller efter en del utredningar så hade den släppt lite. Men den var inte helt borta. Kvällen började krypa på och det gjorde också sällskapet. Ikväll bestog det av Carl, Björnen, Alle, Fredde och Bajsi. Vi hann med att se två filmer. Fighting och Up. Den tidigare nämnda var lite konstig faktiskt. Varav den senare nämnda var riktigt bra. Animerade filmer är min typ av filmer känner jag, det känns bra. Och som alla vet så ska man göra det som känns bra och rätt just nu.

Nu sitter jag här och skriver, med en Vanilla Coke i handen. Eller den står på bordet. Eller det är bara en tom aluminiumburk nu, den är redan uppdrucken. Min magkänsla är, inte helt borta, det är den väl aldrig, men den är bra i alla fall. Förutom kanske att man måste kravla sej upp i någorlunda tid imorgonbitti. Ska till kotknackaren och Af…

Annars ikväll har vi kommit fram till att jag är 4.1666… lustrum gammal!


Hörs, peace!

Okej…

…ikväll är det lördag och vad händer? Tråkig kväll = tråkigt inlägg.

At the moment softar jag med Alle och Linus. Malik och Sam är också här och spelar TV spel. Resten av världen är typ kvar i Luleå. Dom skulle se Surrogates. Jag fick förfrågan om att komma dit och se den, men jag har inte något fortskaffningsmedel. Så vi får nog se den här hemma istället. Jag, Alle och Linus alltså.

Dagens aktiviteter har mest varit att ta det lugnt hemma. Jag var ute i lekparken med Malik och Sam ett stund också. Allt annat är precis som vanligt här hemma, lugnt och skönt!

Får se om ngt annat spännande händer ikväll med, förhoppningsvis, kanske, det visar sej…


Nu ska jag trycka på Spara & publicera…



Höres…

Puss…

Borta bra men…

Hjesna…

Sitter i Tinas bil med hon och Linn och är på väg hemmåt. Agnes ska flyga till Oslo till KP. Jag vaknade vid 12.00 och kände en fruktansvärd hunger. Och eftersom deras kyl inte hade så mkt att bjuda på så tvingade min överlevnadsinstinkt mej att gå ner på Obs! och handla. Jag köpte 1.5 kg pytt i panna. Blev sugen på det från när vi gjorde det hos Kivelä. Jag köpte också ett sex pack ägg. Mewmns!

Efter min lunch fick jag tid till diverse hemma-, husaktiviteter så jag använde min snällhet till att städa tjejernas kök. Jag byggde också ihop min 4x4x4 kub som jag råkade köra sönder på tåget igår. Jag har börjat kolla på lite sätt att lösa den. Det är ett lite annorlunda tänk man måste använda sej av. Återkommer nog på detta änme vid ett senare tillfälle.

Rubik's Revenge som den så fint heter…

Dåså, anledningen till det här inlägget; en cpfilm då cpjag och cpKivelä cpar i cplastbilen. Tot cp:


Vi kommer att komma hem nån gång vid 20.00, 20.30 kanske. Och tur i oturen i turen i otur i en, så har dom flesta i Sörbölehoodenskaran transporterat sej till Luleå för att tillbringa kvällen/natten hos/med Fallathos och Magnhild. Men vi är några tappra riddare som sitter kvar vid det polygoniska sörbölebordet!

Nu ska jag läsa lite om Apples nya pryla. Yes!


Hörs…

Peace…

Sitter på tåget hem…

Tjoena…

Anledningen till att jag inte har lagt upp något inlägg sen den 20e beror på att jag såklart glömde mitt mobila bredband, min DONGEL(!) hemma. Jag fick låna Kiveläs en gång och det var det typ. Nu sitter jag på tåget iaf och har haxxat min iPhone till ett mobilt bredband, en DONGEL!

I går natt steg vi, som tidigare nämnt, upp vid halv fyra ungefär. Vi skulle köra lastbi till Södertälje och skulle vara tillbaka i Nora runt 13.00. Slänger upp bilder på det som får tala för sej själva:

Pigg kvart i fyra på morgonen…?


Bild 2: En hockeyarena som jag inte minns namnet på men som Kivelä tyckte att jag skulle plåta…

Här skulle jag egentligen lägga upp en film. Men eftersom mina batterier på datorn dör om 5 min så hinner jag inte ladda upp den på YouTube…
<object width="640" height="385"><embed>FILM PÅ NÄR VI HAR DAMP I LASTBILEN</embed>width="640" height="385"></object>…

Lunch på sibylla utanför Eskilstuna:

Gott…

Jag sovde i lastbilen typ hela vägen nästan så därför blev det inte så mkt bilder. Men efter vi hade käkat bestämde vi oss för att dra på Gustavsvik och bada. Det var fett roligt. Vi var där med tre av Kiveläs polare. Det är svårt att ta bilder inne på badhuset så tyvärr, inga bilder på det!

Grabbarna åkte och käkade på McDonalds och enligt princip (eller mest för att jag inte var hungrig) så käkade inte jag. Vi kickade hem till Kivelä och duschade och så där. Jag stekte pytt i panna och ägg till middag också! Ungefär vid den här tiden hade min telefon dött pga batteribrist och i samma veva kom jag på att jag också glömt min iPhoneladdare! Men jag fick låna en av Kiveläs tjej, som tur var.

Gårkvällen fick gå ut på att spela sällskapsspel hos Bea, Kiveläs kompis. Vi var fem stycken där som först lirade Monopol, worst GAME EVER! Jag hade aldrig spelat Monopol förr (i mitt liv) så för mej var det inte så ball. Jag gick i konkurs och grejer!

På väg till Bea (hon bodde utanför Nora):

Swooosch…

Gamenight:

Bild 1: "VA?! Har du aldrig spelat Monopol?", bild 2: "DÅ ska jag förklara hur!".


