I går…

Yo…

Nu kommer mycket text och lite bilder, sorry bitches. Men jag tog inte med mej ngn kamera med tanke på robbrisken!

Tog en dusch efter jobbet, det bästa som hänt typ! Käkade en lyxig gourmetmiddag som bestog av Bullens pilsnerkorv och bröd…

GIttade ner på stan med bilen för att se om det gick nånstans att sätta sej och softa. Som vanligt var det tiotusen folk överallt!
Hade först tänkt sätta oss på Wave, men det var 21 där? Så jag och lill Carl fick gå nån annan stans.

Mitt i smeten stog en snubbe som hette Jake. Han var jonglör. Han hade en sån där gatushow som alltid brukar finnas på torg och gator i turistorter. Han jonglerade med både knivar och eld, och han hade dessutom humor. Vilket var kul!

Vi kollade på han och Calle gav han sex nok och sen gick vi och satte oss på ett ställe som jag inte har ngn aning om vad det heter(?). Så pass mycket folk var det, att man inte såg vart man gick in typ!

Vi knäckte oss en bärs (Calle en cider och jag en Red Bull) och satt där och softade ett tag. Vi lekte också gissa nationaliteten ett tag på alla som gick förbi.

Vi har sett hur mkt folk helst som är lika folk hemma i Skell. Vi har sett t ex Filip Gille, Ida Lu, Ted Andersson, Cameron på apberget, vaktmästaren i Harry Potter Argus Filch, Emma Andersson. Det är bara ett exempel på några få! :)

Gillefolk som vi sett
Gille, hej!

Man väntar bara på att man ska se typ Bajsi, Fallos, Sarah, Lotte eller Fredde eller ngn komma gåendes. Satan så överraskad man skulle bli! :D


Efter en Red Bull värde 35 nok så beggade vi oss vidare. Vi hittade en riktigt nice footballbar, en brittisk Manchester United bar. Klockan var typ 00.00 när vi kom dit, inte så mkt folk men vi satt där till 02.30 då dom stängde och då var det överfullt! Bara nice ställe! :)

När vi har gått ca 1.25 km tillbaka till parkeringshuset där vi har ställt Goffen så slår det oss! DASH, stängt…!!
Javisst, Golf fanskapet inlåst, och våran parkeringsnota som står och tickar!

Inte mkt att göra åt, kubbar ner till busshållsplatserna och hinner hoppa på nattbussen som går till Øyjorden.

Då vart det hem > sängen > sova!


Hörs!

puz
2009-06-27 @ 14:16:00

Kommentarer
Postat av: Lotte, kl. 22:27:34, 2009-06-28.

hahahahahahah alltså gille!!


Kommentera inlägget här:

Nickname:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0