Katt…

Här är våran katt Betty:

Beng katt…


P'z

Epic Vintage Footage III…

Yo…

Sitter uppe på mitt rum i min ensamhet. Tova är i Dublin och Kludd och Alle hade också farit dit. Det var nu saker inte börja bli roliga.
Jag sitter uppe på mitt rum. Där nerifrån hör jag hur dom ropar att dom ska dra in till Dublin. Dom sa att jag kunde larma på för att dom skulle komma hem imorgon. Nice, ensam hemma. Skönt att få lite ro.
Jag sitter vid datorn i min egna lilla värld. Då och då låter det som att nån trycker på micron nere i köket. Jag tänker inte så mkt på det för att jag hinner tänka att det är dom nyinflyttade grannarna.
Efter en tid går torktummlaren igång, men det låter precis som varmvattenberedaren jobbar. Jag bryr mej inte så mkt om det heller. Mitt under min datorsession så knackar det på dörren! "Vafan, kommer Tova redan hem och det är låst?".
Jag lägger ifrån mej datorn och börjar gå mot trappen till nedervåningen. Det är släckt där nere och jag hinner noja till, för nu slår det mej; alla ljud som jag har hört tidigare, tänk om nån är här inne? Men varför skulle det knacka på dörren då? Frågorna är många, men jag hinner inte. Jag måste göra nånting fort. Tänk om det är en jävla rånare eller nånting.
Innan jag kommer till trappen hejdar jag mej och tänker att jag går in på Kludds rum och ser om jag hittar nått tillhygge av nått slag. Öppnar Kludds dörr och tänder lampan.

"Neeeej!". Alle kliver fram bakom dörren och skriker. Jag hinner bli rädd eftersom jag är mitt i nojningen. Då har dom alltså spenderat lätt över 40 minuter i tystnad där nere för att kunna skrämma mej med små ljud och grejer.

Dock så sprack planen för Alle att ta sej in i mitt rum när jag skulle ha gått ner och sen skrämma mej när jag gick upp igen! Well done, bitches…


Men, men. Till dagens/kvällens/nattens ämne.
Jag har menat att lägga upp den här filmen ett tag nu. Ganska tidigt insåg jag att den var för lång för att lägga upp på tuben, så jag har funtat på om jag ska dela upp den eller inte. Jag gillar oftast inte när filmer är uppdelade så här men. Jag bestämde mej iaf för att göra det nu.

Varsågoda, Boys in tha Hood 1. Våran första film som vi gjorde som egentligen inte handlade om så mkt mer än vad vi brukade ha för oss i hooden back in the days, på sommaren.

Det här skulle väl kunna räknas som tredje avsnittet i min Epic Vintage Footage serie? :)


Boys in tha Hood 1, from back in oh faav…

Del 2:
När jag la upp del två, så stoppade såklart YouTube mej för att jag har en upphovsrättsskyddad låt med i filmen.

Det här inlägget har tagit över tre timmar att författa på tal om inget.
Men nu ska jag nog sova lite. Ha'de'…


Later

Fridens

Såh…

Tja alla…

Nu är det fredag och jag har inte bloggat så mkt i veckan, har inte haft så mkt att säga förens nu;

Min laddare till min dator började glappa i veckan. Eller den har varit lite glapp ett längre tag nu. Och igår tyckte den att det var lika bra att lägga av. Så min dators batterier tog också slut till slut så klart och då var det inget snack om att jag var tvungen att kicka in till Dublin idag efter jobbet och köpa en ny.

Direkt efter jobbet så satte jag mej på bussen till stan, det första jag gjorde när jag klev av var i princip att springa till den lilla Apple Storen. Den är faktiskt så liten att jag inte trodde att dom sålde laddare där. Men jag hade "tur" och herrarna i butiken gav mej en ny laddare för €90!!!