Inte så varierande motiv på dessa bilder från spelkvällen men…

Vi "avslutade" kvällen med att spela Chicago. Med "avsluta" menar jag att vi spelade Chicago efter vi hade spelat Monopol men Chicago har ju en tendens att allallaaalallalalalalalaalalldrig gå ut! Vi blev kvar där till lätt halv tre. Sen blev det hem och slagga fortsomfan!! But it's okey, I had fun! :)

Vi sovde ut imorse och steg upp vid 12.00. Vi satte oss i Kiveläs nyinköpta Fårrdd och gittade till Örebro. Där skulle jag egenligen kolla om jag kunde hitta några skor, men det blev inte så mkt av det. Istället gick vi in på Teknikmagasinet och överraskade Anna Lindström som jag gick gymnasiet med! Hon hade ingen aning att jag skulle komma eller ens var i Örebro. Det var kul! Jag köpte en 4x4x4 Rubiks kub också, Kivelä inhandlade toapapper med femhundrakronorsedelsmotiv.


1: Örebro slott, 2: Polisen kan stava DEJ rätt! 3: Bro, osv…

Vi softade tills mitt tåg gick kl.17.06 och nu sitter jag här som sagt. On the road again. På väg mot Härnösand. Är väl framme där vid 23-tiden.
Det känns som att man har missat några grejer att skriva om, när man inte har bloggat på två dagar. Det känns som att om man skjuter på att skriva om det som händer så är det lätt att man missar ut på viktiga detaljer. Men jag har nog täckt det mesta. Och overall, en kul helg (vill jag skriva, men det är har ju varit mitt i veckan!).

Lägger upp mer grejer sen när jag har slutat åka tåg osv. Det blir bra! Nu ska jag… jag vet inte… lösa en kub!


Höras…

Peacas…

Newrah…

YO MOTHERBITCHIN' FUCKERS!

Dagen i stort:
05.00 - Revelj.

06.00 - Upphämtning av medpassagerare.

06.17 - Avfärd från Shell.

09.04 - Stopp i Ö-Vik.

Övik…

10.01 - Stopp i Vedabron.

Högakustenbron… fin va?

11.08 - Lunch på Sibylla efter Sundsvall.

15.10 - Sthlm

Bakom ICA Maxi i Solna i Stockholm…

14.37 - Log. 16, Livkomp. I19, Boden (2008)

Mystik heter den här bilden…

17.57 - Nora

Bild 2: Kivelä försöker befrukta Forden…

Efter 12 timmar i en äcklig Fårrdd så är man ganska dåsig! Men det gick bra att köra tot.

När jag kom fram till Nora gittade vi till en av Kiveläs polare och softade. Dom drack en caffe och jag tittade på. Sen åkte vi till Kiveläs lägenhet. Vi käkade köttbullar och pasta. Gott. Jag var hungrig som en häst!

Lägenhet…

Sen tyckte vi att det var lika bra att dra ut igen, så vi hälsade på några av hans andra polare. Vi körde Maffia en stund med dom sen for vi hem. Nu sitter jag här!

Morgondagen i stort:
Imorgon (eller om typ fyra timmar) ska vi upp igen och köra lastbil till Södertälje. Det kommer bli en kortare förmiddag som vi blir borta sen är vi tillbaka i Nora vid 13.00. VI har funtinationer på att dra på "Sveriges största" äventyrsbad som finns här i Nora. Kommer att fortlöpande lägga upp innehållsrika inlägg med bilder osv.

Här får ni en gammal Armyfilm som Kivelä hade på sin dator:

Min AK fuckade ur och jag kunde inte få in automaten som ni ser! :/

För vidare information om hur Kivelä upplevde dagen, kolla här…

Sluta aldrig dricka mjölk!


Höes…

Fred…

Lugnt…

Yo all…

Sitter på lan för närvarande. Jag ska snart hem och käka och packa lite. Jag måste lägga mej tidigt så att jag orkar ta mej upp imorgon och köra 80 mil typ. Kl. 06.00 går bilen mot Sthlm och Örebro!

Återkommer när jag kan. Och kom ihåg, sluta aldrig dricka mjölk! I'm out…


Peace…

Ha!


Lokalt Area Nätverk…

Hej!

Vaknade "tidigt" av att syrran ville att jag skulle komma och vara barnavakt åt M&S. Sagt och gjort. Vi satt på deras dator och tittade på "bolibompawebben" som Malik säger. Det är sjukt att han redan sitter och klickar vid en dator. Fan så mkt mer han har att lära än mej när jag började sitta vid datorn när jag också var 6 år gammal! :D Internet fanns just och pass?

Det här är Shufflepuck Café. Det var det första spelet jag spelade i mitt liv. Det och pussel typ. Och nu sitter Malik själv vid internet och spelar Flashspel!!

Jag åkte hem vid 14.00 iallafall och Fredde låg fortfarande och sov. Jag tog med mej han och vi hämtade Bajsi och kickade på Dallas och dom käkade pizza. Hem igen sen och snacka med Kivelä lite mer om bilen och min trip till Örebro.

Som det ser ut nu så ska jag köra ner till Örebro på tisdagsmorgon och hänga där till torsdag och sen åka tåg till Härnösand för att hälsa på Tina, Agnes och Linn. För att sen åka bil med dom hem på fredagseftermiddagen. Kommer nog att få sällskap av Sandra till Stockholm också! :) Det blir en roadtrip.
Här är lite pics på bilen; dom är mest riktade till dej Kivelä.

Bil…

Som ni förstår så körde jag till Frostkåge och köpte bilen åt Kivelä. Fyra papp, BAM! Och nu har jag provkörd lite i stan och ut till Anderstorp och sitter nu på ett så kallat Local Area Network i Karjas kvartersgård. Dom som befinner här just nu är jag, Bajsi, Gille, Karja, Per, Isse och Apan. Alla lanar utom Isse och Apan.


På sista bilden ser vi Bajsi sitta och spela "Met & Fuck" på internet…

Jag ska inte bli så långvarig här för att jag ska till Af imorgon vid 13 och softa. Sen måste jag vila upp mej tills på tisdag om hela den dagen ska gå till framförning av fordon i 10 timmar!


Hörs

Fred

Ovanligheter…

Hej!

Inget blev som planerat igår. Det blev inget häng med Lance. Han tyckte att vi skulle ta det en annan helg. Okej, med inget att göra och känslan av mållöshet så åkte jag upp på Getberget för att kolla på en bil åt Kivelä. Sen hann jag förbi Shell och hamnade på Freddes skola där dom förfestade.

