Sun(not)day…

Tjoo…

Okej. Lördag dag. Sol. Värme. Bad.
Vi gittade ner och badade på ett ställe som heter Helleviken tror jag. Det är den närmaste badplatsen vi har och ligger 3, 4 km från Øyjorden.

TACKA GUDARNA att jag inte föddes till GINGER!!
Vi såg en snubbe på badet som var vitare är ett A4 papper i solen och som hade så oranget hår att man kunde missta han för en orangutanghane.
Tänk att han hade tappat det mesta av håret på huvudet och skulle egentligen se ut som en klassisk munk, men han hade spara ut håret och såg typ ut som Jesus.
Inte nog med det, dom flesta har ju skägg i ansiktet. Han hade skägg på axlarna! Två gigantiska tussar med "gingerskägg" på båda axlarna!
stand
Annars var det soft att bada. Smaka på saltvattnet lite och hoppa från trampolin. Om det blir nå mer sol i världen i sommar så blir det att softa där rent någe lite.
Vi gittade hem efter en och en halv typ. Vi hade ingen solkräm så vi kände att vi skulle riskera hudcancer om vi stannade längre.


Okej. Lördagkväll. Bergen city. Folk. Fotbollsbaren.
Saker som får en att spy på norska krogar:
1. Överviktiga, way over medelålders kvinnor med fett, stripigt, långt, grått hår som sitter och tar upp tre platser inne på en krog där det bara är ungdomar? GÅ hem mormor!!
2. För packade ungdomskillar som tror att dom kan dansa nån slags hiphopdans till rutten technomusik?
3. Äckliga fyllesvin som är för fulla för att stå men ändå ska försöka ragga genom att sparka på alla förbipasserande tjejer i världen.

Men det var soft ändå! :)


iDag har vi väl gjort samma sak som man gör alla söndagar. Softat hemma och sett på TV.
Vi skulle gå ner på Spar och handla eftersom Rema 1000 har stängt pga ombyggnationer! Men Spar har ju stängt på söndagar?
Vi hade tänkt göra mammas pannkakor till middag med det sket sej! Det blev köttbullar ist! :)

Väder: Molnigheter och 20° typ. Ändå nice med lite kallare väder. Så att man inte dör av svett på Posten.
Nu: Discovery Channel
Sen: Slagg
Imorgon: Posten


Bi rajt bäk!

pieaeace
2009-07-05 @ 19:01:57

Kommentarer
Postat av: mo, kl. 19:52:59, 2009-07-05.

yo bitches in da hawa-house! ni verka ju kneta på ganska bra i landet som bara kan stoltsera med ett skidlandslag som ingen kan slå, 349,765893 regndagar/år och en massa whack fisk.

VG ska nu få en SBH-assignment! Bruka meddelandesystemet på din facebook användare för att checka av eventuella intresserade investera i den möjligtvis blivande SBH Underground Concrete Layah of Piis. Håller på att räkna lite på kostnader för hyra och ombyggnationer å dylikt. Påminn dom även att de funkar inte riktigt att bara sticka sen utan att man har typ en månads "uppsägningstid" för att vi i Styrelsen(?) ska kunna hitta på ngt för att fylla den ekonomiska luckan. Hör av dig me resultatet:)

Detta för att du/carl ska få känna att ni är med och skriver historia inom sekten känd som SBH!



Veni Vidi Vici & PEACE MFUKKAS


Kommentera inlägget här:

Nickname:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0