Bil…

Tjo motherfuckas…

Det blir alltid en timmes väntan från när man är klar med att leverera, typ 13.00, tills att Calle ska dra på inhämtning. Och i dag under den tiden så hände det mest märkliga av ting. Man är ganska van vid det här laget att folk av olika härkomster kommer fram och frågar om vägen eller dylikt.
Men i dag kom det fram en tjej som inte ville veta vart hon skulle, utan vart Calles bil skulle! Den hade börjat rulla ner från den öppna platsen där vi chillar, ner mot ett litet torg. Där det var fullt med folk och kaféer och grejer. Fyra, fem personer hade redan ställt sej bakom bilen och försökte stoppa den. Carl kubbar ju fortare än kvickt ner till bilen till undsättning, rödare än postbilen själv. Det blir iallafall stopp på bilen och några minuter till i livet med ett fett garv!

Vi ringde till Student Consulting och skulle snacka med dom om vårat framtida boende idag också. Vi måste ju flytta om två veckor. Och vi vet inte vart än. Men dom håller på att utreda det.
Skulle spy hinkar med galltvål om vi skulle behöva bo på ett vandrarhem dom sista två veckorna. Det skulle vara död! Men dom ska höra av sej imorgon under dagen. Detta gör ju att det uppstår vissa problem när det kommer till att några av er där hemma kommer och hälsar på. Men jag kommer med fortlöpande information angående situationen och hur det ska lösa sej.

Liknande middag i dag, falukorv med makaroner. Och liknande väder i dag ocskå. Det ser ut på väderprognoserna att det kommer att hålla i sej enda till helgen. Då gäller det att ta vara på solen, för när det regnar här, så regnar det! Jag ska gå och lägga mej nu istället för att sitta här och vara trött och döda er med en massa text. Jag bjuder på lite bilder i morgon tror jag. Så får det bli…
horor
Dagens bild! Eller typ årets bild!

Molly Sandén – Den underbara dan du kommer hem
Dagens låt.


Häres

peas
2009-08-04 @ 22:20:34

Kommentarer
Postat av: Bajsi, kl. 23:10:47, 2009-08-04.

Ge credds till fredde för bilden ffs! :D

Postat av: Jocke - Nollåttan, kl. 23:21:41, 2009-08-04.

Hah hade velat se en film när Carls bil rullar.



Blir de vandrarhem så välkomnar jag er att bo på mitt golv på rummet borta vid Flesland :p

Postat av: A, kl. 22:39:58, 2009-08-06.

HAHA:D bilden så ja va ska man säga:P

Postat av: Emma, kl. 22:50:57, 2009-08-06.

Ah va läskigT

Postat av: Anonym, kl. 23:36:44, 2009-08-06.

kolla in denna bloggen --> http://ceciliesjostrand.blogg.se

riktigt bra & jordnära! ♥


Kommentera inlägget här:

Nickname:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0