Fourfeast…


Jag hade ingen kostym så jag hade inte tänkt följa med först…

Men jag fick låna Claras mask och följde med på Traversen iallafall. Det var inget mindre än en helt klart ovanlig upplevelse. Studentfolk, det är det ända jag behöver säga! Datanördar + alkohol = Bara kul för mej att sitta och observera från ett säkert avstånd. Jag vet inte om det pinsamma var att jag var där eller om det pinsamma var att jag var där utan kostym. Iallafall så vet med säkerhet att jag hade roligare där än om jag hade varit hemma själv, även om kvällen till 90% bjöd på weirdness.

Det blev en meningslös efterfest på villagatan en stund sen kickade jag hem. Overall en soft kväll. Även om majoriteten av folket jag tillbringade kvällen med kontinuerligt tyckte att jag skulle röra mej i nån slags takt i form av dans. Men det gjorde jag inte. Som tur var. För allas skull…

Jag hade också filmat lite inne på Traversen men jag får inte lägga upp det för X. Det var en liten film när han dansade, han har tydligen helt plötsligt börja skämmas över sin dansstil!? Men det får vi ta nån annan gång! :D

Jag hade kommit på en mer utförlig och mer beskrivande text som handlade om kvällen igår, men just nu sviker mitt minne mej. Jag återkommer till ämnet om jag minns senare…

Här är en randombild på Freddes två navlar från en annan kväll…

I nuläget är Fredrik bakis och vill ha pizza, he's getting on my nerves. Jag tror att vi ska ta och åtgärda hans hunger nu. Adjö!


Hörs…

Fred…

Postat 2009-10-17, kl…

Tjo motherfuckas…

Inte mycket märkvärdigt att skriva om dagens spendation på Edda hallen. Bad i sin fulla normalitet. Det enda som eventuellt skulle kunna ses som extraordinärt var att precis som jag ska lämna badhusbyggnaden så kommer Jonas Lance Stenberg in. Han ska spela pingis och frågar om vi kan hooka ikväll. Spikat, inte ofta han är hemma sähär! :)

Men just nu sitter jag med kluvna hårtoppar, och hårtopparna får representera saker att göra. Till en början så hade jag faktiskt tänkt transportera min kropp till Traversen med Fredde på deras gigaantiska Halloweenfest. Men nu känns det som att det är försent att göra det eftersom jag måste fixa ngt att klä ut mej till? Och dom hade visst ngt skellettema? Jag som hade tänkt komma med en Eminemmask?
Anyways, nu när Lance ändå är hemma så kan jag lika gärna skippa det och softa med han istället. Och som redan tidigare förutsatt så festar alla jag känner ikväll igen. Vilket suger. Exakt som alla andra helger när alla jämt kör tvådagars!

Nu ska jag ut och göra ett topphemligt ärende åt en gammal armyfriend…


Thee song…


Höres…

peaces…

Saker som händer…

Hej…

Fredag. Inte lik en annan fredag. Vaknade kl. 10 då klockan ringde. Jag hade lagt upp en ganska hyffsad plan på min dag. Men den fuckades upp såklart. Jag vaknade av att det regnade, det betydde att mina planer att fara på Rovön och plåta lite totaldog helt och hållet.
Vädret gjorde att jag inte motiverades att stiga upp så jag snoozade till 13.00 ungefär. Jag skulle skjutsa syrrans kille till islandan och då blev det brått så jag värmde en Billy's och käkade den i bilen. I samma veva följde jag farsan på stan och uträttade några ärenden.
Jag kom hem och till min förvåning så har manicken i pannrummet som hämtar pellets till pelletsbingen slutat fungera. Jag tar fram mina elektrikerskills och pillade lite Skruv, skruv. Klart och betalat! Det löste sej bra.


Eftersom 90% av dom jag känner nu mera är helgalkisar så tillbringade jag och Fredde kvällen hemma hos en av hans classmates och såg Waltz with Bashil. Det var en sjuk film som var riktigt snyggt gjort. Sen handlade den om krig också. Den får fyra av fem bollar(?) av mej!
Efter den gemensamma gruppaktiviteten kickade jag och Fredde till Björnens crib där han, Alle, Karja och Per satt och softade. Vi tjötade med dom ett tag, hämtade brorsan, och sen hem till mej. Fan vad det här inkägget börjar bli ett "och sen gjorde vi det, och sen det, och sen for vi dit och jag heter Kissie.se osv". Men, men. Kan väl berätta ngt roligt i stället.


Krp. Dennis Kivelä ringde mej och berättade att han hade hittat en bil på blocket som han kanske ska köpa. Kruxet är att den finns på NorrböleHooden här i stan. Han ville att jag skulle köra ner den till Örebro och då också kunna hänga lite med han en dag eller två. Sen ska jag åka tåg eller buss och eventuellt lite bil hem. Det skulle vara soft! Så vi håller tummarna att det blir så. Då kör jag ner nångång mitt i veckan så att jag kommer hem på fredagen. Det blir en "liten-lonley-mini-one-way-road-trip-med-a-minor-landscape-train-travel-back-home-resa" som kommer kunna bjuda på en massa roliga bilder och filmer till bloggen.

Jag vet att det är tråkigt när man som "bloggare" inte lägger upp bilder i sina inlägg. Och att man bara vill spy på författaren när det bara är text, men; i nuläget beror det mest på att:
t. Jag sitter (ligger) på min bärbara och min hårddisk med 20 000 bilder är på den andra datorn.
tt. Jag har inte tagit så många nya bilder, varken idag eller i dagarna på ett tag (meningsuppbyggnad?).
ttt. Det beror också på att det inte har hänt något märkvärdigt heller på sistone.
to. Jag ska ta bilder.
o. Förmodligen imorgon.

Jag ska bada med Samwise och Mahaliq imorgon också. Så… jag… kommer… inte… kunna… ta… bilder… på… det… Fan! Jag skrev förra meningen som att jag hade tänkt ta kort på morgondagens aktivitet men jag kom på att det är svårt att plåta inne på badhuset? Jag vet inte vad jag säger längre. Fredde sover redan, så jag ska göra det också.
Aj äm aowt… piece!


