Last Fucking Nite……

Yohoo…

Nu är det bara en dag kvar. Här kommer ett sent inkägg iaf:
packningalla
Hej packning, hej då Flesland…
Mahir matfleslandmath
Mahir lagar mat…

Vi har flyttat från Flesland och efter jag hade jobbat klart på Posten (tot.) så hämtade Calle och Mahir mej vid 17.30 tiden. Vid det här tillfället har vi inget hem, ingenstans att bo. Men eftersom vi hade snackat med Suzanne här om dagen om att slagga hos henne, så körde vi från Terminalen till Rosebergsgaten.
Ingen hemma, såklart? Fuck that, vi väntade i bilen ett tag, sen tog vi tag i oss själva och gick till Ramons place och softade. Han och Matty bor bara 30 m från Suz. Boysen förfestade lite där och my main man Ramon bjöd på pizza. Phett nice! Jag fick låna duschen och vid 20.00 drog vi tillbaka till Suzanne, och nu var det folk där iaf. Bjuppar på 27 bilder från den förfesten:

Förfest @Suzie Boozie:
mahir och baggehororKattmatkristinchickshoezfuckfacesjewsSuzeniggahscatsyoesjokeVG with Vhtitainachspillrøvenkjempejudenei fanpapirkatterjretaR.I.P Tillihglassbrodhujuderauswitschchatcahwann afhuckråcktöng ruangsångbatt
Dude, fucking awesome…


Vi drog till en annan lägenhet som Matty Stars och Ramon hade dragit till och softade med dom ett tag. Sen drog vi ut. Vi skulle gå på The Scotsman där Ramon skulle träffa ngn han känner. Dom andra (Mahir, Chris, Matty och lite andra folks) hamnade efter så jag och Carl gick själva med Ramon. Världens skönaste aussie! Inne på Scotsman var det mycket folk. Men det blev kul iaf. Matty bjöd mej på en Red Bull också. När dom stängde så gick vi som bara hemmåt. Calle och Mahir köpte en kebab sen ringde vi på hos Suzanne.

kattmatfuckerkaffss
Nachspiel… ("efterfest")

Nu ska jag hitta en madrass och vila upp mej till hemresan. Jag kommer förmodligen inte kunna skriva så mkt förän vi kommer över gränsen. So dudes, write to ya'll later…


hörs.

p's.
2009-08-23 @ 04:42:45

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Nickname:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0