Keffa saker man måste acceptera…

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej…

Fredag:
Igår vart det en lugn dag hemma. Det var på kvällen det började hända grejer. Vi skulle dra in till Dublin och eventuellt bedriva lite festliga aktiviteter. Kludd och Alle skulle till en kollega till Kludd och softa så då tänkte vi haka på.

Vi hade ätit en ganska sen lunch och när det var dags att fara så smög hungern på igen. Vi hann inte käka utan tänkte att vi hittar nånstans att käka i Dublin.

Vi hoppade av bussen och började gå till kollegan. Det tog typ 10 - 15 min att gå, och vi tänkte att vi går dit så att vi hittar vägen, sen går vi nånstans och käkar. Vi försökte gå in på en pub som låg rakt nedanför lägenheten, men blev nekade för att det tydligen var ett "private party".

Vi gick tillbaka en bit för att gå på en pizzeria som vi hade sett, men den hittade vi inte tillbaka till. Då gick vi ännu en gång tillbaka till pubben för att gå på hamburgerrestaurangen som låg mittemot, över gatan.

"We don't take cards!"
Nähä? Men vi går ännu en gång tillbaka till matbutiken som hade kvällsöppet och tar ut pengar. Fan var vi är hungriga nu! Bankomaten inne på affären hade såklart inte €20-sedlar kvar? Det är bara sånna keffa saker man måste acceptera i det här landet. Och nu kände jag hur förkyld jag började bli, snuvig och kallsvettig.

Fuck allt. Vi drar hem igen istället, och steker köttbullar och kokar spagetti. Mums iallafall.


Lördag:
Idag stek vi upp lite sent och lunchen fick bli middag. Vi freestylade och gjorde kyckling med ost på och stekt potatis. Riktigt nice var det.

Tina freestylar…

Vi åkte på Tesco ikväll och handlade ingredienser till pannkaka. Vi fick med oss, Nutella, mjöl, B&J glass, bananer och en cola.

MAMMA HJÄLP!
Så här blir mina/våra pannkakor. Vad gör vi för fel? Varför blir dom inte ens runda? (Vi använde soyamjölk och stekte i olivolja).

Det godaste i år…

Crêpes au Nutella, bananes et de crème glacée:
Pannkakor ca 15 st:
5 dl mjölk
2.5 dl mjöl
2 ägg
Salt på känsla

Rör ihop alla ingredienser till en smek och stek.

Tillsätt valfri glass eller grädde. Nutella eller choklad av annan sort och bananer eller annan frukt eller bär.

Smaklig måltid!


Imorgon är det sista dagen Tina är här. ♥ Vi ska fara till flygplatsen vid lunch och softa där ett tag. Sen flyger hon vid 16.30.

Nu blir det chips och Disney's Alice i Underlandet…


HÖRS:

PEACE:
2010-03-14 @ 02:00:44

Kommentarer
Postat av: Mamma, kl. 14:05:57, 2010-03-14.

Vi kan träna lite på gräddning nästa gång du kommer hem!

Postat av: Karja, kl. 22:00:42, 2010-03-15.

Det där är plättar!


Kommentera inlägget här:

Nickname:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0