Hörs…

Puss…

Pannkakkaa…

Tjyo mdrfks…

Hektisk dag idag! Meaning? Meaning att jag vaknade kl 08.37 av att Fredde kom hem till mej. Varför var det jobbigt? Jo, för att jag hade suttit uppe till 06.00 typ och försökt få till en bra export på hans film som han skulle visa idag för sina lärare och sin klass. Och varför blev det så sent? Jo, för att vi såg Remember The Titans i natt. Satan vilken rulle, det var allt för länge sen jag såg den. Sen kickade vi till Shell.

Oh good ol'Shell. Det skulle man kunna säga är våran tillflyktsort. Där han man tillbringat några timmar, några år. Och för att inte börja snacka om några tusen! Ända sen dom dagarna man gick i sjuan så har man farit på Shell och köpt sej nånting. Alltid lika pålitligt öppet, dygnet runt, året om. Shell är för oss som byhålans korvmoj. Eller storstadens hetaste uteställe. På Shell vet man vad man får. Det är Shell självt som har gett oss en anledningen att bli trogna stamkunder som vi är. Utan Shell hade man varit hungrig där på småtimmarna om natten och man hade inte heller kunnat ha ngn stans att fara när man har tråkigt!

Calle och Björnen ville inte vara med på min blogg så jag lägger upp dom här. Sen inhandlades en Ost&Basån korv, en pepsi och en fucking Red Bull shot? :O Det var för sjukt för att vara sant så jag, Bajjan och Calle blev tvugna att köpa och prova. Tre kroner dyrare än en vanlig RB, varm och utan kolsyra! Det var inte så gott men man blev fan pigg. Där av kanske varför jag inte somnade för än 06.00? Maybe, vem vet! :D

Jag fick mej upp vid 12.00 iallafall och kickade till Freddes skola för att visa våran film för hans klass. Det tyckte att den var bra än så länge (den är inte riktigt klar än). Och vi fick lite feeback av lärarna om vad som ev. kunde förbättras. (Känns som att jag har skrivit det här tre dagar i rad nu; om feedback och lärare och om Freddes skola!). Jag tror inte lärarna fattar att jag inte går i den där klassen, dom tror säkert att jag också pluggar till scenograf. För att jag hjälper till där så mkt. Men det gör jag bara för att det är kul! :)

Fredrik har fått besök av en jenta som heter Erika som han träffade i Gbg och som känner en i hans klass. Efter det som kändes som en evighet av feedback och råd och tips och tricks på Freddes skola så körde vi runt Skell och visade Erika runt i stan. Inte så mkt att visa det vill säga. Mest pinsamt.
Och som en följd av det så tror jag att vi ska se en rulle hos Fredde ikväll eftersom alla andra ser på hockey. SånuskajagbloggaklartsenskajaghöraavmejtillFreddeochhöravadhanharförsej.Dåhörsvisenaremotherfuckas… <-Klicka absolut inte!! VIRUS!!!


Ses…

Pec…

Tillägg…

Tack Fredde för att du öppnade fönstret i mitt rum. Man märker det inte heller förän man har frysitfast typ! Nu är det minusgrader här och alla har fått HIV!

Vanilla Coke nästa…

"Han viet dom…"

Aatjena biatchjes…

Jag vet! Jag har blandat ihop Rumänien med Ungern. Varför? Jo, för att hufvudstaten i Ungern heter Budapest och hufvudstaten i Rumänien heter Bukarest. Pretty similar don't you think!?

Anyways, sitter återigen nere i min rom och fipplar med Freddes film. Har också hunnit med att hjälpa Freddes classmate Clara. Alltid kul att kunna hjälpa till. Igår kändes det som att vi var klara med filmen, men det är alltid ngt som kommer upp och då måste man sätta sej ner och pilla igen.

Idag har dagen bara gått ut på att redigera. Och jag vet inte vad jag ska göra ikväll. Det blir väl förmodligen TV spel här igen. Jag måste ladda min D90 och ta några sjuka bilder snart känner jag. Börjar som gå trögt med det.

Sen funtar vi på att spela in en sketch eller bara en snygg film i HD. Man måste ju passa på att göra det när man har en nog bra kamera! Har nån någon cool idé så är det bara att höra av er. Och som ni ser nu så har jag lagt till tre länkar högst upp på bloggen som går till min FB, YT och till SBHs blogg. Så det är bara att posta en idé nånstanch. Jag har också funtinationer på att göra om min banner och/eller design.
Jag har gjort en testdesign som ni kan se här och här. Jag gjorde den för ett tag sen men jag vet inte om jag ska använda den. Jag vill hellre ha en rörlig banner som är gjord i flash. Det blir roligare så! Sen har jag som vanjt, vänt, vänjt, vaäntjnat mej vid att bloggen är svart, så jag tror inte jag bara PANG! byter till vitt igen bara så där. Endel läsare kanske har epilepsi, så en hastig switchning av färger kanske skulle skapa oreda.

Jag känner också en viss abstinens efter nånting som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Känslan jag har är som att ständigt vara sugen på godis fast jag har egentligen inte några problem med (längre). Utan nu är det som att jag hela tiden är hungrig fast jag nyss har ätit. Eller som att det är nått som jag minns som kändes bra fast jag kan inte avgöra om jag har drömt det eller om det var verklighet. En slags längtan kanske. Jag vet att tiden bara springer iväg och snart säger det bara pang sen är det nice igen. Det vet vi!
Nu ska jag gå och käka iallafall, sen ska jag nog fira livet med en Vanilla Coke! :)


Sharpton for president ya'll, I'm outie…

p'z

Mkt gjort…

Yoooooooooooooooooooooooooooooooooooooa…

Jag ställde faktiskt väckaren på 10.00 imorse. Softade ett tag sen kickade jag till Freddes skola. Han behövde mej där för att han skulle få feeback av sin lärare om hur han, vi, jag, kan för bättra hans film. Det blev några ändringar som vi måste göra. Ta bort lite onödig musik, byta ut några klipp. Men det är minor saker som ska fixas så jag ska sätta mej och göra dom nu.

