Det här skulle jag skrivit i måndags!

Hej svennar…

Hewlett Packard:
Måndag morgon. Scrambled eggs och toast till frukost. Riktigt gott. Vi fick en taxi till HP HQ vid 08.15. Det har bara varit en massa information idag. Info om hur vi ska fixa ett PPS-nummer (det funkar som identitetsnummer), info om bankkonto och skattegrejer och shiet. En massa info om hur företaget funkar och en massa regler och policys osv, osv. Till exempel hur man ska klä sej. Man får inte ha huvudbonad på jobbet, man får inte heller ha kläder med kränkande motviv eller sporttröjor.

Vi käkade lunch och det var gott som fan. Alla HPs anställda får lunchbuffé varje dag och det kostar knappt nått.

Efter lunchen gick vi jättelångt till building 8 där vi kommer att jobba. HP är hur stort som helst, det jobbar typ 3500 pers i Leixlip utanför Dublin. Sick. Vi började lite smått med "the technical support agent training".  Vi ska göra det tills på fredag, då ska vi få sätta oss vid några datorer och pilla lite. Just nu är det dock länge kvar tills vi kommer få ta samtal. Man måste genomgå ganska många tester. Sen får man ett certifikat som säger att man är tillåten att ta samtal och "Go Live".

Vi har några sköna lirare i våran grupp. Vi är sju stycken, fyra killar och tre tjejer. Några av dom är riktiga storskare men, andra funkar ändå. Imorgon ska vi fortsätta med träningen.

Boende:
Vi var och kollade på ett hus ikväll också. Vi mötte upp mäklaren utanför och vi fick en rundtur. Kludd hade redan varit och kollat på huset, men mäklaren ville träffa oss också för att se vilka vi var. Det är ett ganska fett trevåningshus. Men det går på 1300€ i månaden. Det skulle typ funka, men det ända vi tänker är att det kommer inte kunna gå att vara så högljudda om vi skulle vilja det. Men jag tror inte det kommer vara nått problem.


Ha det…

Peace…
2010-01-14 @ 22:17:05

Kommentarer
Postat av: Fallos, kl. 22:26:19, 2010-01-14.

Hahaha då är det bara att lägga pornstar tröjan på hyllan, då! ;D

hör av dig då ni får stabilt internet så kan vi Skype'a!!

Postat av: Mor, kl. 15:23:46, 2010-01-15.

Äntligen! Bort med porrtröjorna!!!


Kommentera inlägget här:

Nickname:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0