The Infinite journey of the Return of the Death 2: The Reunion…

Yo fkrs…!

Filminspelningen igår gick bra. Förutom att alla var så här <---------------------------------------------> hungriga mot slutet. Lite bilder på scenografin:


Snyggt byggt…

Scenen som Fredde skulle göra som höstprojekt handlar om en detektiv som heter Eric Matthews. Han ska lösa morden på fyra stycken flickor som har blivit mördade på samma sätt. Genom samma slags ritual. Onda andar, demoner och övernaturliga krafter är ett förekommande fenomen i Fredriks fantasivärld och det har sina speglingar i den här scenen. Eric Matthews specialiserar sej på vampyrer och andra övernaturliga saker.

Den enda ledtråden han har är en pinn som han hittat som tillhörde the bad guy, där det står "Vote for Andrew Scott". Det knackar på dörren och in kommer en okänd kvinna. Hon pratar kortfattat och osammanhängande och säger att Eric måste vara försiktig. Eric får en mapp med obduktionsrapporter av den okända kvinnan sen försvinner hon.

Förberedelser och egobilder på "regissören"…


Höstfilm fun fact #34: Det japanska tecknet, högst upp på papperet i mitten av bild 1 står det faktiskt vagina…

Titeln på Fredriks film är väl 'Höstfilm' för tillfället, men själva filmen som scenen är tagen från, som fredrik också har kommit på, heter S.P.O.O.K. Den handlar om Eric och hans kumpaner och deras kamp mot det onda krafterna som lurar i världen.

Jag lägger in teasern på scenen så får ni se (om ni inte såg via Facebk igår). Det kändes whack att döpa YT-klippet till 'Freddes Höstfilm' eller S.P.O.O.K(?) så vi döpte teasern till något coolare:

The Infinite journey of the Return of the Death 2: The Reunion…

Under dagen så fick jag ett samtal av Charlotte Lawson från Manpower som meddelade att jag inte fick jobbet på IBM. De hade tyckt att jag hade några för svaga svar. Och med tanke på att dom ställde frågor som jag inte hade förberett så förstår jag dom.
Men CL sa att det fanns några platser på ett annat IT företag som heter Xerox. Och där handlar det bara om kundtjänst och att kunna vara trevlig i telefon. Deras intervju var i dag 15.30 och den skulle var mkt, mkt enklare än IBMs. Det skulle var bara ett litet roleplay där dom låtsas vara kund och jag support. Det kändes att gå bra. Charlotte Lawson ska få tillbaka feedbacken från Xerox idag och sen får jag veta om jag får en intervju med dom!

Åter till gårdagen. Jag lägger in en liten film med behind the scenes och lite testbilder:


Idag har jag klippt gräsmattan och ikväll ska vi softa skallarna av oss förmodligen. Nu kickar jag från datorn.


höres

peace
2009-09-16 @ 16:09:30

Kommentarer
Postat av: Anonym, kl. 15:23:04, 2009-09-17.

DÅLIGT med uppdatering. CAMAN!!=)

Postat av: Aggii, kl. 18:18:20, 2009-09-17.

Fan vad nice! Ser jätte bra ut ju :) Vill se meer!



Saknar er skit mycke haade!


Kommentera inlägget här:

Nickname:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0