Annars då? Har städat i köket uppe åt min mor och även damsugat nere i min rom. Det blev till och med en omedveten powernap. Och när jag vaknade så minns jag vad jag somnade till:

Ganska intressanta grejer faktiskt (även om jag somnade med fem minuter kvar på sista delen)…

Jag vaknade också av att jag var djuriskt hungrig. Så jag gick upp och fick nygrillad kyckling från Obs! av morsan och farsan. Så nu när jag sitter nere i min datorskrubb så är jag mätt och belåten och taggad inför att redigera igen.
Jag lyssnar på hög musik i ett par lurar så jag hör inte om det kommer ngn ner i källaren eller in i mitt rum. Men jag har satt upp ett bevakningssystem. Jag delar bildskärm med min bärbara dator som sitter på sängen och softar med webcamen igång! Funkar fett nice. Men man blir lite nojig, för varje gång man inte kollar om det kommer nån, så kan det ju KOMMA NÅN!!?

Nu ska jag fortsätta med Freddes film. Det är väl så kvällen kommer att spenderas; nere i källaren, med min dator, och kanske Fredde och nån mer. Det visar sej.
Här är en bra låt…


hörs

fred

Mer krubb…

Tjo motherfuckas…

Detta händer exakt just nu:
1. Fallos ligger/sitter i min säng med min bärbara dator och pillar.
2. Fredde sitter bredvid och tittar på.
3. Jag sitter vid min stationära dator och skriver ett blogg inlägg.
4. Karja står på knäna och lutar sej över mitt lilla bord i mitten av mit rum och spelar TVspel.
5. Alle sitter på kanten av soffan och koncentrerar sej på TVspelet.
6. Björnen lika så.
7. Bajsi med. Han sa just; "Håll bort han, håll bort han, håll bort han!".
8. Det tjatas om att dom ska dra på Obs! och handla gofika.
9. Jag har redan varit där när jag skulle handla ngt att käka till middag.
10. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt. Det jag köpte var:
1. Billy's Pan Pizzor 8 pack.
2. Gorby's 10 pack.
3. En 50 cl fanta.
4. Två chokladmjölk
5. Wienerbullar.
6. Tvåpack sockerkaka.

Så min middag blev en gorbys och sockerkaka. En typisk lan-middag alltså, fast det inte ens är LAN. Mina päron kommer hem om en kort tid också. Det ska bli nice och se bilder och film från Rumänien. Nu ska jag gå upp och kolla lite khrejer!


Smell ya' l8r…

Fred…


Krubb…

Aatjenahej…

Sitter uppe i köket och har gjort det igen;
Efter att vi hade sett G. I. Joe hos Fredde for vi hem till mej och lirade TVspel. Och det brukar oftast resultera i att man inte går och lägger sej så tidigt. Men klockan blev kanske halv tre, tre innan jag fick lägga mej. Som tidigare nämnt så är bland det bästa som finns att bara sova tills man vaknar. Och det gjorde jag ju såklart i morse med. Jag vaknade kl. 10.00 och kände mej utvilad och inte alls trött. Men jag stiger inte upp för det? Nej, nej. Jag ligger kvar även fast jag är pigg och force-somnar igen. Och så håller det på, vaknar, somnar, vaknar och somnar. Om och om igen i typ tre, fyra timmar. Så när jag inte orkar med mej själv längre så stiger jag upp vid 14.00, hungrig som two cats fighting och less på att jag sover bort halva dagen.

Men, men. Nu sitter jag här uppe och intar föda i form av gårdagens middag som jag och Fallos lagade. Jag inser att jag har mycket saker som nu ligger inom mitt ansvarsområde, då jag är helt själv i huset. Ingen Isak eller Sarah och inga päron.
Jag måste diska, städa till i vardagsrummet och i köket. Plocka bort lite skit och jag skulle också kunna hämta mitt pass som jag beställde i förra veckan, men Farbro Blå stänger tre. SÅH!

Igår tog vi också farväl av Kludd som flög till Dublin imorse. Känns overkligt att han verkligen har gittat nu. Jag ska iallafall höra med han när han har fixat boende om jag kan komma dit och softa med han ett tag. Känns lite dumt, men från början skulle vi ju åka tillsammans. Jag fick dock inte napp på några av jobben som jag hade sökt. Weird! Men nu när han har åkt så är det lätt(are) för mej att dra dit och kolla om det finns några jobb att söka. Vi får se när jag bestämmer mej för att fara, förmodligen när biljetterna inte är allt för dyra. :)

Måndag idag och det känns som att jag är den sista människan på jorden. För folk jobbar, folk går skola, folk sover(?). Har pratat lite med Agnes och den enda som har ringt mej är Bajsis morsa som ringde i fickan. Jag ska nog ta mej en dusch, sen kanske se en film i min ensamhet. Miss you!

"Hej, jag heter Shanti Rooney och jag är skådespelare…"


Hrs…

Pce…

§öndag...

Tjo..

Sitter uppe i ett tomt (dom andra är där nere) hus utan min hårddisk med bilder så det blir inga bilder, utan en film. Sen.

Lördag:
Skulle ha en soft TVspelskväll hos mej. Slutade med att några gittade och såg fotboll med alkohol och vi som blev kvar såg Zombieland. Den var mer rolig än hemsk, kanske för att det var en skräckkomedi?
Sen hämtades lite folk från krogen osv osv. Det var over all en riktigt nice loerdag! :D

Söndag:
Stiger upp i reko tid och käkar pannkaka. Låter tiden gå till kl.16.00 då jag skulle skjutsa Isse till bussen. Han skulle till Kalix och plugga lite. Fick helt plötsligt multibla saker till på halsen som skulle göras; säga hejdå, köpa lingonsylt på tub till syrran, ringa morsan i Rumänien och be dom instruera mej om hur man startar om pannan eftersom den hade stannat och då finns det inget varmvatten att tillgå i hela huset. But I pulled it all off!

Jag och Fallos for på Obs! och handlade ingredienser till tacogratäng. Det blev fan gott alltså. Det ska jag börja laga alltid när jag är ensam hemma eller om jag ska bjuda ngn på det ngn ggn. Sen var planen att kicka till Fredde och se G. I. Joe. Det var btw en dålig film. Lite för mkt action för mej alltså. Sen ju mer filmen led mot sitt slut, desto mer kunde man dra referenser till Star Wars. 2/5 i betyg.

Här är en incident som inträffade en stund innan middagen: Two Cats Fighting! :D

Det roliga med det här klippet är att även om man skulle se några katter på kameran så står dom helt blixt stilla! Sen är det bara sjukt kul att man inte såg dom när Fallos tog upp iPhonen och skulle filma. Katterna står precis vid den blåa traktorns skopa.

