P 2 the osten…

Yo bitches…!!!

Upp 09.30, på med uniformen, ner för trappen, in i bilen, ut på motorvägen, under tunneln, över bron, förbi rödljusen, svänga vänster och SWOOSH in på Posten!

Ingen bilkörning än. Första veckan har vi upplärning och medsittning. Andra veckan så får vi köra sjävla med en postgubbe bredvid. Och efter det är det får ril! :)

Posten uniform VGffffff
Representin'

Vi har bara varit på en rundvandring på postkontoret och fått en massa information, PÅ SKÅNSNORSKA typ! Först tänkte vi att vi är stendöda när det gäller norskan men koncentrerar man sej så är det inte så svårt! Calle har det dock lite svårare. Dels för norskan och dels för att han inte har några cigg tot!

Vi slutade vid 12.00 och gittade dir hem för att trycka mat. Keff blåbärskräm till frukost är inte okej! Okej?

Vi handlade lite också efter det, på en affär som heter Spar(!), kostade ändå 450 spänn(?). Sen tar dom inte ens MasterCard? Bara Visa. Så Calle fick punga!

Det var så pass varmt och skönt väder att vi gled ner på stan efter det och softade (såklart tar jag inte med mej kameran? Vad ska jag ha den till?).

Yacht efter Yacht, färjor här, turister där! Massa hus, fiskstånd, berg, vatten och folk tot. Vi skulle på banken och öppna ett norskt bankkonto men banken stänger ju 15.00 på sommaren! Lite stros i 'sentrum' (som det heter här) sen:
WROOOM hem!
BAM powernäp!

Nu har vi gått en sväng på 7-eleven igen, jag köpte inget den här ggn. Baraaaarraaarra ovärt!

Nu: Slagg…
Imorgon: Posten 07.30


HöRs

puz

2009-06-22 @ 23:15:15

Kommentarer
Postat av: fallos, kl. 08:53:16, 2009-06-23.

Skönt med soft väder, vaknade i morse och slängde på mig jackan - kom ut och det var tydligen 17 grader I MORSE... riktigt nice (fast jag gillar ju regn)..



Peace!

Postat av: Mama K, kl. 10:02:07, 2009-06-23.

Ni är så fina i era reflexvästar! :-)



Du kan väl kanske få ett Visa ihop med det norska kontot? Eller också får Calle stå för fiolerna!


Kommentera inlägget här:

Nickname:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0