Drygt en vecka i Sthlm

Tjo motherfuckas!

Ett tag sen man var här. Hade tänkt skriva lite om sommaren som varit.

Det har varit en riktigt rolig sommar den här sommaren. Det känns som att vi har gjort så jävla mycket feta saker. Vi hade ju en sommarlista med nästan 140 grejer vi skulle hinna göra innan sommaren var slut. Och så vitt jag vet så pågår den till sista Augusti. Vi hann ändå slutföra runt 30 stycken grejer. Vissa grejer är dokumenterade och vissa inte men…

Många av dagarna bestog av att chilla i solen på dagarna och på kvällarna grillade vi eller spelade in film. Många timmar gick också till att hänga med Malik och Sam, antingen på Leos eller på Vitbergsbadet. Varje gång det var bra väder på dagen blev det nattbad på kvällen/natten även om folk festade, det sprollade.

Träffa nya människor, dra på Trästocksfestivalen, se Kapten Röd. Jag och Calle fick till och med dra ut och slaya med ett par mopeder som back in the days. Bussåkning, häng hos GilleGevär, grillning, fest och en jävla massa inspelning. Jag med Kulturgaraget har inte fått så mycket gjort som nu i sommar. Som dom flesta redan vet så ser ni allt här -> http://kulturgaraget.nu/showcase.

Releasen av min nya app FreezeTime gjordes också under sommaren. Den kan du ladda ner här.

Här är ett utdrag i form av en fotobomb:





















Det har gått snabbt. För snabbt! Och man saknar redan alla tunga människor där hemma. Men det värmer att veta att en dag är man tillbaka och allt kommer kännas precis som vanligt. Nu är man tillbaka i verkligheten och hamsterhjulet där det gäller att jobba på i vanlig ordning. I veckan får vi kanske besök av kusinen från Holland, det blir roligt med lite omväxling.


Och slutligen vill jag tacka Sörböle Hooden och alla ni andra för en riktigt, riktigt fet sommar. Jag vill också tacka alla som gillar Kulturgaraget och för den positiva responsen vi får för våra videor och det vi gör.

För i slutändan handlar det inte om vad man gör, utan vilka man gör det med…

Tack! <3
2011-08-07 @ 22:49:35

Kommentarer
Postat av: Alexander Max Olof Falk, kl. 23:30:04, 2011-08-07.

Tack själv!

Postat av: Alex, kl. 19:40:50, 2012-02-27.

Ser ut som en grym sommar

Postat av: Amanda, kl. 12:46:19, 2012-05-28.

Riktigt härligt med sommar :)


Kommentera inlägget här:

Nickname:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0