Jag känner att det är lite motsträvigt att fylla bloggen med intressanta ämnen och/eller händelser och att det medför att färre läser min blogg i nuläget. Jag tror att eventuella aktiviteter i veckan och/eller till helgen kommer kunna bidra till att jag skriver innehållsrikare inlägg med bilder, filmer och dylikt.

Nu ska jag styra upp lite TVspel up in this joint.


Höres…

Peace…


He(L)g…

Yo…

Gårdagskvällen(?) får 10 av 5 stjärnor! :D

Premotar lite av SBHooden Bloggen och lägger upp en länk med ett blogg inlägg som Fredde skrev, som mest innhåller bilder! :) Kolla här och här eller här. Som ni ser så var det avskedsfest för Kludd eftersom han gittar till Irland på måndag. Själv såg jag det inte som en avskedsfest eftersom jag också kommer att fara dit inom loppet av en månad! :)

Ikväll blir det TV-spel hos mej. Har tagit fram mitt gamla Nintendo 64. Fifan vad kul det är. Mario Kart, Zelda, Exite Bike, you name it! Sen får vi se vad som händer! :D

Nu ska jag dricka en Vanilla Coke! :)


Höres…

Peace…

Clever guy…

Tänk på det…

Maps…

Thanks mates!

Norske zombies…

Tjo mor bitches ...

Å sove til du våkner, er det ingenting vakrere type! Jeg kjørte til politistasjonen i dag og vil fastsette en rettferdig pass. Jeg var en centimerter kortere enn jeg trodde, pluss de tok mitt fingeravtrykk. "Vi gjør det i disse dager, sier den kvinnelige politiet.

Det var pizza til middag, slik at det ikke koker tørt. Foreldrene mine går til Budapest for helgen, og har gitt alt ansvar til meg. Og som voksen som jeg er vil ikke gjøre noen skuffelse, og huset vil bli tatt når de kommer hjem.

I kveld har jeg brukt i mitt lille datamaskinen kiosker. Jeg har fortsatt å redigere Freddes film og det begynner å nesten ta sin endelige form nå. Di animere bildene har jeg gjort klare og bare venter på at Fredde skal slutte med en dag og godkjenne.

I morgen vil vi prøve å finne noe å gjøre for Kludd flyr til Dublin mandag (som det virker nå). Da Tina og jentene hjem fra Härnösand, også. Det vil være et fett mykt helg!

Nå kommer snart Calle, Karja og Bajjan tilbake fra Shell og så får vi se Harold and Kumar goes to White Castle. Jeg har ikke sett det, men det sier at det er bra. Nå vil jeg ikke bry dere med min dårlige norsk lenger. Ha det, så se deg i morgen! : D


Herad --

Fred --

Helpful…

Yoo…

Vaknade 07.48 (tror jag) av att morsan skulle ha skjuts till jobbet. Minns inte så mkt av den händelsen eftersom min hjärna inte hade vaknat upp än.

Gick ju såklart och la mej igen efter det och kl. 10.00 ringde väckare. Jag försöker ju ändå vara en männsika! Snoozade till 12.00 då Kludd ringde och ville ha flytthjälp. Jag svängde förbi på Sibylla och köpte en PA RI SA RE! <3 Sen fyllde vi en släp och körde bort lite grejer från Kludds crib.

Vid 16.30 for jag till Obs! och lämnade lite skräp i återvinningsstationen. Inte så mkt mer att tillägga där.

Käkade korv hemma och nu sitter jag nere i mitt nystädade, persika-aprikos-lavendel-luktande rum med Alle. Vi får se vad kvällen bjuder på. Inte så mkt som händer mitt i veckan!


Det var väl dagen istort. Annars då? Jo, min hårddisk som jag har en massa viktiga filmprojekt på har ju lagt ner. Jag har ett hårddiskverktyg som är bra som fan, där man kan reparera och göra massa tester. Och man ska också kunna ta tillbaka filer. Det är ju posivitv, förutom att hårddisken är på 500 GB och programmet måste söka igenom 122 446 508 filer. Det har jag gjort, det tog 2.5 dagar! När det var klart så fick jag upp en lista på alllallallallaaaalaa filer men mina filmprojekt var inte där såklart? :O Om man skannade 1500 filer t ex, så kunde jag hitta mina filmer, men dom var inte fullständiga, såklart! Det får mej att spy och jag måste hitta en lösning på detta problem snart. Aja…

Det är onsdag den sjunde oktober och ni har just blivit intolerismade!
I'm out ya'll…

Kvällens bilder:

Stoppmotion från när vi grillade hos Calle back in 2007…

]-[ÖRS…

]FRED…

Seg filosofi...

Yo in the hawwa house...

Sitter på Freddes PC. Har fått lite klagomål för att jag inte uppdaterat. Så jag gör det nu:

Igår sovde jag hos Kludd. Jag ställde faktiskt klockan på 10. Vaknade då och tänkte dra hem och städa mitt rum. Men jag snoozade ett par halvtimmar och vid lunchtid ringde Oonagh och sa att jag hade intervju med TeleTech. Jag tänkte fuck allt, jag kommer inte hinna städa eftersom jag väntade en massa samtal.

Amy från Teletech ringde mej och intervjuade, hon tyckte att det gick bra och på nått skumt sätt så fick hon mej att säga att jag förstår och gör mej förstådd på norska? Vilket inte är svårt alls! Så hos bestämde att en norsk snubbe som hette Thomas skulle ringa och halvintervjua mej för att jobba på den norska avdelningen på Teletech.

Efter alla samtal så kickade jag och Fredde på Max och trycke krubb. Vi träffade Calle & co på stan och jag hittade mej till och med en jacka. Sweeeet!


