Incidenter…

Yo'…

Lördag:
Efter vi hade softat hos Mahir drog vi till Suzanne och hälsade på lite. Vi kom väl dit vid 22.30, och vi hade sagt att vi skulle komma vid 21.00. Bättre sent än aldrig. Hade hoppats att kunna dra dit tidigare, för när vi kom dit så var det säg typ 12, 13 jenter fulla lägenheten. Det var riktigt trevligt! Blev dock inga bilder på tjejerna, bara på Mahir som snackar i telefon.
mHIR
Så här ser det ut när Mahir pratar i telefon i en lägenhet full av norska jenter…

vacrrfrAjatt
Bild 1: Calle hittade en trasig regnponcho.

Efter vi hade varit hos Suzanne några h så skulle vi bege oss ut. Det var jättefint väder. NOT! Regn, regn, regn. Vi hade iaf några paraplyer som funkade ett tag. Men det regnade så mkt att man blev inte blöt om fötterna för att man gick i vattenpölar, utan för att det regnade så stora regndroppar att när dom träffade en vart man genomblöt dir!

Vi stog i kön till Wave i lätt 40 min i regnet utan att det hände ngt. Så vi gick till McDonalds ist och krubbade lite. Vid ett tillfälle skulle Calle powerwalka (som sporten gång) över ett övergångsställe för att det vart rött och då rev han upp en gammal knäskada som bara vart värre och värre. Tillslut kunde han inte gå och bestämde sej för att ringa SOS Alarm (113 för ambulans). Operatören i andra änden var riktigt keff och tyckte att Calle skulle gå till legevakten (doctorwatch, typ ett sjukvårdscenter). Men han kunde ju fan inte ens gå ju! Hallå? Kan man inte ens få en ambulans när det endå är allvarligt?

Dom sa att om han inte kunde gå dit så fick han ta en drosche (taxi). Tack fittor! Vi gick en bit och sen ringde jag SOS Alarm igen för att styra upp allt. Då fick jag snacka med en kvinnlig operatör som verkade vettig. Hon ställde dom obligatoriska frågorna och en ambulans dök upp efter 10 min.
113amubuvvabnu
Jag fick åka med och sitta fram! :)

vdvdabbbbbbaaaaaaaaffffff

Bilderna talar ganska mkt för sej själva men en doktor kollade Calle och han fick betala 266 svenska kronor för det. Sen sa doktorn att han skulle röntgas. Men dom hade inte röntgen öppen på den legevakten så han skulle bli tvungen att ta en taxi upp till sjukhuset. Den skulle kosta 150 nok! Men eftersom varken jag eller Carl hade några pengar så bestämde vi oss för att gå.
vsssrgr
Vi hittade en kundvagn som Calle använde som krycka typ… 

Jag tänkte bara filma Carl tvärt för att han skulle visa sina nya kryckor när politi dök upp:


Polismannen frågade om Calle hade körkort för att köra kundvagn. Det hade han ju inte, men han fick skjuta den dom 150 metrarna som var kvar till Mahirs lägenhet. Det var iaf kjempemorsomt! :D Det fattades bara att vi skulle elda ngt och få dit brandkåren. Då skulle vi ha täkt hela räddningsväsendet i Bergen. Men men. 

I dag gick vi ner på stan och köpte en burgare. Den kostade 99 nok men var 100 g, så mätt blev man iaf! :) Om ett stund ska vi dra ner till Fotbolls Pubben och kolla på nån slags lagsportsverksamhet. Mest bara för Mahirs skull, för att vara trevliga med han, då både jag och Calle inte kunde bry oss mindre om sport.

Nu ska jag lägga upp det här inlägget. Hoi!


Hröes…

pra'xc…
2009-08-16 @ 14:29:48

Kommentarer
Postat av: Evve, kl. 14:49:28, 2009-08-16.

Dagens läxa till VG:

Du måste tvinga Carl att höra av sig till sin familj innan du lägger upp ett blogginlägg där man ser på bilderna (utan att först läsa) att lille,lille bror har varit/är på sjukan...blir hinner ju jaga upp sig endel!!:)

Postat av: Anonym, kl. 14:53:32, 2009-08-16.

absolut sjukaste någonsin

Postat av: Labadie-Forsell, kl. 20:47:38, 2009-08-16.

Hej! Hoppas att Kalla har mindre ont idag. Blev det någon röntgen idag istället eller?? En vecka kvar i Norge! När åker ni mot Svedala?


Kommentera inlägget här:

Nickname:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0