Jag kunde inte tänka så mkt annat än att jag skiter i. Jag måste ju ha en laddare så, inget snack. Efter Apple Storen kände jag att jag var lite hungrig, men jag tänkte att jag ändå skulle sätta mej på nästa buss hem.
Men en tanke hindrade mej. Jag kom ihåg att Forbidden Planet ligger på södra sidan om Liffey. Forbidden Planet är en riktigt fet serietidnings-nörd-affär.

Dom hade
allt
och då menar jag ALLT! Superman, Spider Man, Hulken, alla gamla epic Ironman serietidningar, Xmen av alla slag, Spider lady (eller vad hon heter), Fantastic Four, Captain America. Leksaker, prylar, props, t-shirtar, planscher, nyckelringar, manga och animetidningar/böcker från A till Ö sorterade i färgordning tammefan. ALLT!

Fredrik, du skulle ha börjat grina om du var där. Och såklart så hade min iPhone dött så jag kunde inte dokumentera nånting. Måste tillbaka och göra det nån gång.

Jag snackade lite med killen bakom countern och han sa att det fanns en annan affär som säljer coola grejer på Grafton St. Så innan jag kickade hem så drog jag förbi där och kollade på lite coola grejer.


Efter allt mitt inhandlande hann jag känna efter att jag hade ont i huvudet, var hungrig och behövde gå på toa. Så det blev kicken ganska så snabbt hem. Dock på bussen så satte det sej fyra stycken små spansktalande tjejer bakom mej. Ja, det tjantrades alltså. Det lät typ så här:
Es como la vida la tha tha, haha…

Allt som allt så sprättade jag €120 idag, men det var bara värda och behövliga saker så. It's okey, I had fun!

Här kommer iallafall dagens bild som jag menade att läggade upp tidigare i veckan:

Jag kallar den 'Power'…

Nu sitter jag här med en burgare från The Hill. Gott med middag så här tio i tio på kvällen. Nu ska jag softa ner lite, peeys.

<7 dgr3

Hörs:Peace:

Otroliga Nåd…

Yo…

Idag var fan en dryg dag på jobbet. Dock flög den bara förbi. Hade ganska mkt att göra där på eftermiddagen. Många saker som man måste uträtta för att man är lite ny på stället. Men så är det väl I guess.

Ikväll har det blivit att ta det lugnt. Det blev en lite senare middag som fick bestå av ägg och hashbrowns. Och sen la jag mej framför datorn och såg klart filmen Amazing Grace (2006).

Den handlar om William Wilberforce som i slutet av 1700-talet började kämpa emot slavar och slavhandeln som pågick i Storbritannien. Wilberforce kämpade i 26 år innan han fick igenom the Slave Trade Act 1807 och slavhandel avskaffades. Hela filmens tema (precis som titeln säger) är ungefär "I once was blind, but now I see", som John Newton skrev när han skrev Amazing Grace runt 1767. Vilket betyder att varken Newton eller Wilberforce riktigt insåg vad som pågick runt om i världen med slavarna och slavhandeln. Tills Wilberforce en dag vaknar upp och ihärdigt, både får bruden och sin vilja igenom. Overall, gillar man lite historia, brittisk accent, hymner och shit, så är det här en stark 4/5!

Och för att tillägga: I min ständiga strävan att hitta den bästa versonen av Amazing Grace (ja, jag har hållit på sen 2004, 2005 nån gång…) så måste jag ändå nästa säga att Al Green gör den bäst. Hittills. Iallafall…

Al Green – Amazing Grace

Och med det sagt så ska jag slagga och göra mej redo för ännu en dag på Hewlett Packard. PEACE!

11♥


Later.

Fred.

Ute i vädret…

Tjo motherfakkahs…

Ja, jag vet. Ingen är inne och läser en lördagskväll? :O

Fredak:
Igår på jobbet var det en soft dag. Företaget Absolut (som gör vodka) som vi supportar hade skickat en massa grejer till oss. T-shirtar, kepsar, isskopor, drinkpinnar, drinkparalyn, sånna där överdragsflaskor som man ska sätta på vodkaflaskorna "för att det ska se snyggt ut" och en massa andra saker.
Sen hade vi en massa frågesporter och vinnarna fick ta hem lite grejer. Alle vann såklart. Tur! Det var soft. Jag fick med mej en vit Absolut t-shirt iallafall.

