Prison break…

Baoooo bittttcheeesss…

Topics today: Carl har blivit kriminell, psykopater på posten, väder, Rix FM Festival.

På väg till Posten, motorväg, tunnel, bro, motorväg, sväng, sväng, rondell, sväng, framme. På den tiden hann Carl se till att bryta mot lagen och tittar nu mot 10 år i norskt fängelse och två komma sju miljoner norska kronor i böter. Det är typ så det känns när man kör för fort förbi en fartkamera som hinner säga cheese och ta kort på en! Det är 80-väg och vi åkte lätt över 95 förbi den.
Vi får se vad som händer, det är i alla fall lätt 3000 nok i böter men…

"Norway is the only European country who regularly condemns its citizens to prison sentences for speeds that seem perfectly natural for citizens of other western countries.
140 km/h on a motor road under perfect conditions is enough to land you in jail for at least 18 days - 
unconditionally."
Källa: http://www.roadmc.com/default.asp?pubid=14

Fucktardet på Posten satte sej såklart vid vårat bord igen. Plus att det första han sa på morgonen när vi såg han var, "hej då"! Han satte sej vid oss och började mummla igen. "Vad ska ni göra när ni kommer tillbaka till Sverige?" var en av hans frågor, som han också frågade igår? Innan vi hann svara sa han: "Hallick!". Och var 100% seriös! Vi ba: "Njaa, jaa kanske det!". Sen när Calle la huvudet i händerna för att snubben är ett psykfall och vi ville bara att han skulle dö, eller gå från bordet, så frågar han om Calle var trött för att han hade suttit uppe och spelat Playstation. "Eller det kanske är jenter?".
Hans låga intellektuell gör att han inte fattar att vi inte vill att han ska sitta kvar vid oss! Sen på slutet sa han ngt i stil med: "Vi ska gå på fyllan och springa Stockholms Marathonet!". Vid det här laget så visste vi att han snart var på väg så vi höll bara med. Sen tror jag att jag hörde ordet 'knulla' i nån mening i dag med. Det ända vi kan tänka är att han måste ju vara en tvättäkta våldtäktsman!

Vädret växlade i dag också som tur var. 18°C och sol. Funkar! Jag hann till och med lägga mej ute och steka lite i solen så nu har jag hudcancer igen. Dock så har det regnat i tre veckor nu så enligt fysikens lagar så måste det ju komma sol? Hade bara VG i fysik i högstadiet men, tack Gegge! Efter regn kommer solsken som Roland skulle ha sagt.

Imorgon i Bergen så är det deras motsvarighet på Rix FM Festival. Det är radiokanalen NRK P3 som ska ha en massa uppträdanden. Deras topp 20 artister ska dit och spela. Det är bara att läsa vidare på http://nrkp3.no/topp20-til-bergen/. Ska dit och softa med Postensvennarna och Calle iaf. Det kommer bli soft. Ryktades om att Timbuktu skulle dit så det kommer blir phett! Det blir förmodligen Aqua också, och då blir fan i mej en autograf (misslyckades 1990-nånting!).

Jag tryckte pannkakor i dag igen, det är så djuriskt gott att jag inte kan hålla mej. Men det märks att det inte är så mkt näring i skiten, man blir som bara degig och trött! :) Men det är det värt det tot!
Hoppas att vädret håller i sej nu, så att man inte måste få självmordstankar varje ggn man tittar ut genom fönstret. Nu blir det lite Miami Ink på DC.
brotehr
Kan lägga in en bild på en interngrej som nog bara jag, Calle, farsan och morsan fattar! Den här skylten sitter utanför postterminalen. Brødrene Dal & Spektralsteinene!


HörSz…

…ecaep
2009-07-28 @ 20:06:06

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Nickname:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0