Day in Dub…

Tjo madderfakkaz…

Igår vart det en lugn kväll. Vi var ganska pengalösa. Så vi softade bara hemma. Idag dock, så kom våran lön in. Det blev ju inte en hel lön men, vi kammade hem typ runt €1100 iaf.

Idag kickade vi till Dublin och försökte göra en heldag inne på shoppinggatorna. Det är finns så sjukt många affärer att jag vill bara börja grina! Så för er kvinnliga läsare; om ni nån gång ska besöka Dublin så se till att ha lite i kassan. Till och med för mej som inte shoppar så mkt blev det en liten utgift. Eller ja, jag köpte en keps och sen köpte vi en TV. Det blev en LG 32", Full HD, 1080p, 50MHz, 80 000:1, 3xHDMI, osv…

Bilder här!

Vi har typ varit in på 15 klädesaffärer idag. Riktigt roligt att se staden lite mer, men rätt tröttsamt. Och jag hittade en DC Comics/Marvel/StarWars-affär också. Vi hann dock inte dra på den för att vi skulle hinna med bussen till Liffey Valley (också ett jävligt stort köpcenter) där vi tjackade TVn. Vi ska försöka hinna till den coola affären nån annan dag.

Här kan vi lägga upp en lite dubbelrulle, när vi var downtown och när vi installar våran pheta nya phlatscreen Full HD TV:

Kolla med [HQ]…

Big up till bandet Mutefish (som man ser i början) som fick stå för musiken i klippet idag. Vi köpte till och med deras skiva från gatan för €10. Det blev inte så mkt filmmarerial så det blev ett ganska up tempo-klipp ikväll.

Vi har suttit och kollat lite tung TV ikväll. Satan så bra bild det är! Men nu blir det att slagga.
Saknar T mest.


Höres…

Peace…
2010-02-07 @ 02:42:46

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Nickname:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0