Lördak:
Vi kickade ut på promenad idag och såg oss omkring i Leixlip lite. Vi hittade ett vattenfall:
Kolla på bilderna här och här och här och här.
Ute i vädret…

Leixlip by day:


Och här kommer dagens bild:


Just nu sitter jag och avnjuter Ben & Jerry's Cookie Dough. Sen blir det kanske en film. Men nu ska jag lägga upp skiten. Till sist vill vi hälsa till Max och Torsten Falk på deras fördelsedag. Grattis! :)

13dgr ♥…


HÄrs…

PËace…

10 Irish Fun Facts…

#1:
Platsen med det längsta namnet på Irland är Muckanaghederdauhaulia, som ligger i County Galway.

#2:
Guinness orginalbryggeri i Dublin har ett 9000 års kontrakt på deras egendom.

#3:
Catherine Kelly påstogs vara den minsta Irländska kvinnan nånsin. Hon dog 1785 med en längd på 86.36 cm och en total vikt på 3.62kg. Hon kallades "Den Irländska Fén".

#4:
Vikingar grundade Dublin år 988.

#5:
Irlands nationalsymbol är den Celticska harpan, inte fyrklövern.


#6:
På 1800-talet, var befolkningen på Irland nästan dubbelt så stor som USAs. År 2000 var Amerikas befolkning runt 60 gånger så stor som Irlands.

#7:
St. Brendan från Irland sas upptäcka Amerika 1000 år före Columbus.




#8:
Bram Stoker jobbade som en civil tjänare i Dublin när han skrev 'Dracula', 1897.

#9:
Dublin kallades från början "Dubh Linn" som betyder 'Svart Basäng'. Namnet refererar till en antik sirapsjö i staden som nu är en del av pingvin inhängnaden på Dublin City Zoo.

#10:
Det är tradition att ha på sej gröna kläder på sej på St. Patrick's Day. Om man ser nån utan nått grönt får man enligt traditionen nypa dom i rumpan.

Nu blir det dusch och slagg. Snart bara Två veckor… ♥


Hörs,

Freds,

Utkast: Feb. 17, 2010

Tjo…

Idag var en okey dag på jobbet. Inget som gick så där snett som det kanske kan göra om man stöter på ett problem som är för svårt.

I tre dagar nu har vi menat att fara på Tesco och handla men vi har inte orkat göra det. Igår var alla trötta och idag skulle Kludd gymma efter jobbet (dom har gym onsite på HP för alla anställda). Men rätt som det var så hittade vi ändå lite mat hemma som vi inte trodde fanns. Det fick bli bacon (uttalas basån hemma hos oss), spagetti, rostat och ägg! Jag åt mej rejält mätt och känner fortfarande att jag är lite trött efter den gigaantiska måltiden. Det kommer vara skönt att somna ikväll då.

Annars så har jag nog släppt det där som hände igår. Jag är inte arg längre. Det är inte värt det, jag är ingen långsint person. DOCK, så kommer jag föralltid att tänka två gånger då dom ska berätta nått för mej eller då det är nått som har hänt! Och det får dom bara skylla sej själva för.

Den här veckan börjar luta mot sitt slut och det känns skönt. För rätt som det är så smäller det sen har det gått två veckor. :)

Jag har inte så mkt mer coolt att lägga till. Kan dock bjuda på en bild som inte ens jag äger eller har tagit:

Tänkte bara på norrland när jag såg den (Länk här)


Nu ska jag get a good night sleep…

(Jaa just ja, jag vill tacka alla drygt 100 pers som har sett mitt senaste YouTube-klipp. Det är, by far, tot rekord på min kanal. Aldrig har det blivit 100 views på en dag. Sweet!).