Gårdagens kväll kunde väl inte ha spårat ut mer? Vi tillbringade måndagskvällen/natten hos Kludd med lite kortspel och vetelängder från Shell.
När vi hade softat ett tag så kom vi på att vi kände oss tvungna att kolla upp hur mycket en googol är! Sen spårade snacket ur. Om att man skulle logga in på sin bank och se en googol på sitt konto etc, etc. Så klart så finns det ju ett tal som är större än en googol, en googolplex! En googolplex är alltså 10 upphöjt i 10 upphöjt i HUNDRA?! Det finns ingen nuvarande dator i världen som skulle kunna skriva ut det talet.
Det är ett så sjukt stort tal att även om alla atomer som finns i det nu utforskade universumet var papper och man skrev en nolla på varje papper så skulle det inte räcka till. Det finns uppskattat mellan 10^79 och 10^81 atomer i universum och det är fortfarande inte nog många för att kunna skriva en googolplex! Och enligt Moores lag, som egentligen säger att datorprestanda kontinuerligt blir bättre, så skulle det inte vara värt att börja försöka skriva en googolplex förän om 500 år. För om två år skulle det finnas en dator som skulle skriva ut det snabbare. Word-dokumentet eller filen som googolplexen skulle skrivas i skulle ungefär ta 20 000 000 000 000 (tjugo triljoner) gigabyte utrymme på en hårddisk.

Kanske lite hard to keep up men det ända vettiga vi kom fram till var typ att eftersom det inte går att skriva ut en googolplex så måste det ha varit nån gjorde det precis innan Big Bang för 13 700 000 000 år sen. "Fan, grabbar, vi klarade det, bara en nolla kvar sen har vi skrivit ut en googolplex...." 0! BAAAAAAAAAAAAAANGG!!!

Jag får huvudvärk av att ta upp det igen iaf. Vi tänkte att vi skulle dra hem till mej och se Liftarens Guide till Galaxen, men vi såg Year One istället. :) Skön rulle!


Idag vart det dock städning. Jag steg upp lite senare än tänkt (igen) och kom igång försent. Började vid 14.00 eller lite efter 14.00 och blev väl klar kl. 19.37! Ja, det tar så lång tid att städa för mej. Jag är pedant! Speciellt om jag inte har städat på 3 månader. Det låter dock värre än var det är eftersom jag inte har varit hemma på två av dom! Jag ska inte ens börja gå in på hur jag går till väga när jag städar för det är en fucking ritual.

Jag vet inte varför jag lägger upp det här. I brist på annat, I guess! Jag kommer iallafall inte låta det gå så här långt igen, för min egen och mina vänners hälsa! :/

Före...


Efter...

Mitt i mitt städande ringde Oonagh igen och sa att jag hade fått jobbet på Teletech i Belfast. Men jag tackade nej, även om det är det dummaste man kan göra i dessa tider. Klart jag inte ska fara själv till Nordirland när jag har lovat Kludd att vi ska dra till Dublin och jobba. Oonagh förstog det och skulle säga till Teletech att jag tackade nej.

Mer om irland sen, nu ska jag låta Fredde få sin PCskit igen och hämta lite hallonpaj. Nice! :)

Jag ska uppdatera imorgon spikat, så jag måste göra ngt fett ikväll så att jag har ngt coolt att skriva om!


HRS..

PCE..

Bajsi...

Tjo fucks...

Sitter just nu på en PC. Och inte vilke PC som helst, utan på Emils (aka Bajsi, Bajjan, Pruppan, Prupp) PC. Den har världens äckligaste mellanslagstangent som typ inte går att tryckaner.

Igår blev det ett litet äventyr iallafall. Jag och Fredde tog våran moped och begav oss till Kludd där det var fest. Och alla där skulle typ just dra ut på krogen så det blev en kort visit. Eftersom vi inte hade ngt bättre för oss så föreslog Fredrik att vi skulle köra förbi hans skola och kolla om det var ngn där. En lördagkväll kl. 00.15 typ! Och så var fallet också, en av hans classmates var kvar där och höll på. Vi fick låna en dokumentärfilm av henne och det blev att vi körde hem och såg den. Svårt att gissa?

Idag steg vi upp vid 12.00, eller ja, jag var tvungen att stiga upp då eftersom Fredrik alltid vaknar i ottan typ kl. 08.00 och ger sej inte med att försöka väcka mej för än jag stiger upp!
Vi körde i alla fulla fall till Obs! och käkade korv (till frunch). Fredde skulle också ha middag ikväll med sin klass, så han passade på att handla till det med.

Övriga händelser, halverst värda att nämna:
1. Hakade på Kludd och Sofie till Dallas.
2. Käkade fisk och pasta hemma.
3. Har plockat isär min hårddisk, på vilken jag har viktiga grejer. Har också börjat recovra filer, får se hur det går.
4. Gått till Bajsi där jag nu sitter och väntar på att dom ska komma tillbaka från Krysset och Hemmakväll. Lottes bil körde förbi här för en stund sen och tutade. Det börjar kännas som att detta är en konsiration mot att vi verkligen ska se film här?

Live update:
Ringer Bajsi nu...
Dom var på krysset...
Kommer så fort dom kan...

Nice, nu ska jag sätta mej och se Svamp Bob med Bajjans lillebror! :)


Later.

Fred.

LulePite…

Chaa…

Up in the morning and out to school! Na na na na na na na na naaa. Näe men upp tidigt iaf. En mindre roadtrip hade vi framför oss. Vi drog upp på Solbacken och käkade korv på ICA Maxi, och Lotte skulle nödvändigtvis ha cider?

Kan lägga upp highlights i form bilder och filmer och dylikt på själva bilfärden etc:

Lite roadpicz…


Färden osv…


Världens första pommes som såg ut som en papegoja!!!



Vi hann gitta till Fallos ett tag och se hans lägenhet, fet…

Det blev inga bilder från själva badandet. Men det var overall en kul baddag och att få ta Betty Bultare (Golfen) ut på the road again är alltid mysigt! Hade tänkt ta och plåta lite inne på badet men jag glömde och/eller pallade inte typ.

Sen innan vi fot till Fallos så sprang jag in på ICA Kvantum och köpte Vanilla Coke! :D <3 MEN! Dom säljer inte flak längre? Så klart inte! Dom har bara en kyl där som man får plocka en och en dricka ur. Jag kan ju inte plocka 24 st burkar utan att kunna lägga dom i ett flak eller en annan slags kontainer? Så jag köpte bara sex stycken burkar. Och två stycken drickor som heter 'Cream'. Ska också smaka vanilj tydligen. Och det bästa av allt är att jag glömde dom hos Fallos i Luleå! Så nu får jag vänta till nästa helg innan jag får dom. Men den som väntar på ngt gott… ;)

Jag och Fredde skjutsade hem Lotte och hann förbi Obs! också. Jag vet inte vad jag gjorde men jag köpte en Burn, en cola? Sånna godisar som är som Non Stop, fast dom heter Never Stop, och fyra Kexchoklad? Vad hände? :P

Jag och Fredde har bara suttit och småreddgat lite här hemma nu och vi ska väl kicka vidare mot slummen sen! :)

(Ni kan läsa allt dom hur Fredde upplevde denna dag, här på SBHoodens blogg!)


