Fløibanen…

Hejsanananananananakatt…

Som sagt, Fløibanen alltså… 
banennervösa kattenwjoopannaooanrrahrmfforraraträdcalle horar sej vid trädgrabbarkoktekla
Det var riktigt nice att dra upp och se nästan hela världen. Man såg typ hem till TV-masten. Vi åkte ner vid 12.00 och vi pungade endast, håll i er nu, endast 70 nok! Vi trodde det skulle gå på i alla fall 200 300 nok! Men då tänkte vi, vi kommer förmodligen behöva punga mer flis för att ens komma ner. Men det behövde vi alltså inte! :) 70 nok tur och retur. Phett nice! Vi hann väl vara där uppe ett par timmar, sen åkte vi ner och hjem. När vi kom ner så var det jordens längsta kö up till Banen. Fifan vad tur vi hade att vi inte drog upp senare, då hade vi nog stått kvar i kön än!

Det blev riktigt god spagetti och köttfärsås till middag (nej inte lagad av oss, utan av Märta och M-O). Imorgonbitti före fa'an så far Calles päron hem och vi måste återgå till våran eviga tjänst på Posten. Som egentligen inte riktigt är evig. Inte länge kvar nu, sen kommer man hem och då… jävlar… :D Det blir phetkul!

Vi har softat sönder ikväll med lite kortspel och dyl. och en hel del Disney Channel. Men också lite Time Warp på DC.
Vi har blessats av skyarna och sluppit regnet i helgen också. Men som det är med allt annat; så kommer det att regna skallen av oss i veckan endå! Men vi får se.
Det har varit over all en bra helg. Och det är tråkigt att det har gått så fort, men iofs så går ju tiden fort när man har kul, så det måste ju vara ett bra resultat!

Btw Calles vänstra tumme är 7.5 cm i omkrets. Och hans högra tå är 10.5. Hans navel är 2.7 cm djup också.

Nu: slagg…
Sen: drömma…


Höres…

peaci…
2009-08-02 @ 22:48:18

Kommentarer
Postat av: evve, kl. 23:23:30, 2009-08-02.

liiite avundsjuk blir jag allt, hade varit grymt trevligt att följa å hälsa på er men men...sånt är lite eller nå!?

Min far och bror ser ju nästan biffiga ut där på bilden...hahahahaha!!!


Kommentera inlägget här:

Nickname:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0