Hörss…

Peacee…

Jag kommer hem först av alla, som vanligt, vid 16.37. Ingen hemma, skönt. Efter typ 15, 20 minuter kommer Tova hem. Och sen brukar det ta 40 min till så kommer Alle hem. Men inte idag.
För att klargöra så slutar jag och Tova 16.00, Alle slutar 16.30 och Ludvig kl. 17.00. Så det är lite mellanrum mellan hemkomsterna.

Jag la mej i soffan med datorn och kollade lite Scrubs när Ludvig kommer hem. Han frågar om Alle har kommit hem?
- Nae, jag tror inte det. Jag har inte hört att han har gjort det iallafall.

Det går inte länge för än Alle skriver till mej på Facebook: "Nice, fast på jobbet! Nödläge, en stor server är nere. Ingen får sluta för än det är löst. Kommer kanske hem om en halv timme!". Shit, fan stackars Alle det är aldrig kul när det ringer 150 pers om samma problem som man inte kan lösa.

Iallafall, tiden går och till slut kommer Alle hem. Han kliver in i rummet endast iförd kallingar, t-shirten halverst av och sin jacka.
- Vafan har hänt, Alle? Vart är dina kläder?
- Jag blev robbad på alla mina kläder!

VA! Han sa att 5 stycken hade ropat efter han och börjat dra i han när han gick hem från bussen. Sen hade dom slagit han i magen och tagit hans kläder, mobil, börs och värdighet och sen bara stuckit.

Han går upp på sitt rum och vill inte prata så mkt om det, och det är ju förståeligt. Jag gick ut till köket där Ludde kokade gröt. Jag berättade vad som hände och att jag tyckte att det var jätte hemskt. Jag hann få den där obehagliga känslan i magen som säger att nu kan man inte ens gå själv i Leixlip utan att vara skraj.

Efter ett tag kommer Alle ner med kameran. Det var då saker INTE började bli komiska:



Så: Ont i huvudet (trötthet), ont i ryggen (ergonomi), ont i magen (hunger), ont i bröstet (förlorat allt det man skulle kunna kalla tillit till Alexander Falk och Ludvig Ahmadi Lindström).

Inget kan bli värre än att min middag fick bestå av keffa nudlar och kranvatten heller.

Nånstans så tycker jag ändå lite synd om mej själv som är så dum att jag går på nått sånt här, därför också varför jag kan lägga upp klippet. Och jag vet inte vad som är värre; att dom lurar RÖVEN av mej eller att jag verkligen, verkligen trodde på det?

Skadeglädje är ju den bästa glädjen, så jag förstår er som tyckte att det här var kul…

Nu ska jag slagga iaf, hörs… imorgon… kanske… hej…

16dgr


Hörs…

Peace…

Alla &hearts dag…

Tjo alla…

Förlåt men jag har inte skrivit nått sen i torsdags. Jag vet, my bad. Här kommer en snabb uppdatering från helgen:

Fredag:
Grabbarna skulle egentligen ut på Dublins gator med en gammal HP kollega. Men det blev för sent och sen hade ingen ork. Jag hade för avsikt att vara hemma och utnyttja våran filmsammling och våran tunga TV. Men det blev inte så mkt av det, vi såg på Comedy Central istället.

Lördag:
Igår så bestämde vi oss för att fara in till Dublin över dan och softa. Men det vart inte så mkt av det heller. Det blev sent igen och vi kom inte iväg till Dub för än vid 18.00-tiden. Och jag ville verkligen undvika att dra in till Dublin och slösa en massa pengar och vara ute i hundra år. Men, men, det blev nästan så ändå. Jag följde med men jag drog hem vid 22.00.
Här är Kudd och Alles rekonstruktion:

Kolla med [HQ]…

Idag är det söndag och alla hjärtans dag. Jag vill hälsa hem till alla hjärtan där hemma och med den här jämförelsen säger jag ha en bra alla hjärtans dag:

Klurk!!!11…

T, 18 dgr


Hewrs…

Pews…

NY ADRESS…

…på bloggen alltså, inte i Dublin.

http://intolerism.sbhooden.com

Kort om jobbet idag:
Det är skönt att sluta 16.00 och tre minuter innan man slutar ringer det en kärring. Obetald övertid = INTE NICE!

