5 Cluain Dara Easton, Leixlip, Co. Kildare, Dublin, Ireland…

God mornin' Sweden…

Idag är det tisdag och vi sitter på pubben igen. Vi slutade vid 16.00 irländsk tid. Vi kickade förbi Spar och handlade lite bröd som vi tryckte till middag. Idag fick vi chilla ute på desken på jobbet. Vi kollade på när alla andra jobbade och vi fick prova på lite program som man använder. Det var kul, vi fick äntligen komma ut ur dom små och koldioxidfyllda "klassrummen".

Vi chillade på B&B till typ 18.00 sen gick vi ner på pubben. Ikväll har jag snackat med Tina och morsan lite grann. Mysigt, mysigt. En annan sak sak som är nice är att vi har spikat fått huset i Cluain Dara. Det kommer vara hyffsat ganska lyxigt. Vi träffade mäklaren igår och gav han kopior på våra pass och ett anställningsbevis och så pungade vi €1300 tot till han i förskott. Security deposit kallas det. Men nu på fredag ska vi flytta in och skriva på kontraktet. Det kommer komma upp bilder och grejer då. :)

Har lite mer att skriva men jag klämmer in det senare. Nu ska jag nog kicka hem och sova så att man pallar vara med imorgon!


Hörs…

Fred…
2010-01-19 @ 22:06:03

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Nickname:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0