]-[öres…

]Peace…

Natten…

Tjo motherfuckers…

Lite pandom pix från idag:

Tagna från eparkbreon, inte så genomtänka men…


Fredde gjorde ett "popsnöre" och en 'freeze'…?

En kortare snutt från våran fredagkväll:


Våran kväll/natt, "kalla vad ni vill du" (Alejandro Fuentes Bergström), har mest bestått av gått och gott. Vi tog våra ben som vetenskapen gav oss och gick hem till Alexander Falk från mej. När vi kom fram till Alexanders hus så knackade vi på och gick in, jag menar, vem skulle inte ha gjort det?
Där inne i värmen (för nej det är ingen värme ute) satt Alle, Karja och Björnen och tittade på hockey. Den hockey som Bajjan, Kluddan, Gillan och Mollan var och såg.

Varken jag eller Fredrik känner så värst mycket tillfredställelse av att titta på karlar som åker konståkning efter en svart rund skiva av vulkaniserat gummi i 60 minuter. Så vi bestämmer oss för att gå hem till Fredde och äta pannkaka istället:

Som Mat-Tina skulle ha sagt: Jätte gott!

Det blev också en promenad, eller marsch, "kalla det vad ni villdu", hem igen till mah crib @SBH. En snabbare klippning av kvällens eskapader och nu blir det slaggen. Fredde sover redan i min soffa. Vilken soffliggare!
Imorgon bär det av till Piteå vid 11.00-tiden. Det blir en road trip för mej, Lotte och Fredde, alla andra bangade!
Det blir soft!


Då hörs vi…

Så säger vi peace…

Kveld…

Yo…

Klockan är 20.22.16 när jag börjar skriva det här. Kvällens plan var egentligen att dra och bowla, men det sket sej. Vi blev bara tre stycken. Så vi sparar våra pengar till imorgon istället när vi ska dra antingen upp i landet eller ner i landet (beroende på folks banghet) och bada!

Tidigare pratade jag i telefon och sekunderna efter jag la på så kom en lite spindel krypandes bredvid mej och Fredde som satt i min säng. AHHHHRRRRGGGG! Både jag och Fredde flyger upp som två små flickor och skriker! WHAAMM! Jag mördar spindels brutalt och vårat lidande är över. Egentligen är det inte ens lite farligt med spindlar men när den helt plötsligt kryper upp bredvid en och Fredde reagerade som har gör så rycks man som med! :)

Jag var och plåtade lite grejer idag också men eftersom jag har två CPn här som vill fara så hinner jag inte lägga upp ngt eller skriva ngt me……

Fuck…

Hej läserz…
Jag har bara en Vanilla Coke kvar, men eftersom vi ändå kanske ska förbi Luleå imorgon så är det okej!
Nu ska jag äta sen fara på stan. Jag hatar stan och vill därför inte vistas där en längre tid, så därför tillbringar jag den korta tiden själv…
Och kom ihåg, sluta aldrig dricka mjölk!
Stonecold sober…
]-[…
]F…

Facebookwars…

Yo bitches…

Sitter hemma på min bærbara dator och softar. Vaknade kl. 09.00 imorse iaf. Varför? Jo;

Som ni vet så ringer dom från Belfast hela tiden och vill göra intervjuer och grejer, och imorse skulle dom ringa kl. 10.00 och fråga mej om massa saker. Men inte det? Ingen ringer kl. 10.00, istället ringer Charlotte Lawson från Manpower Ireland och meddelar att jag inte fick jobbet på Xerox. Okej, too bad. Inte mycket att göra, CL sa att det fanns ett annat försäljningsjobb 40 minuter utanför Dublin. Men det kändes inte så lockande, "you and 'Ludvink' could still see each other on the weekends". Njaa?
Ska iaf göra en intervju med en tjej som heter Amy imorgon. Men jag slösar bara deras tid eftersom jag ändå inte tänker ta jobbet. Och nu när Kludd har spikat jobb och inte jag så måste jag ha lite mer tid på mej att bara fara till Irland eftersom jag inte har nånting där än. Men mer om det i en framtid.

Slumrade till och sovde ett tag sen var det dags att käka nått så jag kickade hem (från Kludd). Gjorde inte mkt vettigt tills Fredde och Lotte kom till mej. Vi skulle försöka göra klart lite ljudsättning till Freddes film. Och det gick väl så där med tanke på att vi skulle synka fotsteg. Inte det lättaste faktiskt. Inte så lätt heller när man inte har spelat in egna utan måste nöja sej med ett halvtaskig ljud som fanns i mitt gigaantiska ljudarkiv som lät like something the cat had dug up from behind the windmill!

Sen så om det var nån som var inne på Facebook idag så gick det kanske inte att missa att det startades ett litet FB war. Om man glömmer sin Facebook inloggad och låter ett tangentbord kopplat till den datorn hamna i fel händer så kan det få förödande konsekvenser! Och det kan till och med drabba oskyldiga, vilket det gjorde i detta fall. Men innan allting urartade så preskriberades den beafen! :)

Jag hann ut och fota lite i närområdet på SBH också. Inga bilder värda att visa upp men, det inspirerade mej iallafall nog mycket att jag ev. funtar på att dra ut imorgon och fota i höstens kalla klimat dessa tider.

Fyra pojkar från SBH gittar ner till Sthlm imorgon tidigt på morgonen med bil för att senare på kvällen se en National Hockey League match. Detroit mot St. Louis. Ändå kul om man är intresserad, happy for them! :D

Nu ska jag se om jag kan se om jag kanske kan se till så det sker; How I Met your Mother .502, fatta…!


]-[ [] ]R ]E Z.

]F ]R ]E ]).

RSS 2.0