Övrigt på jobbet så fick jag lite tid över att Googla på mej själv. Alltid lika nice. För att få lite mer djup i det jag skriver så kommer lite historia:
Back in 2004, jag och min bror åker till Holland för att hälsa på våran moster. Rätt som det var så pågick det Europamästerskap i Rubik's Kub i Amsterdam den helgen. Sen sa det bara plåpp sen var jag med och deltog. Jag hade inte hunnit öva på kuben så länge då men det var kul ändå. Detta var det jag hittade: Läs om mina resultat, World Cube Association.

Sen hittade jag en bild också:

Me n' mah brothah, representin'…

Mer bilder på: Länken här.

Kul. Kul.

Ikväll har jag och Alle sett Moon. Riktigt bra film, och den handlade inte alls om det vi trodde. Klaustrofobisk och psykadelisk. Välgjord var den också med tanke på att Sam Rockwell spelade både Sam Bell och Sam Bell i filmen (see it to believe it). Den handlade om Sam Bell som hade varit på månen i tre år och skördat energi till jorden. Utspelad i en framtid. När Sam har två veckor kvar innan han ska få åka hem så börjar det hända saker i hans huvud som han inte riktigt räknade med. Vi får följa Sam och hans trogne robotvän Gerty i astronautens kamp mot sej själv och sin ensamhet. Tre av fem pints!

Nu ska jag faktiskt lägga mej tidigt så att jag inte dör av utmattning imorgon. Då säger vi deT♥


Hörs…

Peace…

1 month in IRE…

Yo motherfuckas…

Idag har vi varit här en hel månad. Det känns faktiskt bra. Det känns också lite tungt för att man saknar alla där hemma. Och man saknar också sånna självklara saker som; Shell, Obs, salmiakbalkar, SVENSK mjölk, falukorv och SKROV, bara för att nämna några grejer. Man har snart vant sej vid att dom kör på fel sida av vägen och att gräset är framme fast det är februari?

Igår fyllde Mo år och tidigare förra veckan fyllde Calle mah main man år. Jag tänkte reppa dom lite och blazea ett par klipp. GRATTIS:

[HQ]…


[HQ]…

Jag fick stå för matlagningen idag och igår. Det blev dock inte en gourmetmiddag som Kluddan bjöd på. Det blev mer burgare med ägg och hashbrowns. Men det är gott det iaf!

Sen glömde jag min HP bricka till jobbet idag också. Den gör att vi har access till alla dörrar och om man inte har den så blir det svårt att komma tillbaka till våran byggnad efter lunchen till exempel (som jag förövrigt äter själv för att den börjar 11.15). Då får man hustla in sej genom rökrutan på baksidan genom att låtsas att man pratar i telefon tills nån går ut till rökrutan, då sneakar man sej in.

Annars så har jobbet gått bra idag. Är dock ganska segt när inget händer från kl. 12.00 till 15.00. Men, men ny dag imorgon och mer än halva veckan han gått. Sick! :D

Nu gör jag en tidig kväll. Pees…


Later…

Schmater…

Hur…

…ska jag toppa det förra inlägget med det här; filmlöst, bildlöst?

Tjo bottar…

Har inte haft tid att blazea inlägg ikväll pga följande:

1. Redigering pågår. Till helgen (eller imorgon) lär ni se.

Andra saker?
Grattis Mo som fyller år. Här är klockan 4 minuter i tolv så jag är inte sent ute ;) Även om jag vet att ni hemma i Sverige ligger en timma framför.

Onsdag imorgon, det betyder halva veckan har gått och det betyder också 23 dagar kvar. :)

NU slaggas det!


HÖrs

PEace


Kyckling alá Claude…

Yo folkens…

Väckaren ringer alltså 05.40 på morgonen. Tugnt, men vad gör man inte för €87.5 per dag(?). Det är iallafall skönt att det går en buss varje 20 min typ.

Jobbet idag var lite hektiskt, jag hann inte ta min första rast och sen när jag hade schemalagt lunch (11.15) så hade vi träning = hungrig som en gasell!

Kort om jobb, längre om andra saker; Ikväll när vi lagade mat så råkade Alle ta med fingrarna på en chili och sen på… jaa, kuken! Han dog:
Kolla med [HQ]…

Sen fick Ludvig stå för matlagningen ikväll också. Vi har som våra egna positioner här på Cluain Dara; jag är nätverks och systemadministratör (aka Internet Gurun), Kludd går under titeln "Kokerskan" (aka Ratatoullie) och Alle har vi inte riktigt plaserat än.

Kyckling alá Claude (recipe by Kludd):


Mat alá Claude…

Recept:
Antal portioner: 3








Ingedienser:
• 3 st vitlöksklyftor
• 1 inlagd rödlök
• 1 färsk paprika
• Olivolja
• 1 bird eye chili
• 4 st kycklingfiléer
•Salt, peppar och oregano
• 3 st röda tomater
• 400g spagetti

Gör såhär:
1. Stek kycklingfiléerna i låg värme till som blir vita.
2. Tillsätt finhackade vitlöksbitar och låt dem blandas bland filéerna.
3. Krydda med salt och peppar, ringla över lite olivolja samt lite oregano.
4. När kycklingen har fått gyllenbrun färg kasta ner hackad rödlök, grön paprika och bird eye chilli (Very Very hot).
5. Låt dem blandas och kasta i några balsilikablad i stekpannan.
6. Skär av ena sidorna av tomaten och doppa den den i salt samt oregano och stek i låg värme.
7. Servera med Spaghetti och ett rött vin.

Just ja, våran diskmaskin är trasig igen. Men dom ska byta ut den imorgon hoppas jag. Nu blir det slaggen och upp imorgon och knega. Peyhz…


Höres…

Peace…

Rubriken(?)

Tjo bitches…

Ikväll har övriga sällskapet dragit på Tesco och storhandlat. Jag stog över för att jag kände mej illamående. Men det har gått över nu iaf.

Tack alla som tittar på det som läggs upp på min YouTube-kanal. Det har varit ganska mkt trafik in och ut där på sistone.

Det har inte funnits ork idag att fullfölja ett cribs avsnitt, men nu när vi har en phet TV så motiveras vi lättare och det kommer att komma en episod soon. Hang in there.

Imorgon börjar jag 07.00. Det betyder att jag måste ta bussen som går 06.40. Det betyder att jag måste upp 05.40. Vilket suger. Alle börjar 07.30 och Kludd börjar 08.00. Lyx!

Inte så mkt inne håll ikväll, här kommer istället en plats som jag tänker på dagligen:
Home sweet home.

25♥


Höres…

Fridens…

Day in Dub…

Tjo madderfakkaz…

Igår vart det en lugn kväll. Vi var ganska pengalösa. Så vi softade bara hemma. Idag dock, så kom våran lön in. Det blev ju inte en hel lön men, vi kammade hem typ runt €1100 iaf.

Idag kickade vi till Dublin och försökte göra en heldag inne på shoppinggatorna. Det är finns så sjukt många affärer att jag vill bara börja grina! Så för er kvinnliga läsare; om ni nån gång ska besöka Dublin så se till att ha lite i kassan. Till och med för mej som inte shoppar så mkt blev det en liten utgift. Eller ja, jag köpte en keps och sen köpte vi en TV. Det blev en LG 32", Full HD, 1080p, 50MHz, 80 000:1, 3xHDMI, osv…

Bilder här!

Vi har typ varit in på 15 klädesaffärer idag. Riktigt roligt att se staden lite mer, men rätt tröttsamt. Och jag hittade en DC Comics/Marvel/StarWars-affär också. Vi hann dock inte dra på den för att vi skulle hinna med bussen till Liffey Valley (också ett jävligt stort köpcenter) där vi tjackade TVn. Vi ska försöka hinna till den coola affären nån annan dag.

Här kan vi lägga upp en lite dubbelrulle, när vi var downtown och när vi installar våran pheta nya phlatscreen Full HD TV:

Kolla med [HQ]…

Big up till bandet Mutefish (som man ser i början) som fick stå för musiken i klippet idag. Vi köpte till och med deras skiva från gatan för €10. Det blev inte så mkt filmmarerial så det blev ett ganska up tempo-klipp ikväll.

Vi har suttit och kollat lite tung TV ikväll. Satan så bra bild det är! Men nu blir det att slagga.
Saknar T mest.


Höres…

Peace…

Talar ut…

Yo bitcheees…

Onödig text:
Steg upp lite sent imorse, missade frukosten = inge bra! Var hungrig som ett as vid 12-tiden. Skall icket upprepas.
Dagen på jobbet gick bra, ett endaste samtal bara. Det var så lätt att jag trodde det var ett riggat samtal från en av mina coacher! jag hoppas dom skillar upp oss nästa vecka så att vi får ta lite mer samtal.

Nu för tiden börjar vi 08.00 och slutar 17.00. Det är lite drygt för då måste man typ springa till bussen efter jobbet, dock så åker alla som jobbar på HP, buss gratis med deras abonnerade bussar. Så det jämnar ut sej.


Nödig film:
Igår filmade vi lite och Kludd fick i runda slingor berätta vad som hände när han skulle klippa sej. Så ikväll har vi redigerat till det och blazeat på "tuben" (jaa, jag vet, det är ganska kefft att säga tuben, men det rimmar på kuben…):
Kludd talar ut om det som hände med hans "hår"… [HD]


Idag fyller också världens bästa Tina år! :D Grattis på födelsedagen, hoppas den har varit bra! ♥ Saknar dej!
Imorgon är det fredag och den här veckan flög bara förbi. Fyra veckor kvar ♥

Här kommer några bilder på en blivande rugbyspelare och lite Hashbrowns:

Tova the Rugbyer…


Hashbrowns, smakar ungefär som potatisburgare. Det är iallafall en irländsk delikatess som dom käkar oftast till frukost här på Irland…

Nu ska jag se till att orka upp imorgon. Peyzh…


Hörs…

Fred…

REKORD!

Tack Skellefteå, Dublin, Härnösand, Lidköping, Köping, Karlstad, Göteborg, Crowthorne, Bromma, Borås, Arlöv, Teddington, Stockholm, Solna, Robertsfors, Östersund, Oslo, Örebro, Malmö, Sunnyvale, Limhamn och Umeå!

Besökarrekord på en dag. 100 stycken, tot…

Även ett tack till Kludd som stog för huvudrollen. Tack till Tova som klippte Kludd. Och tack till Alle som filmade.

Sleep tight <3


Höres…

Peace…

DETTA HÄNDER INTE?

Ikväll har det hänt, det jag faktiskt har väntat på så länge som jag har känt Ludvig K-ludd Ahmadi Lindström:

Håret ryker!

Ludvig skulle trimma till sin frisyr lite. Han har lite kortare på sidan av skallen. En form av mohawk men mer mode typ. Iallafall, trimmern saknade längd på bladen. Fanns bara 1mm, 3mm och som max 8mm. Ett litet slint här och ett slint där så var det över. Det var ingens fel att det blev så här. Olyckor kan hända, så det är ingen fara. Jag tänker mest på Tova som kanske fick lite dåligt samvete, men när allt kommer omkring så är det nog ingen fara. Hår växer ut igen! :)

[HQ]…

Nu ska jag slagga, mer om HP imorgon istället, då ganska mkt är sekretessbelagt.


Hörs…

Fred…

För skojs skull…

Hej igen…

Nu har jag fixat lite med mitt MobileMe account. Jag har lagt till morsan och farsan i min 'family group' eftersom jag fick ett 'family pack'. Och sen justerade jag utrymmet lite så nu kan jag lägga upp bilder och album igen. Vet inte vad som hade blivit fel men, here we are:

Från Sverige till Irland. So far…



Nu blir det slaggen tot…

RSS 2.0